papeipa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σου ρε Πολακι γιγαντα με τα ωραια σου.Καλο καψιμο. FiFA.11.PAL.MULTi3.XBOX360-DNL Οποιος θελει links σε HF.com, NL.in, FS.com π.μ εγω θα περιμενω για rapidshare.
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ, GER-IT-HU, δεν έχει αγγλικά. Αντέχω να περιμένω λίγο ακόμα να το τσιμπήσω μία και καλή.
deus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 θυμάται κανείς από πέρυσι πόσες ημέρες κάνει να βγει η αγγλική έκδοση? έχουν κυκλοφορήσει και RS links από αυτήν την έκδοση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 μεσα στην ημερα λογικα θα σκασει και το Αγγλικο.Λιγo υπομομονη
Aims Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.skroutz.gr/s/280873/FIFA-Soccer-11.html?keyphrase=FIFA+11 βλεπω πως απο οπου κ αν το παρουμε μας ερχεται καπου στα 58-60 ευρω.. εχουν βρει το κολπο με τα εξοδα αποστολης+εξοδα αντικαταβολης κ τοσο φθανει.. λετε καποιος να το φερει νωριτερα?
polakis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν έπαιξα μόλις την γερμανοιταλικοουγγρική έκδοση... Ένα θα πω και τίποτα άλλο: ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλύτερο και πιο fluid από το ντεμοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάω να συνεχίσω το λιώσιμοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
kistos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Κανένα νέο από την Αγγλική έκδοση έχουμε;
Aims Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 αν μαθετε για κανα μαγαζι που το πουλαει νωριτερα,πειτε κ σε εμας να παμε να το αγορασουμε
BRAXOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ο θειος ηρθε και απο την Αγγλια επιτελους!
milios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιος είναι ο δικός σου θείος, γιατί ο δικός μου "επαναστάτης" θείος κάνει τον κινέζο ακόμα !!! pm me please
polakis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 To παιχνιδι ειναι σε διαστημικο επίπεδο! Πιο βελτιωμενο απο ντεμο απιστευτα! Ειναι ανεκδοτο να συγκρινει καποιος αυτη την τελειοτητα με οποιοδηποτε προ!!! Του βαζω 9,9 στα 10 μονο και μονο γιατι μου φαινεται λιγο πιο γρηγορο στο manual/slow σε σχεση με το ντεμο. Θα το ηθελα λιγο πιο αργο. Αλλα δεν με ενοχλει γιατι ειναι τελειο το παιχνιδι!!!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 To παιχνιδι ειναι σε διαστημικο επίπεδο! Πιο βελτιωμενο απο ντεμο απιστευτα! Ειναι ανεκδοτο να συγκρινει καποιος αυτη την τελειοτητα με οποιοδηποτε προ!!! Του βαζω 9,9 στα 10 μονο και μονο γιατι μου φαινεται λιγο πιο γρηγορο στο manual/slow σε σχεση με το ντεμο. Θα το ηθελα λιγο πιο αργο. Αλλα δεν με ενοχλει γιατι ειναι τελειο το παιχνιδι!!!!!!!! Ειδες μηπως αν εβαλαν περισσοτερες επιλογες στις καμερες(δεν νομιζω αλλα λεμε τωρα). Επισης,τι πιστευεις οτι αλλαξε απο το ντεμο?
stathakis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ειδες μηπως αν εβαλαν περισσοτερες επιλογες στις καμερες(δεν νομιζω αλλα λεμε τωρα). Επισης,τι πιστευεις οτι αλλαξε απο το ντεμο? δεν εχω παιξει ακομα το τελικο αλλα θυμαμαι οτι και περυσι το τελικο παιχνιδι ηταν πολυ πιο πληρες απο το ντεμο(και στο gameplay εννοειται)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.