anamenos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 το assisted δεν ειναι το default ? ναι , δυστυχώς...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ναι , δυστυχώς... Στο assisted ομως το power assistance ειανι στο off.
hudjw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Για το μεγάλο πρόβλημα με το πλεονέκτημα γιατί δεν λέτε τίποτα ρε παιδιά ? μόνο εγώ το αντιμετωπίζω ? Ενταξει πολύ ψηλά έβαλε τον πήχη το φιφα 11 , και καμια σχέση με το νεο προ , αλλά είναι πολύ σπαστικό αυτό που γίνετε να αφήνει το πλεονέκτημα , να προχωράει λίγο ο αντίπαλος να χάνει τελικά την μπαλα και να γυρνάει πίσω ο διαιτητης να δίνει φαουλ Ελπίζω σύντομα να μπει στον κόπο η ΕΑ να το φτιάξει
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Για το μεγάλο πρόβλημα με το πλεονέκτημα γιατί δεν λέτε τίποτα ρε παιδιά ? μόνο εγώ το αντιμετωπίζω ? Ενταξει πολύ ψηλά έβαλε τον πήχη το φιφα 11 , και καμια σχέση με το νεο προ , αλλά είναι πολύ σπαστικό αυτό που γίνετε να αφήνει το πλεονέκτημα , να προχωράει λίγο ο αντίπαλος να χάνει τελικά την μπαλα και να γυρνάει πίσω ο διαιτητης να δίνει φαουλ Ελπίζω σύντομα να μπει στον κόπο η ΕΑ να το φτιάξει Το ειχε και το προηγουμενο φιφα αυτο. Κατι πρεπει να γινει επισης με τα κορνερ,οι αμυντικοι κοιτανε
hudjw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Aσχολήθηκα λιγο με το world cup αλλά δεν πρόσεξα να υπάρχει το πρόβλημα σε τόσο μεγάλο βαθμό
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το ειχε και το προηγουμενο φιφα αυτο.Κατι πρεπει να γινει επισης με τα κορνερ,οι αμυντικοι κοιτανε Να σου πω την αλήθεια, το θέμα με το πλεονέκτημα δεν με πειράζει ιδιαίτερα (ίσα ίσα που το έχω συνηθίσει πλέον και δεν με ενοχλεί καθόλου). Με τα κόρνερ όμως όντως κάτι πρέπει να γίνει, γιατί δεν είναι μόνο οι αμυντικοί που κοιτάνε αλλά ΟΛΟΙ! Κατά πρώτον δεν φαίνονται να γίνονται ιδιαίτερες κινήσεις πριν την εκτέλεση του κόρνερ (ή του οποιουδήποτε στημένου), πχ. σπρωξίματα, κοψίματα κλπ και αν εξαιρέσουμε τους 2 παίχτες στους οποιους κατευθύνεται η μπάλα, οι υπόλοιποι κάθονται και χαζεύουν. Πρέπει να το κοιτάξουν λίγο αυτό το πράγμα, γιατί δεν είναι πολύ ρεαλιστικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να διορθωθεί φέτος αλλά ελπίζω για του χρόνου. Τουλάχιστον η ομάδα ανάπτυξης του Fifa τα τελευταία χρόνια φαίνεται να χτίζει πάνω στα θετικά σημεία του εκάστοτε παιχνιδιού και να τα βελτιώνει στην επόμενη έκδοση. Εν αντιθέσει με... κάποιους άλλους, που κόβουν και ράβουν χωρίς λογική και μετά από 4 χρόνια δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αρχισαμε τα cheat στα ranked παλι .Παιζω ματς ,και ο αντιπαλος απο την αρχη με το που παιρνει την μπαλα την πεταει πλαγιο,συνεχεια ομως.Με το που το εκανε ,γινονταν μαυρη η οθονη και μετα απο λιγο ξαναεφτιαχνε.Συνεχισε να το κανει μεχρι και το τελος του ημιχρονο που το κολλησε και μου εστειλε και μυνη ,what happened.Μας εκανε και τον ανηξερο το μαλακιστηρι.Το σκορ στο 0-0.Παω στο προφιλ του να του κανω file complaint και τι βλεπω.OL[εγω]-aston villa [αυτος] 0-4 Moy ebale 4 goal με cheat,Μπραβο στην ea παλι νευρα θα μας δημιουργησει
anamenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αρχισαμε τα cheat στα ranked παλι .Παιζω ματς ,και ο αντιπαλος απο την αρχη με το που παιρνει την μπαλα την πεταει πλαγιο,συνεχεια ομως.Με το που το εκανε ,γινονταν μαυρη η οθονη και μετα απο λιγο ξαναεφτιαχνε.Συνεχισε να το κανει μεχρι και το τελος του ημιχρονο που το κολλησε και μου εστειλε και μυνη ,what happened.Μας εκανε και τον ανηξερο το μαλακιστηρι.Το σκορ στο 0-0.Παω στο προφιλ του να του κανω file complaint και τι βλεπω.OL[εγω]-aston villa [αυτος] 0-4Moy ebale 4 goal με cheat,Μπραβο στην ea παλι νευρα θα μας δημιουργησει μου έχει τύχει και εμένα κάτι παρόμοιο, μιλάμε η ΕΑ πάει να χαλάσει αυτό που την καθιέρωσε ως βασιλιά και που είναι το πολύ καλό online.
Daemonos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ρε παίδες όταν ο παίχτης κυνηγάει την μπάλα αυτόματα π.χ. να την σώσει απο κόρνερ η πλάγιο τι πρέπει να πατησω για να το κάνω να σταματήσει να ακυρώσω την κ'ινηση?
polakis21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πατάς τις 2 σκανδάλες από κάτω που είναι το super cancel.
Daemonos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 εχω αλλάξει τα button configuration όμως, επηρεάζει αυτό? σκανδάλες οταν λές υποθέτω τα L2 R2...
anamenos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 παίξαμε σήμερα 3 vs 3 με τα παιδιά , μου φαίνεται απίστευτο πόσο καλά τρέχει το παιχνίδι , πραγματικά σου δίνει την εντύπωση ότι παίζεις offline...
anamenos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά ξέρεις κανείς γιατί μηδένισε τα rankings η ΕΑ???
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μηδένισε τα rankings γιατί έφτιαξε τα exploits στα leaderboards. Επίσης είπαν οτι έκαναν αναβάθμιση στους servers εξαιτίας των πολλών disconnects και τα στατιστικά δεν γινόταν να μην μηδενιστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.