Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παιδιά το παιχνίδι πρέπει να έκανε τρελές πωλήσεις, πρώτη φορά βλέπω πάνω από 100000 άτομα να παίζουν την ίδια ώρα FIFA 135.500 στο ps3.Σας περασαμε.:p
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 135.500 στο ps3.Σας περασαμε.:p lol, έχει πέσει τρελό λιώσιμο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 lol, έχει πέσει τρελό λιώσιμο 132.500 τωρα.Πηγαν για υπνο μερικοι. Παντως ειναι πραγματικα πολυ βελτιωμενο σε ολους τους τομεις. Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι οτι επαιξα manual και εβαλα να ψαξει any.Τα παιχνιδια που επαιξα δεν ειχαν καμια σχεση με αυτα του WC,λογο του pro passing. Τελος το πινγκ πονγκ.
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 έχασα 2 games ήδη από disconnections, με πετάει και παίρνει την νίκη ο άλλος, πολύ σπαστικό πράμα...
Tilemaxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αρκετά disconnections και μέχρι στιγμής 1-2 freezes. Ευτυχώς που στα περισσότερα ήμουν εγώ μπροστά στο σκόρ και πήρα τις νίκες...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Οι servers δεν ειναι ετοιμοι ακομα.Στο online κλαμπ οταν προσπαθεις να παιξεις practice κολαει το συμπαν,δεν το εχουν ανοιξει καν.
polakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κι εμένα πολλά κολλήματα χθες βράδυ στο 360... Και κάτι περίεργο όσον αφορά την ταχύτητα: Παίζω χθες manual σε normal ταχύτητα και μετά παίζω manual σε slow και το slow μου φαινόταν πιο γρήγορο στο live! Τί γίνεται? Τί έχουν κάνει εκεί στην ΕΑ?
speedy23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 γιαυτό το λόγο το πείρα από Ελλάδα φέτος. Νταξει καπου ειμαι ανυπομονος και γω και το ηθελα για το Σαββατοκυριακο.Μου λενε απο 3-5 μερες αρα ειναι μεσα στο οριο ακομα.Με προειδοποιησαν στο mail οτι μπορει να καθυστερησει κι'αλλο λογω postal delays.Περιμενω απλα.Παντως απο Ελλαδα εστω και 8-10 ευρω παραπανω δεν θα τα εδινα οπως και να'χει.
The_Sheep Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 online παει καλα?? εχει επιλογη για μονο manual? λειτουργει σωστα ή εχει τιποτα μικροθέματα?
Reithar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δε ξέρω τι λένε μερικοί για το AI.. Παίζω Premier league Career mode και μου φαίνεται απίστευτο. Έχω την Arsenal, παίζω με Man utd , γρήγορο ανοιχτό παιχνίδι , πάνω κάτω η μπάλα. Τελικό score 1-2 Με αντίπαλο τη Fulham εκτός έδρας, έλεγχω το παιχνίδι σχέδον σ'όλη τη διάρκεια του , 0-1 από το 35' , το παιχνίδι θα πρέπε να χει τελειώσει πολύ νωρίτερα σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα και από το 70' και μετά το ΑΙ πιέζει σ'ολο το γήπεδο.. Τα βλέπω κολυώμενα μέχρι το τελικό σφύρηγμα...Τελικά δεν έγινε η ζημιά! Με αντίπαλο την Man city εκτός...Ο Tevez κάνει την άμυνα μου να δείχνει παιδική χαρά, έχει κερδίσει όλες τις μάχες μέσα στην περιοχή μου...Τελικο σκορ το βαρύ 3-0... Legendary πάντα. Γενικά είναι πολύ βελτιωμένο. Όσο για το ότι δεν δοκιμάζει σουτ εκτός περιοχής, εγώ βλέπω το αντίθετο. Σαν στόχο η δοιήκηση έχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με βλέπω να παίρνω τον πούλο στο τέλος της σαιζόν..
katsouras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 PS3 league!Ελατε τωρα! Ονομα: katsouras league pass: katsouras21 12 θεσεις ακομα!
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παιδιά εσείς βρίσκετε εύκολα game όταν έχετε επιλογή τα manual controls?? Δεν ξέρω τι γίνετε σήμερα, αλλά όλη μέρα δεν μου βρίσκει game αυτόματα και αναγκάζομαι να κάνω game εγώ
Tilemaxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω για manual, πάντως ακόμα και στο assisted το παιχνίδι πλέον έχει γίνει τρελή hardκοριά. Εκ τούτου οι spammers που σε νικούσαν με ping-pong έχουν πλέον εξαφανιστεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 παιδιά εσείς βρίσκετε εύκολα game όταν έχετε επιλογή τα manual controls?? Δεν ξέρω τι γίνετε σήμερα, αλλά όλη μέρα δεν μου βρίσκει game αυτόματα και αναγκάζομαι να κάνω game εγώ Aυτο που λεει ο Tilemaxx ισχυει. Δεν ξέρω για manual, πάντως ακόμα και στο assisted το παιχνίδι πλέον έχει γίνει τρελή hardκοριά. Εκ τούτου οι spammers που σε νικούσαν με ping-pong έχουν πλέον εξαφανιστεί. Και αφου ισχυει,anamenos γιατι δεν δοκιμαζεις να ψαξεις στο quick ranked match?Προσωπικα οποιος αντιπαλος και να μου τυχει δεν εχω προβλημα.Ακομα και να χασω,θα συμβει γιατι ηταν πραγματικα καλυτερος ο αντιπαλος και οχι γιατι επαιζε πινγκ πονγκ.Δεν ξερω καν με τι αντιπαλους παιζω(assisted?semi?manual?) και δεν με ενδιαφερει.
Tigran Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μετά από πολλά παιχνίδια PES11 & FIFA 11 κατέληξα στο δεύτερο με μεγάλη άνεση, αν και στην αρχή με είχε κερδίσει το PES. Εγώ μάλλον θα το πάρω από Ελλάδα, μιας και η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.