Aims Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Θα πάρω και το ορίτζιναλ Τετάρτη-Πέμπτη και θα σας πω... πες μας απο που να το παρουμε κ εμεις.μην περιμενουμε την παρασκευη
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτή την επιλογή (που είδα σήμερα και στο αγγλικό) δεν κατάλαβα ακόμα. Level of wear. Default, none, low,medium,high... Τί διάολο σημαίνει? Το πόσο καθαρό ή χωράφι θα είναι το γήπεδο?
dp@pa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτή την επιλογή (που είδα σήμερα και στο αγγλικό) δεν κατάλαβα ακόμα. Level of wear. Default, none, low,medium,high... Τί διάολο σημαίνει? Το πόσο καθαρό ή χωράφι θα είναι το γήπεδο? οχι, ποσο θα διαλειετε το χωραφι .
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσο θα διαλύετε το χωράφι πότε? Την ώρα του αγώνα? Ή πόσο διαλυμένο θα είναι ήδη από την αρχή?
fearwhatnow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Δεν νομιζω να εφτασαν ακομη στο σημειο για real time παραμορφωση του χορταριου.
Speed Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Δεν νομιζω να εφτασαν ακομη στο σημειο για real time παραμορφωση του χορταριου. Το κατεστραμένο χόρτο για Ελληνικό Πρωτάθλημα ότι πρέπει είναι ...
Aims Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μας πωρωσε ο Πολακις αντε,δεν θα το φερει νωριτερα καποιο μαγαζι?
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εντός 2 ωρών θα το δω κι εγώ, ε ρε λιώσιμο. Μία με το 2k11, μία με το Fifa θα με χωρίσει η γυναίκα, δε γλυτώνω.
The_Sheep Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 πως στο καλο βαζω μεσα υμνους και συνθηματα??? δεν βλεπει τα mp3. θελει playlists αλλα δεν με αφηνει να σωσω απο usb stick #@$#@$#@ #@$#@$@#$ Πολυυυυυυυυυ κλεψιμο απο το ΑΙ. Το εχουν ξεφτυλισει το πραγμα, ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινει οταν πατας το τακλιν , και κανει αμεσως την τριπλα, και με το σωμα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις μπαλα στην επιθεση 1 εναντιον 1. Αλλα το πιο απαραδεκτο ειναι οτι ακομα και να τον εχεις περασει τον αλλον και να τον εχεις πλατη συνεχιζει να σε κραταει και να σε καθυστερει με χερια ,ποδια μεχρι ωσπου να σε φτασει , χωρις να δωσει ποτε φαουλ #@$#@$#@
butters9013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς να είμαι σίγουρος, στο 360 θέλει να τα κάνεις rip από cd.
dp@pa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσο θα διαλύετε το χωράφι πότε? Την ώρα του αγώνα? Ή πόσο διαλυμένο θα είναι ήδη από την αρχή? POlaki εξηγα λιγο καλυτερα τι θες να πεις, η απλα γραψε ακριβως τι βλεπεις, και σε τι μενυ, επειδη ο τροπος που το εξηγησες, εκανε λογικη οτι ειναι για γυπεδο αφου το λες και εσυ, αλλα πες ακριβως τι διαβασες να σου πω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 πως στο καλο βαζω μεσα υμνους και συνθηματα??? δεν βλεπει τα mp3. θελει playlists αλλα δεν με αφηνει να σωσω απο usb stick #@$#@$#@ #@$#@$@#$ Πολυυυυυυυυυ κλεψιμο απο το ΑΙ. Το εχουν ξεφτυλισει το πραγμα, ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινει οταν πατας το τακλιν , και κανει αμεσως την τριπλα, και με το σωμα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις μπαλα στην επιθεση 1 εναντιον 1. Αλλα το πιο απαραδεκτο ειναι οτι ακομα και να τον εχεις περασει τον αλλον και να τον εχεις πλατη συνεχιζει να σε κραταει και να σε καθυστερει με χερια ,ποδια μεχρι ωσπου να σε φτασει , χωρις να δωσει ποτε φαουλ #@$#@$#@ Οπως τα λες φιλε,ενα τακλιν δεν εχω κανει και το pc δεν χανει με τιποτα την μπαλα.Ολα αυτα ομως σε legendary επιπεδο,θα δοκιμασω και σε pro να δω αν εχει τα ιδια
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αργει πολυ να γινει νerified για 360.Περιμενα τετοιο τιτλο να τον βεριφαρουν στο αψε-σβησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.