Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρω και το ορίτζιναλ Τετάρτη-Πέμπτη και θα σας πω...

πες μας απο που να το παρουμε κ εμεις.μην περιμενουμε την παρασκευη

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή την επιλογή (που είδα σήμερα και στο αγγλικό) δεν κατάλαβα ακόμα. Level of wear. Default, none, low,medium,high...

Τί διάολο σημαίνει? Το πόσο καθαρό ή χωράφι θα είναι το γήπεδο?

Δημοσ.
Αυτή την επιλογή (που είδα σήμερα και στο αγγλικό) δεν κατάλαβα ακόμα. Level of wear. Default, none, low,medium,high...

Τί διάολο σημαίνει? Το πόσο καθαρό ή χωράφι θα είναι το γήπεδο?

οχι, ποσο θα διαλειετε το χωραφι .

Δημοσ.
^^ Δεν νομιζω να εφτασαν ακομη στο σημειο για real time παραμορφωση του χορταριου.

Το κατεστραμένο χόρτο για Ελληνικό Πρωτάθλημα ότι πρέπει είναι ...

Δημοσ.

Εντός 2 ωρών θα το δω κι εγώ, ε ρε λιώσιμο. Μία με το 2k11, μία με το Fifa θα με χωρίσει η γυναίκα, δε γλυτώνω.

Δημοσ.

πως στο καλο βαζω μεσα υμνους και συνθηματα??? δεν βλεπει τα mp3. θελει playlists αλλα δεν με αφηνει να σωσω απο usb stick

#@$#@$#@ #@$#@$@#$ Πολυυυυυυυυυ κλεψιμο απο το ΑΙ. Το εχουν ξεφτυλισει το πραγμα, ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινει οταν πατας το τακλιν , και κανει αμεσως την τριπλα, και με το σωμα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις μπαλα στην επιθεση 1 εναντιον 1. Αλλα το πιο απαραδεκτο ειναι οτι ακομα και να τον εχεις περασει τον αλλον και να τον εχεις πλατη συνεχιζει να σε κραταει και να σε καθυστερει με χερια ,ποδια μεχρι ωσπου να σε φτασει , χωρις να δωσει ποτε φαουλ #@$#@$#@

Δημοσ.
Πόσο θα διαλύετε το χωράφι πότε? Την ώρα του αγώνα? Ή πόσο διαλυμένο θα είναι ήδη από την αρχή?

POlaki εξηγα λιγο καλυτερα τι θες να πεις, η απλα γραψε ακριβως τι βλεπεις, και σε τι μενυ, επειδη ο τροπος που το εξηγησες, εκανε λογικη οτι ειναι για γυπεδο αφου το λες και εσυ, αλλα πες ακριβως τι διαβασες να σου πω.

Δημοσ.
πως στο καλο βαζω μεσα υμνους και συνθηματα??? δεν βλεπει τα mp3. θελει playlists αλλα δεν με αφηνει να σωσω απο usb stick

#@$#@$#@ #@$#@$@#$ Πολυυυυυυυυυ κλεψιμο απο το ΑΙ. Το εχουν ξεφτυλισει το πραγμα, ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινει οταν πατας το τακλιν , και κανει αμεσως την τριπλα, και με το σωμα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις μπαλα στην επιθεση 1 εναντιον 1. Αλλα το πιο απαραδεκτο ειναι οτι ακομα και να τον εχεις περασει τον αλλον και να τον εχεις πλατη συνεχιζει να σε κραταει και να σε καθυστερει με χερια ,ποδια μεχρι ωσπου να σε φτασει , χωρις να δωσει ποτε φαουλ #@$#@$#@

Οπως τα λες φιλε,ενα τακλιν δεν εχω κανει και το pc δεν χανει με τιποτα την μπαλα.Ολα αυτα ομως σε legendary επιπεδο,θα δοκιμασω και σε pro να δω αν εχει τα ιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...