nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως τα λες φιλε,ενα τακλιν δεν εχω κανει και το pc δεν χανει με τιποτα την μπαλα.Ολα αυτα ομως σε legendary επιπεδο,θα δοκιμασω και σε pro να δω αν εχει τα ιδια Σε Pro δεν έχει καμία σχέση, ίσα ίσα που το δοκίμασα πριν λίγο και είναι πολύ εύκολο να κλέψεις την μπάλα, δεν έχει πλάκα. Νομίζω ότι όσοι έχουν ξαναπαίξει Fifa θα πρέπει να πάνε από World Class και πάνω. Η αλήθεια όμως είναι υπάρχουν θέματα με το ΑΙ και καλό είναι να βγει γρήγορα το patch που αναφέρθηκε χθες.
butters9013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το πρόβλημα που το ΑΙ "μαντεύει" κινήσεις υπάρχει απ το world cup. Χθες έπαιζα μερικά διπλά και μου φαίνεται ότι το ping pong passing αντικαταστάθηκε απ το ping pong tackling. Ειδικά το animation που ο αμυντικός κόβει την πάσα με το τακουνάκι δεν παλεύεται. Επίσης στο manual η μπάλα πάει πιο αργά από πέρσυ ενώ οι παίχτες πάνε το ίδιο γρήγορα. Οπότε μπορούν και τις κόβουν πιο εύκολα, και κάποιες φορες τελείως μη ρεαλιστικά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Να πω επισης οτι οι τερματζιδες ειναι τα ιδια σκατα.Μπορουν να πιασουν το απιαστο και μπορουν να τους φυγει η μπαλα μεσα απο τα χερια. ---------- Προσθήκη στις 18:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ---------- Εχω παιξει καμποσα ματσ αλλα δεν εχω δει σε κανενα γηπεδο χαρτακια οπως στο world cup.Δυο σερμπαντινες ρε,οχι τιποτα ,λιγο χαρτακι να γουσταρουμε ρε.
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, τα χαρτάκια τα γούσταρα κι εγώ πολύ, κρίμα.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Με το online pass και τα αντίγραφα ασφαλείας τι γίνεται;
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 @ Tilemaxx Πρεπει να τα σκασουμε για να μπουμε Live δηλαδη?
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ το έχω προπαραγγείλει κανονικά, γι' αυτούς που το έχουν απο τον θείο ρωτάω. Και το online pass θα εφαρμοστεί και στο PSN.
speedy23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ω ναι ρε συ ειναι και το online pass.Το ειχα ξεχασει τελειως.Εμενα δεν μ'αγγιζει(3-4 παιχνιδια max αγοραζω και παιζω στην κονσολα καθε χρονο) αλλα οσοι το εχουν αντεγραμμενο τι θα κανουν?Δεν ξερω αν υπαρχει δυνατοτητα ν'αγορασουν pass απο marketplace αλλα αφου θα φανε που θα φανε το μπανιο,μην πληρωσουν κιολας τσαμπα το online pass(αν γινεται κιολας να τ'αγορασεις).Καποιος που ξερει καλυτερα επι του θεματος ας πει.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικά όσοι θέλουν για online θα το πάρουν αυθεντικό. (Με την προυπόθεση οτι θα έχουν δίπλα μια απείραχτη κονσόλα).
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Θυμαμαι το καλοκαιρι που βγηκε το Tiger Woods ηταν το πρωτο παιχνιδι που ειχε online pass,και ειχα διαβασει πως οποιος αγοραζει μεταχειρισμενα θα μπορει να το αγοραζει online.Ειπα μηπως τη γλυτωνα,αλλα αμα ειναι ετσι θα αρκεστω με το Pro.
papeipa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Οι διαφορες που εντοπισα μεταξυ της console εκδοσης με αυτη του pc οσο αναφορα το gameplay ειναι οι εξης: 1)Στο pc εχει μεγαλυτερο αγωνιστικο χωρο με αποτελεσμα να μην εχουμε το φαινομενο "μπουλουκι" 2)Ο ρυθμος ειναι ενα κλικ πιο αργος και πιο fluid. 3)Μπαινουν και μακρινα σουτ,50 games στο 360 ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω ενα ενω στο pc πρωτο παιχνιδι και το καρφωσα. 4)Η αντιπαλη ομαδα σουταρει και αυτη απο μακρια και δεν χαριζονται στα τετ α τετ,αντιθετως στις κονσολες ,μονοι τους ειναι και βαρανε τα δοκαρια και τα περιστερια. 5)Δεν μπορω να διακρινω καμοια διαφορα οσο αναφορα το personality+ 6)Ανωτερα γραφικα Γενικα η εκδοση pc μου αφησε καλυτερες εντυπωσεις. Αν καποιος δοκιμασε και τις 2 εκδοσεις ας καταθεσει και αυτος αποψεις.
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικά όσοι θέλουν για online θα το πάρουν αυθεντικό. (Με την προυπόθεση οτι θα έχουν δίπλα μια απείραχτη κονσόλα). Μπερδευτηκα.Εξηγησε.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις τσιπαρισμένη κονσόλα λογικά θα έχεις φάει ban. Επιπλέον, το online pass περιλαμβάνεται στην συσκευασία του παιχνιδιού και πουθενά αλλού. Η προυπόθεση για να παίξεις online είναι να κάνεις activate το παιχνίδι μέσω του κωδικού που σου δίνεται. Με τα αντίγραφα οπότε, δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
The_Sheep Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 τωρα περιμενω να δω και την τελικη εκδοση του πισι, αλλα απο το ντεμο του πισι και την τελικη του χβοχ : ΠΙΣΙ -Καλυτερα γραφικα -και μενα μου φαινεται πιο fluid, δεν ξερω σαν να εχουν οι κινησεις μερικα frames παραπανω -οι διαιτητες πιο νορμαλ απο οτι στο χβοχ, δεν βγαζουν τοσο ευκολα κιτρινες ΧΒΟΧ -μεγαλη διαφορα με τις ρυθμισεις των κοντρολ, η manual αλλαγη παικτη ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα , παει σχεδον ------παντα στον σωστο παικτη -παραπανω "κινησεις" -εγω ειδα διαφορα σε παικτες με το personality ασχετο....η ομαδα συνεχεια "καθεται" πισω, δεν ανεβαινει στο γηπεδο, που το ρυθμιζεις αυτο? ποσο ψηλα θα ειναι η αμυνα κτλ? επισης υπαρχει κινηση?, πατας καποιον συνδιασμο πληκτρων? , ετσι ωστε ο παικτης που υποδεχεται την μπαλα να κανει χωρο με το κορμι του και να την κατεβαζει στα ποδια του αντι να κανει κεφαλια?
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Οι διαφορες που εντοπισα μεταξυ της console εκδοσης με αυτη του pc οσο αναφορα το gameplay ειναι οι εξης:1)Στο pc εχει μεγαλυτερο αγωνιστικο χωρο με αποτελεσμα να μην εχουμε το φαινομενο "μπουλουκι" 2)Ο ρυθμος ειναι ενα κλικ πιο αργος και πιο fluid. 3)Μπαινουν και μακρινα σουτ,50 games στο 360 ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω ενα ενω στο pc πρωτο παιχνιδι και το καρφωσα. 4)Η αντιπαλη ομαδα σουταρει και αυτη απο μακρια και δεν χαριζονται στα τετ α τετ,αντιθετως στις κονσολες ,μονοι τους ειναι και βαρανε τα δοκαρια και τα περιστερια. 5)Δεν μπορω να διακρινω καμοια διαφορα οσο αναφορα το personality+ 6)Ανωτερα γραφικα Γενικα η εκδοση pc μου αφησε καλυτερες εντυπωσεις. Αν καποιος δοκιμασε και τις 2 εκδοσεις ας καταθεσει και αυτος αποψεις. Δεν έχω παίξει ακόμα την τελική PC έκδοση αλλά αν υποθέσω ότι δεν έχει διαφορές από το demo, να πω κι εγώ την άποψή μου: 1)Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι στο PC υπάρχει λιγότερο "μπουλούκι" αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι μικρότεροι οι χώροι (ίσως και να είναι), μπορεί απλώς οι παίχτες να κρατάνε διαφορετικές αποστάσεις. Θα φανεί στα διπλά πώς θα πάει. 2)Το demo στις κονσόλες ήταν σίγουρα πιο γρήγορο από αυτό του PC (πάντα σε Slow mode μιλάμε) αλλά η ταχύτητα της τελικής έκδοσης έχει αλλάξει. Δεν πρόλαβα όμως να το εμπεδώσω γιατί 2-3 παιχνίδι έπαιξα όλα κι όλα σήμερα. Νομίζω δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. Πιστεύω όμως ότι η κονσολάδικη έκδοση είναι πολύ πιο fluid, γιατί τα τζαρτζαρίσματα είναι πιο αποτελεσματικά, δίνεται δυσκολότερα φάουλ, υπάρχουν περισσότερες κινήσεις κλπ. Τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου δόθηκε από τα demo. Τώρα που έπαιξα και την τελική έκδοση, νομίζω ότι είναι ακόμα πιο fluid. 3)Χμμμμ, εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο. Παίζω με το σουτ στο manual και αν και έχω βάλει/δει μερικά μακρινά στο PC, μου φαίνεται ότι στην κονσόλα είναι καλύτερη η κατάσταση. Τα σουτ στο PC μου μοιάζουν πολύ με του Fifa10, ενώ στο 360 είναι σαν βελτιωμένη έκδοση του WC2010 (δηλαδή πιο δυνατά, με πιο πολλά αυτοματα φάλτσα ανάλογα τον παίχτη, με φάλτσα για να κατεβαίνει η μπάλα κλπ, ειδικά το τελευταίο δεν το έχω δει στο PC) 4)Να σου πω την αλήθεια τα μακρινά σουτ του ΑΙ δεν τα είδα ούτε στο PC, ούτε στην κονσόλα. Μπορεί να μην έτυχε ή να εμφανίζονται σε μεγαλύτερα επίπεδα. 5)Το personality+ νομίζω θα κάνει τη διαφορά αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να το εκτιμήσουμε. Στο PC έχω την εντύπωση ότι όλοι οι παίχτες κάνουν μέσες άκρες τα ίδια (τουλάχιστον οι καλοί), όπως ακριβώς στο Fifa10 δηλαδή. Ενώ στην κονσόλα είδα μερικές ψιλοαυτόματες κινήσεις που δεν υπάρχουν με τίποτα στο PC. Επαναλαμβάνω όμως ότι έπαιξα μόνο 2 παιχνίδια στο 360 και επιφυλάσσομαι. 6)Τα γραφικά δεν συγκρίνονται. Πολύ καλύτερα στο PC. Τουλάχιστον στην κονσόλα είναι βελτιωμένα σε σχέση με πέρσι. Στην κονσόλα όμως έχουμε τρελή προσθήκη το Level of wear στο γήπεδο αλλά και το Net tension! Με loose nets είναι άλλο τέρμα! Χαίρομαι να βάζω (ακόμα και να τρώω ) γκολ. Προφανώς και θα επανέλθω μόλις δω και την τελική έκδοση σε PC. Προς το παρόν μου αρέσει περισσότερο η κονσολική έκδοση, γιατί αυτή του PC μου φαίνεται ότι την έχω ξαναδεί (πέρσι...). Βάλτε όμως ότι του PC είναι φτηνότερη και ότι θα την προτιμήσουν φίλοι μου που δεν έχουν κονσόλα, μάλλον θα είναι και η πρώτη που θα αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.