polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 To Ai οντως ειναι λιγο τραγικο...Ειδικα στο Virtual pro κανουν μπαμ τα προβληματα...Πολλες φορες οι παιχτες σαν να μπλοκαρουν κ τρεχουν ισια μεσα διχως αυριο οποιος κ αν ειναι μπροστα τους...κ τοιχο να βαλεις θα πεσουν πανω..ξανα λεω οτι παιζω Β ισπανιας κ δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο με καλυτερες ομαδες. Το pitch wear καταλαβε κανεις τι ειναι??εγω ενα ματς επαιξα στο old trafford με wear στο full και δεν πολυ καταλαβα τι ακριβως εγινε στο γηπεδο...σαν να ηταν κοντο κουρεμενο το χορτο μου φαινοταν... 'Ελα ντε. Τί είναι το pitch wear?
Tigran Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 When the pitch has been used so many times the groundsmen struggle to keep up with the maintenance, So it can bobble and miss patches of grass etc. Ουσιαστικά έχει να κάνει με την κατάσταση του χόρτου.
SlimData Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Wear γενικά είναι η φθορά. Στην προκειμένη περίπτωση όπως είπε και ο φίλος tigran, η φθορά του αγωνιστικού χώρου..
anamenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 έρχεται αύριο επιτέλους με Courrier!!!! :-):-
Aims Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 επιτελους το εχω! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΠΕΡΝΕΙ!!!!οτι κ να γραψω ειναι λιγο καλα εκει στην ΕΑ ειναι ΑΣΤΕΙΟΙ! με 3,5 αστερακια η παναθα,Η ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ της ελλαδας κ με 4 ο οσφπ? λοιπον στατιστικα ΠΑΟ Επιθεση75,κεντρο75,αμυνα71 ΟΣΦΠ 75-75-75 ΑΕΚ 76-73-67 ΠΑΟΚ 75-74-73 Υ.Γ. Το ACTIVATE το εφερε εδω κ ωρα κ απο οτι ειδα εστελνε κ με κουριερ σε οσους ειχαν κανει προπαραγγελια
antnatal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 επιτελους το εχω!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΠΕΡΝΕΙ!!!!οτι κ να γραψω ειναι λιγο καλα εκει στην ΕΑ ειναι ΑΣΤΕΙΟΙ! με 3,5 αστερακια η παναθα,Η ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ της ελλαδας κ με 4 ο οσφπ? λοιπον στατιστικα ΠΑΟ Επιθεση75,κεντρο75,αμυνα71 ΟΣΦΠ 75-75-75 ΑΕΚ 76-73-67 ΠΑΟΚ 75-74-73 Υ.Γ. Το ACTIVATE το εφερε εδω κ ωρα κ απο οτι ειδα εστελνε κ με κουριερ σε οσους ειχαν κανει προπαραγγελια λογικά πράγματα δηλαδή.
dp@pa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 επιτελους το εχω!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΠΕΡΝΕΙ!!!!οτι κ να γραψω ειναι λιγο καλα εκει στην ΕΑ ειναι ΑΣΤΕΙΟΙ! με 3,5 αστερακια η παναθα,Η ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ της ελλαδας κ με 4 ο οσφπ? λοιπον στατιστικα ΠΑΟ Επιθεση75,κεντρο75,αμυνα71 ΟΣΦΠ 75-75-75 ΑΕΚ 76-73-67 ΠΑΟΚ 75-74-73 Υ.Γ. Το ACTIVATE το εφερε εδω κ ωρα κ απο οτι ειδα εστελνε κ με κουριερ σε οσους ειχαν κανει προπαραγγελια AIMS Original?? η κοπη? Και απο που αν ειναι αυθεντικο?
Aims Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 σε παο-παοκ εχει μονο τις 2 εμφανισεις,σε αεκ-οσφπ κ τις 3 εμφανισεις ---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ---------- AIMS Original?? η κοπη? Και απο που αν ειναι αυθεντικο? original! Λ.Πετρουπολεως 61,Ιλιον το γραφουν κ στο σαιτ τους το activate.gr οτι θα ειναι ανοιχτοι μεχρι τις 9 για να αγορασει ο κοσμος το φιφα χαμος γινοταν!ειχε αρκετο κοσμο που το επαιρνε επιτοπου αλλα ειδα οτι εφευγε κ ο κουριερ με τα παιχνιδια
katsouras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω απο activate περιμενω αυριο απογευμα!Αντε να λιωσουμε βρεεε
anamenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 σε παο-παοκ εχει μονο τις 2 εμφανισεις,σε αεκ-οσφπ κ τις 3 εμφανισεις ---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ---------- original! Λ.Πετρουπολεως 61,Ιλιον το γραφουν κ στο σαιτ τους το activate.gr οτι θα ειναι ανοιχτοι μεχρι τις 9 για να αγορασει ο κοσμος το φιφα χαμος γινοταν!ειχε αρκετο κοσμο που το επαιρνε επιτοπου αλλα ειδα οτι εφευγε κ ο κουριερ με τα παιχνιδια Λίγες ώρες έμειναν :-D
Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σήμερα ενημερώθηκα απο το activate οτι το παιχνίδι έχει αποσταλεί. Απο αύριο λιώσιμο.
anamenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ το παράγγειλα από το world games, παράξενο που το γυρίσαμε όλοι στα ελληνικά καταστήματα φέτος .Μάλλον είναι γιατί από Αγγλία καθυστερεί πάντα 3-4 μέρες επιπλέον,και φυσικά γιατί πλέον τα έχουν 55 ευρώ , ενώ τα πέρνεις 50 από κει
Aims Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καλα,το παιχνιδι σπερνει.ειναι οτι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.. πχ παιζεις κυπελο ρωσιας μεσα στο χιονι σε αχανες γηπεδο κ με ελαχιστους οπαδους.. ουτε νοβα να βλεπαμε
anamenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-11-podcast-review-from-chris/ πολύ καλό review από τον Chris Davis του FSB , αν έχετε μια ώρα να τον ακούσετε λέει πάρα πολλά πράγματα για το φετινό FIFA , επίσης αναφέρει και σε πιο κομμάτι υπερέχει φέτος το PES. Πολύ αντικειμενικός ο τύπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.