SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι σιγουρο για το online pass?Mia ervthsh.To ονλινε pass με το που θα το βαλεις θα μπορεις να το παιξεις σε ολες τις κονσολες αλλα θα χρειαζεσε το προφιλ σου ή κλειδωνει στην κονσολα? ---------- Προσθήκη στις 21:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:07 ---------- Each title comes with a code which when registered enables various benefits, alongside online play. The seeming consequence being that people who pick up a secondhand copy will have to pay $10 to take the game online. Μικρο το κακο Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις τσιπαρισμένη κονσόλα λογικά θα έχεις φάει ban. Επιπλέον, το online pass περιλαμβάνεται στην συσκευασία του παιχνιδιού και πουθενά αλλού. Η προυπόθεση για να παίξεις online είναι να κάνεις activate το παιχνίδι μέσω του κωδικού που σου δίνεται. Με τα αντίγραφα οπότε, δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Λαθος χ 2.Διευκρινιζω: Τσιπαρισμενα 360 εχουν πολλοι.Φετος δεν εχει πεσει απ'οσο ξερω κανενα μπαν (ακομα). Οnline pass μπορει να προμηθευτει κανεις online.Εχουν προβλεψει για την αγορα τον μεταχειρισμενων (και πειρατικων κατα συνεπεια).Το online pass της συσκευασιας ειναι μιας χρησης και οποιος αγορασει μεταχειρισμενο παιχνιδι δεν μπορει να το χρησιμοποιησει,εφοσον ο προηγουμενος κατοχος εχει κανει χρηση του.
papeipa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 nzeppos Δεν μιλαω για τα ντεμο αλλα για την full Αγγλικη εκδοση για το 360 και την Full Reloaded εκδοση για το PC.
Thanofski Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Στο virtual pro παρατηρησε κανεις οτι πανω απο 9.7 βαθμολογια δεν μπορεις να παρεις??παντα φτανω στο 9.7 κ μετα τελος...Τι διαολο το κρατησανε για το θεο το 10??
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι που βλέπω να δημιουργεί πρόβλημα και περισσότερο να εκνευρίζει παρά οτιδήποτε άλλο είναι η ενεργοποίηση του handball παντού. Τα περισσότερα πέναλτι που έχω δει από χερούκλα είναι εντελώς για τα μπάζα, με αποκορύφωμα το σημερινό. Καθαρό τάκλιν στο Σισέ και πάνω στην αναμπουμπούλα βρίσκω και έναν αμυντικό μου, ο οποιος πέφτει. Ενώ ο αμυντικός ήταν κάτω, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του και αμέσως πέναλτι που δεν το δίνει ούτε ο Μπάκας με τον Κουκουλάκη. Η παραδοσιακή περίοδος των ban ξεκινάει σε κανα μήνα όμως.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το μπαν γινετε μια φορα τον χρονο,μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.Γινετε κοντα στα Χριστουγεννα για να παιρνει καινουργιες κονσολες ο κοσμος.
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Η παραδοσιακή περίοδος των ban ξεκινάει σε κανα μήνα όμως. Σωστα...για να δουμε αν το LT ειναι οντως undetectable...
Thanofski Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αλλο ενα προβλημα που βρηκα στο virtual pro ειναι οταν τραυματιζεσαι μεσα στον αγωνα ο προπονητης σε αφηνει μεσα...δεν σε βγαζει για κανενα λογο...κανει τις δικες του αλλαγες...κ επισης εχουν βγαλει την επιλογη που ζητουσες αλλαγη...οποτε το player-manager μαλλον ειναι μονοδρομος για μενα μιας κ στην Β ισπανιας πεφτει πολυ κλαδεμα...
speedy23 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι που βλέπω να δημιουργεί πρόβλημα και περισσότερο να εκνευρίζει παρά οτιδήποτε άλλο είναι η ενεργοποίηση του handball παντού. Τα περισσότερα πέναλτι που έχω δει από χερούκλα είναι εντελώς για τα μπάζα, με αποκορύφωμα το σημερινό. Καθαρό τάκλιν στο Σισέ και πάνω στην αναμπουμπούλα βρίσκω και έναν αμυντικό μου, ο οποιος πέφτει. Ενώ ο αμυντικός ήταν κάτω, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του και αμέσως πέναλτι που δεν το δίνει ούτε ο Μπάκας με τον Κουκουλάκη. Το διαβασα και σε ενα review και απ'οτι λενε ο κοσμος θα τσαντιστει πολυ ευκολα με αυτο το mode . Για πες για την εκδοση της κονσολας.Πως σου φαινεται overall?Το personality+ και το pro passing θα κανουν τη διαφορα φετος.Απλα επειδη εμενα μ'ενδιαφερει αποκλειστικα το online,δεν ξερω τι θα γινει με το τελευταιο και με τα head to head ranked παιχνιδια.Θα το εχουν enabled απο μονο του ή θα ειναι στην διακριτικη ευκαιρια του καθε user?Αν ειναι το τελευταιο,κλαφτα Χαραλαμπε και καλημερα ping pong passing once again. Μου εστειλαν μηνυμα απο το thehut χθες τ'απογευμα οτι η παραγγελια εγινε ηδη dispatched.Ηappy days*... *Αν δεν κανουν το θαυμα τους τα ελληνικα ταχυδρομεια
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εμένα αρχίζει να με εκνευρίζει το χέρι. Το έχω βάλει οn παντού και δίνει κάτι κουλά πέναλτυ στο πουθενά. Ίσως πρέπει να παίζουμε με on (except penalties) ή να βγει κανά update που να μειώνει τα πέναλτυ από χέρια...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το διαβασα και σε ενα review και απ'οτι λενε ο κοσμος θα τσαντιστει πολυ ευκολα με αυτο το mode .Για πες για την εκδοση της κονσολας.Πως σου φαινεται overall?Το personality+ και το pro passing θα κανουν τη διαφορα φετος.Απλα επειδη εμενα μ'ενδιαφερει αποκλειστικα το online,δεν ξερω τι θα γινει με το τελευταιο και με τα head to head ranked παιχνιδια.Θα το εχουν enabled απο μονο του ή θα ειναι στην διακριτικη ευκαιρια του καθε user?Αν ειναι το τελευταιο,κλαφτα Χαραλαμπε και καλημερα ping pong passing once again. Μου εστειλαν μηνυμα απο το thehut χθες τ'απογευμα οτι η παραγγελια εγινε ηδη dispatched.Ηappy days*... *Αν δεν κανουν το θαυμα τους τα ελληνικα ταχυδρομεια Με τι εταιριεα στελνουν?UPS<FEDEX?
anamenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 έχει πέσει πολύ κράξιμο στα διάφορα forum για την ΑΙ πάντως. μπορεί να σχολιάσει κάποιος που έχει το final version??
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 έχει πέσει πολύ κράξιμο στα διάφορα forum για την ΑΙ πάντως.μπορεί να σχολιάσει κάποιος που έχει το final version?? Eχει προβληματα η ΑΙ που οφειλονται κυριως στο personality+.Ξαφνικα τη στιγμη που ειναι σε θεση να σουταρουν ακομη και εντος περιοχης κανουν περιτεχνες ντριπλες και μετα πασαρουν στα πλαγια.Μαλλον εχει γινει καποιο λαθος στον προγραμματισμο της ΑΙ και γινεται ενα ειδους conflict με τα επιμερους χαρακτηριστικα των παικτων που εχουν υλοποιηθει στην φετινη εκδοση.Στο World Cup ηταν σχετικα καλη η ΑΙ.Πιθανως με καποιο patch να μπορουν να φτιαξουν το προβλημα.
Tigran Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Βγήκε σήμερα για PS3 επίσημα για όσους ενδιαφέρονται. Το παιχνιδάκι τα σπάει! Το έλιωσα μέχρι τις 2 χθες το βράδυ στο career mode με τον virtual pro μου! Έχω την εντύπωση ότι στο X360 έχει λίγο καλύτερα και πιο sharp γραφικά φέτος.
Thanofski Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 To Ai οντως ειναι λιγο τραγικο...Ειδικα στο Virtual pro κανουν μπαμ τα προβληματα...Πολλες φορες οι παιχτες σαν να μπλοκαρουν κ τρεχουν ισια μεσα διχως αυριο οποιος κ αν ειναι μπροστα τους...κ τοιχο να βαλεις θα πεσουν πανω..ξανα λεω οτι παιζω Β ισπανιας κ δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο με καλυτερες ομαδες. Το pitch wear καταλαβε κανεις τι ειναι??εγω ενα ματς επαιξα στο old trafford με wear στο full και δεν πολυ καταλαβα τι ακριβως εγινε στο γηπεδο...σαν να ηταν κοντο κουρεμενο το χορτο μου φαινοταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.