Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σωστά, είναι και τα άθλια replay. Αυτά πού τα βάζετε? Τόσα χρόνια γιατί δεν τα έχουν φτιάξει?

Που ειναι το προβλημα με τα replay?Η δευτερη καμερα που διαλεγεις στα replay λεγεται orbit νομιζω και ειναι η μονη που σε αφηνει να ελεγχεις οπως θες δινοντας οτι υψος και γωνια θες.Την πηγαινεις οπου θελεις.Αυτη χρησιμοποιω εγω.

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλύτερο σε όλα από το ντέμο!

Γραφικά καταπληκτικά! Γρασίδια απίστευτα! Φέτος είναι όλα καλά και μέρα και νύχτα και overcast και dusk! Δεν υπάρχει μούφα ώρα που δεν βλέπεις κλπ!

Τέρματα κάποια γήπεδα έχουν default λατινοαμερικανικα τριγωνικά πόρωση!

Περίσσοτερες κινήσεις και λεπτομέρειες σε κοντρολ, πάσες, σέντρες, διεκδικήσεις, κεφαλιες

Θανατηφόρα και πολύ δυνατά σουτ όταν πρέπει, τρελά πλασεδάκια!

Τερματοφύλακες χωρίς βλακείες μέχρι τώρα. Τέλεια physics μπάλας! Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε όλο το παιχνίδι...

Έχει κάτι στα ιταλικά επιλογή εκεί που διαλέγεις γήπεδα και δεν ξέρω τί είναι:

Κάτι με campo που διαλέγεις basso, normali, medio και alto αλλά δεν ξέρω τί κάνει...

Ελληνικές ομάδες πόρωση λέει όλα τα call names των παιχτών! Μέχρι και τον Λαγό λέει!!!! ΑΕΚ Diop κι έτσι με φετινή εμφάνιση. Δυστυχώς όμως δεν μοιάζουν οι παίκτες πολύ και πάλι. Μόνο οι Cisse,Gilberto, Govou, Boumsong μοιάζουν, ο Νικοπολίδης, Πάντελιτς και κάποιοι άλλοι του ΟΣΦΠ. Απο ΑΕΚ δεν μοιάζει σχεδόν κανείς, όλοι στο περίπου είναι αλλά δεν πειράζει, είναι πόρωση οι ελληνικές!!!

Μακράν το καλύτερο ποδόσφαιράκι ever!!!!

Αν ήταν ένα κλικ πιο αργό θα του έβαζα 10/10...Ακόμα και στο slow δεν είναι όσο αργό πρέπει, αλλά τι να κάνουμε. Θα το συνηθίσουμε!

Πάω να ξαναλιώσω...

Δημοσ.

Εγω δεν αναφερω εντυπωσεις,σας περιμενει εκπληξη!!!!!!!Πολακι μην μιλας ασε να δουνε να ειναι μεγαλυτερη η ικανοποιηση.

Δημοσ.
Καλύτερο σε όλα από το ντέμο!

Γραφικά καταπληκτικά! Γρασίδια απίστευτα! Φέτος είναι όλα καλά και μέρα και νύχτα και overcast και dusk! Δεν υπάρχει μούφα ώρα που δεν βλέπεις κλπ!

Τέρματα κάποια γήπεδα έχουν default λατινοαμερικανικα τριγωνικά πόρωση!

Περίσσοτερες κινήσεις και λεπτομέρειες σε κοντρολ, πάσες, σέντρες, διεκδικήσεις, κεφαλιες

Θανατηφόρα και πολύ δυνατά σουτ όταν πρέπει, τρελά πλασεδάκια!

Τερματοφύλακες χωρίς βλακείες μέχρι τώρα. Τέλεια physics μπάλας! Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε όλο το παιχνίδι...

Έχει κάτι στα ιταλικά επιλογή εκεί που διαλέγεις γήπεδα και δεν ξέρω τί είναι:

Κάτι με campo που διαλέγεις basso, normali, medio και alto αλλά δεν ξέρω τί κάνει...

Ελληνικές ομάδες πόρωση λέει όλα τα call names των παιχτών! Μέχρι και τον Λαγό λέει!!!! ΑΕΚ Diop κι έτσι με φετινή εμφάνιση. Δυστυχώς όμως δεν μοιάζουν οι παίκτες πολύ και πάλι. Μόνο οι Cisse,Gilberto, Govou, Boumsong μοιάζουν, ο Νικοπολίδης, Πάντελιτς και κάποιοι άλλοι του ΟΣΦΠ. Απο ΑΕΚ δεν μοιάζει σχεδόν κανείς, όλοι στο περίπου είναι αλλά δεν πειράζει, είναι πόρωση οι ελληνικές!!!

Μακράν το καλύτερο ποδόσφαιράκι ever!!!!

Αν ήταν ένα κλικ πιο αργό θα του έβαζα 10/10...Ακόμα και στο slow δεν είναι όσο αργό πρέπει, αλλά τι να κάνουμε. Θα το συνηθίσουμε!

Πάω να ξαναλιώσω...

Βλακείες. Το Pro έχει ελληνική περιγραφή. Ενώ το Fifa είναι Φίφα. Επίσης παίζω Προ από τότε που εφευρέθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα.

edit: ξέχασα, το Pro έχει καλύτερες φάτσες! Από μικρός είχα καψούρα να παίζω με τη σούπερ κοντινή κάμερα, για να βλέπω τη μάπα του κάθε παίχτη.

Δημοσ.

Παιδια ειχα κανει προπαραγγελια απο το activate.gr και ηθελα να το ακυρωσω μετα.Τους εστειλα 2 mail και ουτε που απαντησαν.Τηλεφωνο δεν πηρα βεβαια αλλα τι το χουνε το ρημαδι...?Μονο για παραγγελιες?

Δημοσ.

Μην τους προδικάζεις φίλε μου. Έχω πάρει πολλά παιχνίδια από εκεί. Είναι πολύ καλό μαγαζί και πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά. Απλά πιθανώς να ακύρωσαν την παραγγελία σου και να μην έλαβες ειδοποποίηση. Κάνε ένα τηλέφωνο Δευτέρα πρωί και επιβεβαίωσε το.

Δημοσ.

Καλά το έβαλα στο normal και στο fast για δοκιμή και το παιχνίδι δεν γίνεται να παιχτεί. Είναι υπερβολικά γρήγορο! Το δοκίμασε κανείς να μου πει? Στο slow και με το ζόρι είναι ανεκτή η ταχύτητα! Γιατί άραγε το έκανε πιο γρήγορο από το ντέμο? Θέλω να δω και την αγγλική έκδοση μπας και έχει διαφορά στην ταχύτητα, αν και δεν το νομίζω...

Δημοσ.

έχει κυκλοφορήσει αγγλική έκδοση? βλέπω μια complex αλλά είναι μόνο ntsc και η DNL με τα ιταλικά γερμανικά κλπ.

Δημοσ.

polaki,μια λεπτομερεια να σε ρωτησω.Την εμφανιση της ΑΕΚ την φτιαξανε φετος?Περσι ειχαν την κυρια εμφανιση ολη κιτρινη και οχι μαυρο σορτσακι οπως επρεπε.

Δημοσ.

απο εχθες εφτασε στα χερια μου το fifa 11 !!!! για χβοχ360 τα γραφικα του ειναι ποιο αλιθοφανη απο το προχατοχο του κ τελειος αλλο gameplay απο το προηγουμενο...

βεβαια σε ευκολα επιπεδα ειναι βαρετο..απο το profesional k πανω αρχιζει να γινεται κανονικο ποδοσφαιρο..οσον αφορα τον χειρισμο ειναι πολυ αμεσος . οι κινησεις των παιχτον οταν εχεις την μπαλλα κ επιτηθεσαι οι αντιπαλοι (ανολογα κ τα προσοντα) σε μαρκαρουν κ προσπαθουν σωμα με σωμα να σου κλεψουν την μπαλλα ενω εσυ προσπαθεις να καλυψεις την μπαλλα ,η τριπλα μονο με το μοχλο της κατευθηνσης ειναι πολυ απολεσματικη κ πιανει με εξυπνο χειρισμο. το ανοιγμα της μπάλας γινεται όποια στιγμη θελήσετε εσεις κ μπορειτε να ανοιγετε κ να ξεφευγεται απο μαρκαρισματα με δυο κ τρεις παιχτες...το καινουργιο στοιχειο ειναι το be a pro...δεν περνειςοποιος θέλεις μεσο,αμυντικο,επιθετηκο...αλλα μονο τον τερματοφυλακα κ να ξερεται ειναι πολυ δυσκολη δουλεια του οπισθοφίλακα τον οποιο έχουμε βριζει-στολίζει όλοι μας! .

πρεπει να πέρνεις σωστά θέσεις κ να συκώνεσαι αμέσως σε μια δυπλή φάση η οποία μπορει να σας στοιχήσει...

Δημοσ.
αν μαθετε για κανα μαγαζι που το πουλαει νωριτερα,πειτε κ σε εμας να παμε να το αγορασουμε

το ξαναβαζω..αντε να ερθει η πεμπτη να το παρουμε στα σιγουρα :-):-D

Δημοσ.
polaki,μια λεπτομερεια να σε ρωτησω.Την εμφανιση της ΑΕΚ την φτιαξανε φετος?Περσι ειχαν την κυρια εμφανιση ολη κιτρινη και οχι μαυρο σορτσακι οπως επρεπε.

Οχι παλι ολη κιτρινη ειναι. Αλλα εχουν σαν 2η εμφανιση την πρωτη μας φετινη την μαυρη με την διαγωνιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...