The Dean Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εσκασε και το review του Authority. http://www.authority.gr/index.php/reviews/6491-fifa-11.html
fearwhatnow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως το review απο IGN ειναι απλα αστειο.Τοσο γελοιος ειναι ο τυπος που ζηταει και Be a Linesman και Be A Ref...Οταν τα αρπαζεις χοντρα χανεις τον ελεγχο στο γλυψιμο.Θα γλυψουν και την Konami σε λιγες μερες και ολα καλα.Στο Authority παντως εχουν δικιο για την ΑΙ που και παλι ειναι gtp ειδικα οταν φτανει εκτος περιοχης.Στην ΕΑ εχουν ξεχασει οτι υπαρχουν ατομα που δεν γουσταρουν να παιζουν online αλλα μονο offline.Στην Konami κανουν το αντιθετο!Μιλαμε δηλαδη για τραγικες εταιριες που ευτυχως εχουν 2-3 ατομα που ψιλοξερουν απο μπαλα αλλιως τα προιοντα τους θα ηταν unplayable.
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Στην ΕΑ εχουν ξεχασει οτι υπαρχουν ατομα που δεν γουσταρουν να παιζουν online αλλα μονο offline.Στην Konami κανουν το αντιθετο!Μιλαμε δηλαδη για τραγικες εταιριες που ευτυχως εχουν 2-3 ατομα που ψιλοξερουν απο μπαλα αλλιως τα προιοντα τους θα ηταν unplayable. Συμφωνω με fearwhatnow.
anamenos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνω με fearwhatnow. σας λέει κάτι ότι το CM είναι build up from scratch??? νομίζω θα τους δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία να μας δώσουν το τέλειο του χρόνου...
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μα κι εγώ offline παίζω! Με παρέα όμως, οπότε δεν με απασχολεί. Μόνος μου βαριέμαι να παίζω. Αυτά τα παιχνίδια είναι για παρέα, όχι για μόνος σου...
anamenos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μα κι εγώ offline παίζω! Με παρέα όμως, οπότε δεν με απασχολεί. Μόνος μου βαριέμαι να παίζω. Αυτά τα παιχνίδια είναι για παρέα, όχι για μόνος σου... εντάξει, κακά τα ψέματα σε πάρα πολύ κόσμο αρέσει να ασχολείται με τα offline modes(και σε εμένα προσωπικά). αλλά από πότε δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο το gameplay σε ένα football game???
fearwhatnow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μα κι εγώ offline παίζω! Με παρέα όμως, οπότε δεν με απασχολεί. Μόνος μου βαριέμαι να παίζω. Αυτά τα παιχνίδια είναι για παρέα, όχι για μόνος σου... Toτε εξω απο το κουτι να γραψουν "only suitable for 2-11 players" και "ΑI package is not included"...
anamenos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Toτε εξω απο το κουτι να γραψουν "only suitable for 2-11 players" και "ΑI package is not included"... Εντάξει πάλι προσωπικές απόψεις είναι , εμένα η AI μια χαρά μου φαίνεται , καλύτερη από πέρσι , εκτός από ένα πράμα. Όταν ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας βγει εξ επαφής με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και υπάρχει η επιλογή πάσας σε επιθετικό που είναι σε πιο ευνοϊκή θέση πάντα θα κάνει την προσπάθεια από μόνος του. Γενικά το pressing της αντίπαλης ομάδας , αλλά και η κάλυψή στο κόψιμο των κάθετων και ψηλών μπαλιών είναι κάτι που φαίνεται να έχει δώσει περισσότερη έμφαση η ΕΑ. Τώρα αν εννοεί ο reviewer στα AI την συμπεριφορά των ομάδων ανάλογα με την δυναμικότητα και την χρονική στιγμή του πρωταθλήματος, δεν μπορώ να ξέρω γιατί ακόμη να ξεκινήσω το career mode.
Aims Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 κ εγω του offline κ μονος προτιμω.. αυτο ειναι το gaming..δεν θυμαμαι το Tehkan World Cup να εγινε επιτυχια επειδη επαιζες που κ που κανα διπλο με καποιον αντιπαλο που εβρισκες στα φλιπεραδικα αλλα αντιθετως επειδη ελιωνες μονος.. βεβαια τωρα οι περισσοτεροι ειναι της γενιας του ps2 κ του pro οποτε κ ειναι λογικοτερο οι πιτσιρικαδες να προτιμουν το online με αντιπαλους αλλους παικτες κ οχι την cpu
speedy23 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλο αν προτιμας το offline και αλλο να λες οτι αυτο ειναι το Gaming.Ναι σιγουρα παλιοτερα δεν ειχαμε το Online αλλα θυμαμαι να περιμενω πως και πως τους φιλους μου να παιξουμε multi.Προσωπικα το offline δεν το μπορω καθολου πια.Ο μονος λογος που θ'ασχοληθω λιγακι ειναι για το be a pro mode ωστε να του ανεβασω τα χαρακτηριστικα λιγακι για να ειναι πιο ανταγωνιστικος στο Online club.Φυσικα και θα πεσει λιωσιμο και στα headtohead ranked.
Aims Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλο αν προτιμας το offline και αλλο να λες οτι αυτο ειναι το Gaming.Ναι σιγουρα παλιοτερα δεν ειχαμε το Online αλλα θυμαμαι να περιμενω πως και πως τους φιλους μου να παιξουμε multi.Προσωπικα το offline δεν το μπορω καθολου πια.Ο μονος λογος που θ'ασχοληθω λιγακι ειναι για το be a pro mode ωστε να του ανεβασω τα χαρακτηριστικα λιγακι για να ειναι πιο ανταγωνιστικος στο Online club.Φυσικα και θα πεσει λιωσιμο και στα headtohead ranked. οπως το βλεπει ο καθενας.. απλα δεν μπορω τους φανμποισμους του στυλ 'τα ποδοσφαιρακια παιζονται μονο με παρεα αλλιως δεν παιζονται'.. μια χαρα παιζονται κ offline κ χωρις παρεα τα ποδοσφαιρακια. αυτη η νοοτροπια επικρατησε κυριως λογω του προ κ του ps2 που εγινε μπαμ κ ο μεσος ελληνας ανακαλυψε το gaming
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ απλο ρε παιδιά τί το ψάχνετε? Είναι προτιμότερο να παίζεις με ανθρώπινο εγκεφαλο για αντίπαλο παρά με την ΑΙ. Πάντα έτσι ήταν πάντα έτσι θα είναι. Τώρα σας παραξένεψε? Έλεος, όλο κάτι βρίσκετε. Παίξτε offline με παρέα, παίξτε online με άλλους, αλλά και στην τελική και μόνοι σας να παίζετε, ε όχι και μούφα εντελώς το ΑΙ. Όταν δοκίμασα το μονό στο legendary μια χαρά με έπαιζε η ΑΙ. Ο υπολογιστής δεν μπορεί να είναι τέλειος, μην τα θέλετε κι όλα δικά σας... Υπερβολές... Και κανένας φανμπουσμός. Η σύγχρονη εποχή θέλει παρέες να παίζουν offline ή online. Το μονό είναι πια για κανά rpg, adventure κλπ κυρίως...
fearwhatnow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Εγω βλεπω οτι και σε Legendary κοβει βολτες εξω απο την περιοχη κανοντας ντριπλες και 360 χωρις λογο.Δηλαδη ειναι μονος μισο μετρο εκτος περιοχης και αντι να σουταρει κανει τσαλιμακια και στο τελος γινεται πασα για σεντρα στα πλαγια!Και αυτο παλι με την ΑΙ σε αυτο το επιπεδο δεν το καταλαβαινω: Ψαχνει διαρκως τον παικτη στο υψος του πεναλτυ για να μπει το κλασικο γκολ με το διαγωνιο σουτ και βλεπουμε τρεις και λιγο την ιδια φαση.Ειτε μπαινει γκολ ειτε αποκρουει παντα με τον ιδιο τροπο ο τερματοφυλακας.Ελεος.3 χρονιες δεν το εχουν διορθωσει.Εν τω μεταξυ στο world cup το ΑΙ σουταρε περισσοτερο εκτος περιοχης.Τωρα καλα κρασια.Της Αγιας Ντριπλας και Τσαλιμιου.
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για οποιον δεν παίζει μόνος του, και πίστεψε με οι περισσότεροι είναι αυτοί ένα 80% πιστεύω, αυτά τα θέματα δεν μας απασχολούν...
Sir Pretender Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για άλλη μια χρονιά θα προτιμήσω το FIFA έναντι του PES καθώς υπερτερεί σε πλήθος τομέων. Η αλήθεια είναι πως αναφορικά με τον τίτλο της EA θα προτιμούσα λίγο πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και περισσότερα εκτός περιοχής σουτ από την A.I. Κατά τα άλλα τούμπανο -review εδώ για όσους ενδιαφέρονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.