polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά activate τελος. Υπάρχει κάπου αλλού?
fearwhatnow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Eιναι ιδεα μου ή τα τακλινγκς ειναι πολυ ευκολα και αποτελεσματικα φετος?Τι μανια εχουν να χαλανε κατι που λειτουργει στην εντελεια ουτως ή αλλως?Επισης δεν καταλαβαινω για ποιο λογο επρεπε παλι να αλλαξουν την ταχυτητα που ειχε στο slow?Μια χαρα ηταν στο World Cup.Τωρα ειναι 1-2 κλικ πανω παλι.Ελεος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Eιναι ιδεα μου ή τα τακλινγκς ειναι πολυ ευκολα και αποτελεσματικα φετος?Τι μανια εχουν να χαλανε κατι που λειτουργει στην εντελεια ουτως ή αλλως?Επισης δεν καταλαβαινω για ποιο λογο επρεπε παλι να αλλαξουν την ταχυτητα που ειχε στο slow?Μια χαρα ηταν στο World Cup.Τωρα ειναι 1-2 κλικ πανω παλι.Ελεος. Κανα καλο εχεις πει για το παιχνιδι?Τρελο κραξιμο
fearwhatnow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Ναι.Εχω πει.Παρε μια σειρα θετικα: - Καταπληκτικα animations.Ειδικα των τερματοφυλακων ειναι τελεια.Χαιρεσαι να τα βλεπεις. - Βελτιωση των κεντρικων αμυντικων που πλεον κοβουν τις καθετες οπως πρεπει. - Ακομα καλυτερο passing game σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση. - Πολυ καλοι διαιτητες. - Περισσοτερη ποικιλια στα γκολ.Θα ηθελα λιγο περισσοτερες random καταστασεις αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Θελεις και αλλα?Θελεις να ακους μονο τα καλα?Εισαι executuve producer της ΕΑ και φοβασαι μη μειωθουν οι πωλησεις αν καποιος πει κατι αρνητικο?Μαλλον οταν παιζετε το παιχνιδι δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει.Μεχρι και τυφλος βλεπει οτι τα τακλινγκς ειναι πανευκολα φετος και παιρνεις πολυ ευκολα την μπαλα.
papeipa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Eιναι ιδεα μου ή τα τακλινγκς ειναι πολυ ευκολα και αποτελεσματικα φετος?Τι μανια εχουν να χαλανε κατι που λειτουργει στην εντελεια ουτως ή αλλως?Επισης δεν καταλαβαινω για ποιο λογο επρεπε παλι να αλλαξουν την ταχυτητα που ειχε στο slow?Μια χαρα ηταν στο World Cup.Τωρα ειναι 1-2 κλικ πανω παλι.Ελεος. Εγω παρατηρησα οτι αν μειωσεις το zoom στην καμερα απο το default το παιχνιδι μοιαζει και ειναι πιο αργο.Δοκιμασε να κανεις τακλιν σε υψηλο επιπεδο δυσκολιας,στο prof που λογικα το παιζεις ειναι πιο ευκολα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Ναι.Εχω πει.Παρε μια σειρα θετικα:- Καταπληκτικα animations.Ειδικα των τερματοφυλακων ειναι τελεια.Χαιρεσαι να τα βλεπεις. - Βελτιωση των κεντρικων αμυντικων που πλεον κοβουν τις καθετες οπως πρεπει. - Ακομα καλυτερο passing game σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση. - Πολυ καλοι διαιτητες. - Περισσοτερη ποικιλια στα γκολ.Θα ηθελα λιγο περισσοτερες random καταστασεις αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Θελεις και αλλα?Θελεις να ακους μονο τα καλα?Εισαι executuve producer της ΕΑ και φοβασαι μη μειωθουν οι πωλησεις αν καποιος πει κατι αρνητικο?Μαλλον οταν παιζετε το παιχνιδι δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει.Μεχρι και τυφλος βλεπει οτι τα τακλινγκς ειναι πανευκολα φετος και παιρνεις πολυ ευκολα την μπαλα. Εγω διαφωνω γαι τ τακλιν και δεν ειμαι τυφλος.Και στα περισσοτερα που ειπες δεν ειδα καμια απιστευτη διαφορα με το περσινο.
fearwhatnow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Legendary παιζω slow/manual.Zoom 0/Height 4.H μονη διαφορα ειναι οτι στο Legendary ελαχιστοι παικτες της AI καταφερνουν πριν χασουν την μπαλα να κανουν και μια fancy ντριπλα.Anyway, μαλλον η ΕΑ δινει βαρος στο online.Δεν βλεπω να τους νοιαζει και τοσο το single player.Θα προτιμουσα να κανει cheat η ΑΙ παρα να μην ειναι ανταγωνιστικη.
anamenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 online manual (normal) στο live η ταχύτητα είναι πιο αργή από το 10, θα παίξω τώρα offline να σας πω αν ισχύει το ίδιο για το offline
polakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το πήρα από Πλαίσιο Καλιθέας!!! Το απόγευμα λιώσιμο live!!!!!!!!!
glad1at0re Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 To πήρα χτες. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό πραγματικά. Δηλαδή τι άλλο σηκώνει βελτίωση; Που έχουν φτάσει τα παιχνίδια τα τελευταία 15 χρόνια.. απίστευτο.
butters9013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Χθες διαπίστωσα (!) ότι δεν μ άρεσε πολύ επειδή προσπαθούσα να παίξω όπως έπαιζα fifa 10/world cup. Τώρα (με) βολεύει πολύ περισσότερο η αργή ανάπτυξη απ το κέντρο. Ειδικά με το LT πατημένο για close control είναι απόλαυση, και εκτός απ το ότι μπορείς να περάσεις πιο εύκολα παίχτη χωρίς χρήση right stick, δεν σου παίρνουν την μπάλα τόσο εύκολα.
anamenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά το παιχνίδι τα σπάει , πραγματικά το έχουν φέρει πολύ κοντά στο ρεαλισμό, και ναι ισχύει το personality plus , δοκιμάστε απλά να παίξετε με την milan και θα δείτε πόσο killer είναι ο Ibra...
papeipa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω ξεκινησει Premier League με Liverpool,11 αγωνιστικη και τα εχω δει ολα.....Αυτο που παρατηρησα ειναι αναλογα με τις καιρικες συνθηκες αλλα και το γηπεδο αλλαζει η ταχυτητα του παιχνιδιου,ενω παιζω παντα σε slow.Ισως να επηρεαζει η επιλογη για το χορτο,ας το ψαξει καποιος να μας λυσει την απορια μην ειναι ιδεα μου. Οι μικρες ομαδες καθονται πισω ταμπουρια και προσπαθουν να χτυπησουν στις αντεπιθεσεις,αν καταφερεις και σκοραρεις γρηγορα το ξεκλειδωσες το ματσακι,οι μεγαλες ομαδες πιεζουν ψηλα και εχουν πολυ καλυτερη κυκλοφορια μπαλας. Εχω δει τα απειρα animations καθε φορα αναλογα με τη φορα και την τοποθετηση του κορμιου του παιχτη και αλλο!!!!Πασες με εξωτερικο η εσωτερικο ,με στηθος,τακουνια,ραμπονες ,τουλαχιστον 3 διαφορετικες προσποιησεις για αφημα της μπαλας,κοντρες ,ξυλο στη βροχη τραυματισμους ,λαθος εξοδους απο τους τερματοφυλλακες,αποκρουσεις με τα ποδια με το κορμι. Ανυπαρκτα πεναλτι με χερι στο 90 μεχρι και αυτα προσδιδουν ρεαλισμο!!!!!! Μιλαμε για το υπερτατο παιχνιδι ποδοσφαιρου.
anamenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 η μοναδική πατάτα που έκανε η ΕΑ και ελπίζω να το αλλάξει μέσω κάποιου update είναι να αφαιρέσει το PASS assistance από το manual games στο online. Γενικά το παιχνίδι είναι απίστευτο, ότι καλύτερο έχω παίξει ποτέ!!!
speedy23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Για το Online μ'ενδιαφερει κατι αν εχει παιξει κανεις.Το pro passing ειναι enabled οταν παιζεις assisted εναντιον καποιου αλλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.