Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν πρωτοέβαλα το παιχνίδι μου έκανε ένα update. Χθες το βράδυ κατά την 01.00 κι ενώ έπαιζα με τον royal gr, ξαφνικά με πετάει έξω από το Live χύμα και μου έκανε ένα ακόμα μικρό update στο παιχνίδι!!!

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζετε κανένα Ελληνικό forum που να διοργανώνει online πρωταθληματάκια για το fifa στο ps3. Παλιά λάμβανα μέρος σε πρωταθλήματα του ps3forums.gr, αλλά βλέπω ότι εκεί έχει πέσει πολύ νέκρα. Τι γίνεται ...; Μάλλον πρέπει να έχω χάσει επεισόδια ...

Αν οι κανόνες του insomnia απαγορεύουν να μου απαντήσετε εδώ, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση κάποιου άλλου forum, παρακαλώ στείλτε μου pm.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς διορθώνει το πρώτο update, πάντως αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φτιάχνει είναι τα χέρια. Εξακολουθούν να δίνονται τελείως γελοία πέναλτι, με αποκορύφωμα ένα που κέρδισα πριν λίγο. Σέντρα εξ' επαφής, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού σχεδόν κολλημένο στο σώμα (και σίγουρα όχι προτεταμένο), το οποιο μάλιστα ήταν πάνω στην γραμμή της περιοχής (δεν ξέρω αν υπάρχει κανονισμός που να ασχολείται με το που ήταν το υπόλοιπο σώμα του αμυντικού).

Το απενεργοποίησα για τα πέναλτι, δεν έχει πλάκα έτσι.

Δημοσ.

Εμενα μου ειχαν στειλει μηνυμα απο το ανωθεν site οτι η παραγγελια εχει αποσταλει απο την Τριτη αλλα δυστυχως δεν μου το εχουν στειλει τα ΕΛΤΑ ακομα.Το να περιγραψεις την κατασταση ως ξενερωμα, ειναι understatement.

Δημοσ.
Εμενα μου ειχαν στειλει μηνυμα απο το ανωθεν site οτι η παραγγελια εχει αποσταλει απο την Τριτη αλλα δυστυχως δεν μου το εχουν στειλει τα ΕΛΤΑ ακομα.Το να περιγραψεις την κατασταση ως ξενερωμα, ειναι understatement.

γιαυτό το λόγο το πείρα από Ελλάδα φέτος.

Δημοσ.

Με τι το στελνουν?Με royal ?Με τι ?Κοιτα και πες μου να σου πω ποσο καιρο θα κανει

Δημοσ.

παιδιά το παιχνίδι πρέπει να έκανε τρελές πωλήσεις, πρώτη φορά βλέπω πάνω από 100000 άτομα να παίζουν την ίδια ώρα FIFA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...