anamenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 δεν ξέρω και εγώ νομίζω μετά το δεύτερο patch ότι έγινε πιο γρήγορο το game στα ranked...
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ποιο δεύτερο patch? Έχουν βγει ήδη 2 updates στο Fifa11? Για 360 έχουν ένα εδώ πάντως http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/title-updates/6846-req-fifa-11-title-update-1-a.html
polakis21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Όταν πρωτοέβαλα το παιχνίδι μου έκανε ένα update. Χθες το βράδυ κατά την 01.00 κι ενώ έπαιζα με τον royal gr, ξαφνικά με πετάει έξω από το Live χύμα και μου έκανε ένα ακόμα μικρό update στο παιχνίδι!!!
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Το πέρασα κι εγώ το πρώτο update, άντε να δούμε αν αλλάζει κάτι.
milios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μήπως γνωρίζετε κανένα Ελληνικό forum που να διοργανώνει online πρωταθληματάκια για το fifa στο ps3. Παλιά λάμβανα μέρος σε πρωταθλήματα του ps3forums.gr, αλλά βλέπω ότι εκεί έχει πέσει πολύ νέκρα. Τι γίνεται ...; Μάλλον πρέπει να έχω χάσει επεισόδια ... Αν οι κανόνες του insomnia απαγορεύουν να μου απαντήσετε εδώ, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση κάποιου άλλου forum, παρακαλώ στείλτε μου pm.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και εμένα με πέταξε για να κάνει update και χρεώθηκα την ήττα. Έλεος.
anamenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και εμένα με πέταξε για να κάνει update και χρεώθηκα την ήττα. Έλεος. το παίζεις στο 360???
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω τι ακριβώς διορθώνει το πρώτο update, πάντως αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φτιάχνει είναι τα χέρια. Εξακολουθούν να δίνονται τελείως γελοία πέναλτι, με αποκορύφωμα ένα που κέρδισα πριν λίγο. Σέντρα εξ' επαφής, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού σχεδόν κολλημένο στο σώμα (και σίγουρα όχι προτεταμένο), το οποιο μάλιστα ήταν πάνω στην γραμμή της περιοχής (δεν ξέρω αν υπάρχει κανονισμός που να ασχολείται με το που ήταν το υπόλοιπο σώμα του αμυντικού). Το απενεργοποίησα για τα πέναλτι, δεν έχει πλάκα έτσι.
kostionalist Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αγορασα σημερα απο το thehut.com και εχει αλλαξει status 3 φορες. Απο "awaiting stock pick" σε "processing" και αντιστροφα
speedy23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμενα μου ειχαν στειλει μηνυμα απο το ανωθεν site οτι η παραγγελια εχει αποσταλει απο την Τριτη αλλα δυστυχως δεν μου το εχουν στειλει τα ΕΛΤΑ ακομα.Το να περιγραψεις την κατασταση ως ξενερωμα, ειναι understatement.
anamenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμενα μου ειχαν στειλει μηνυμα απο το ανωθεν site οτι η παραγγελια εχει αποσταλει απο την Τριτη αλλα δυστυχως δεν μου το εχουν στειλει τα ΕΛΤΑ ακομα.Το να περιγραψεις την κατασταση ως ξενερωμα, ειναι understatement. γιαυτό το λόγο το πείρα από Ελλάδα φέτος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμενα μου ειχαν στειλει μηνυμα απο το ανωθεν site οτι η παραγγελια εχει αποσταλει απο την Τριτη αλλα δυστυχως δεν μου το εχουν στειλει τα ΕΛΤΑ ακομα.Το να περιγραψεις την κατασταση ως ξενερωμα, ειναι understatement. Με τι το στελνουν?Με royal ?Με τι ?Κοιτα και πες μου να σου πω ποσο καιρο θα κανει
anamenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 παιδιά το παιχνίδι πρέπει να έκανε τρελές πωλήσεις, πρώτη φορά βλέπω πάνω από 100000 άτομα να παίζουν την ίδια ώρα FIFA
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ναι ρε,εχθες που δεν ειχε βγει καλα καλα στην ευρωπη[στην αμερικη δεν πολυπαιζουν]ελεγε 56000 is online .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.