Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το point είναι ότι φέτος έχουν βάλει manual rankings και την παλεύω να μείνω μέσα στους πρώτους εκατό, αλλά πράγματι ισχύουν αυτά που λέτε και δεν έχει και τεράστια διαφορά με τα άλλα control, τέρμα οι ατέλειωτες πάσες του 10.

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα απλά!!! To πήρε φίλος σε ps3 και λιώσαμε δεν υπάρχει!!!

Μάλλον θα το παραγγείλω κι εγώ από αγγλία. Καμιά καλή τιμή από Ελλάδα παίζει;

Δημοσ.

Αν μιλάμε για PS3 πάρτο από Αγγλία, το amazon το έχει σε πολύ καλή τιμή.

http://www.amazon.co.uk/Electronic-Arts-FIFA-11-PS3/dp/B003T9W2UU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1286104826&sr=8-1

Για Ελλάδα φυσικά ξέχασέ το, δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές. Εκτός αν δεν θέλεις να περιμένεις 7-10 μέρες μέχρι να σου έρθει.

Δημοσ.

Οι servers δεν αντεχουν με τιποτα,περισσοτερο λαγκ απο περισυ και οσον αφορα το pro club,αφηστε το καλυτερα,για να βρει ματς κανεις τον σταυρο σου και για να τελειωσεις το ματς χωρις να σε πεταξει επισς το ιδιο.

Δημοσ.
Απο amazon.co.uk βγαινει 45Ευρω

Ναι, γιατί το Amazon έχει την κλασικά μλκία που αναφέρει τις τιμές με τον αγγλικό ΦΠΑ (15%) και μόλις δει Ελλάδα στην διεύθυνση αποστολής τον γυρίζει σε 23%. Επίσης έχει ακριβά μεταφορικά. Αν όμως δείτε εδώ:

http://www.gamestracker.com/buy-fifa-11-compare-prices-ps3.htm

υπάρχουν και κάποιες καλύτερες τιμές (κυρίως γιατί τα άλλα μαγαζιά έχουν μεταφορικά 1,5 ευρώ), αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη, γύρω στα 2-3 ευρώ.

Δημοσ.

Το βραδυ μετα τα ματσακια της Ελλαδας θα μπω για live. Οποιος γουσταρει manual/slow fifa11 θα ειμαι μεσα. Gamertag polakis...

Δημοσ.

του πεταει κανενος αλλου Disc Unreadable?Εμενα σε καθε ματς πλεον μου βγαζει αυτο το προβλημα.Εχω καψει 4 δισκακια κ το προβλημα συνεχιζει.Το ιδιο ειχα κ με το φιφα 10 το οποιο αναγκαστικα κ να μην παιξω γιατι δεν ηξερα που ειναι το προβλημα...

Ολα τα αλλα παιχνιδια λειτουργουν κανονικα...

Δημοσ.

Μια χαρά εδώ. Έχεις δοκιμάσει να το περάσεις στο σκληρό δίσκο, ώστε να μην χρειάζεται να διαβάζει συνέχεια από το δισκάκι?

Δημοσ.

Καλα σημερα βρηκα παρα πολλους με manual και εγινε πανικος! Επαιξα περιπου 15 ματς και εγινε σφαγη! Μιλαμε για ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ GAMEPLAY που γινεται οτι ναναι...

Δημοσ.

Απόψε πέτυχα εναν τύπο ο οποίος είχε τα controls στο assisted με την pro pass απενεργοποιημένη. Με νίκησε με φυσικά με ping-pong. Η ΕΑ δεν είχε πει οτι pro pass δεν θα μπορεί να βγεί στο online; Έλεος...

Δημοσ.
Μια χαρά εδώ. Έχεις δοκιμάσει να το περάσεις στο σκληρό δίσκο, ώστε να μην χρειάζεται να διαβάζει συνέχεια από το δισκάκι?

Το θεμα ειναι οτι το πεταει και οταν παω να το περασω το παιχνιδι στο σκληρο...σαν να ειναι οντως καμμενο το δισκακι.

Παιζει να φταινε τα TDK?αλλα μονο στο φιφα??

Θα δοκιμασω κ verbatim κ βλεπω...Αν δεν παιζει κ φετος το φιφα την κατσαμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...