fearwhatnow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά αν θέλει να παίζει online αναγκαστικά θα πάρει το Fifa11, αφού σχεδόν όλοι θα μεταπηδήσουν σε αυτό. Επίσης το "βελτιωμένο" λέει πάρα πολλά. Γιατί αν τα Fifa10 και WC2010 ήταν ΜΑΚΡΑΝ τα καλύτερα ποδοσφαιράκια ever, αυτό σημαίνει ότι το 11 θα είναι ακόμα καλύτερο. Επίσης κάτι μου λέει ότι το demo του Pro θα είναι μια από τα ίδια (αν και δεν το έχω δει ακόμα), γιατί μέχρι στιγμής όσοι γράφουν διθυράμβους είναι οι ίδιοι που τους άρεσε η δυστυχία που λέγεται PES2010... Εμενα δεν μου αρεσε το pes2010 αλλα το καινουριο ειναι πανεμορφο απο ολες τις αποψεις (πλην καποιων animation).
dp@pa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα δεν μου αρεσε το pes2010 αλλα το καινουριο ειναι πανεμορφο απο ολες τις αποψεις (πλην καποιων animation). υποσχομε οτι δεν το γραφω να κραξω. Αλλα να σε ρωτησω κατι. Η μπαλα, οταν την κλωτσαει ο παιχτης στην ντριπλα, ξερεις οταν τρεχει που την κτηπαει λιγο μπροστα απο τον παιχτη... δεν ειναι σαν να εχει κλωστη δεμενη στο παπουτσι του παιχτη και πανω στην μπαλα. ? Οταν βλεπω κατι τετοια ...μου θυμιζει προ στο Ps2. Μονο και μονο απο αυτην την κινηση δεν θα επρεπε να λετε οτι ειναι το τελειο το προ.
Tigran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά και το MW2 το πήρε ένας σωρό κόσμος, αλλά δεν έπαψαν να υπάρχουν άτομα που παίζουν ακόμα το πρώτο MW ή το WAW. Αυτό που λέω είναι ότι αν το PES βγει αξιοπρεπές φέτος, πολλοί θα προτιμήσουν αυτό σε σχέση με το FIFA11, γιατί πολύ απλά οι διαφορές του τελευταίου δεν είναι δα και τόσο τρομακτικές σε σχέση με τα 2 προηγούμενα FIFA. Βλακεία για μένα είναι να πάρει κάποιος ένα παιχνίδι με μηδαμινές εξελίξεις. Δηλαδή από το WC ως το FIFA11 τι διαφορές είδαμε; Τα γραφικά; Σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι. Τα animations; Δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο στα 4-5 ματσάκια που έπαιξα. Μόνο η ταχύτητα του παιχνιδιού άλλαξε λίγο και το gameplay, αλλά σε ανεπαίσθητο βαθμό. Και στην τελική ρε φίλε άποψη μου είναι. Άμα δε σου αρέσει μη τη δέχεσαι. Μην προσπαθείς όμως να μου επιβάλλεις την δική σου.
katsouras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το φιφα ειναι φοβερο και καλυτερο απο καθε αλλη φορα..Παιζουμε ολο το απογευμα και ειναι πολυ καλο!Ακομα μια χρονια θα κυριαρχησει...
dr_psiloulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έπαιξα και το PES 2011 και το FIFA 2011 έχω να πω πως δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο χρόνια μπροστά το FIFA και από κίνηση και από γραφικά.... γιατί τόσο χάλια φέτος το PES?
speedy23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω δεν ειχα παιξει καθολου το world cup αρα ειναι λογικο να μου φαινονται σημαντικες αλλαγες.Πρωτα απ'ολα τα animations.Ειναι εξαιρετικα απο το πως γινεται η διεκδικηση οταν ειναι η μπαλα στον αερα μεταξυ επιθετικου και αμυντικου μεχρι πως κανει ο Πικε μια παρεμβαση ωστε να σταματησει μια loose ball.Τρομερα!Σορυ αλλα επειδη επαιξα και το ντεμο του προ,το φιφα σ'αυτο τον τομεα του ριχνει στο κεφαλι.Επισης εγω παντα παιζω assisted(guilty as charged) και η διαφορα με το pro passing σε σχεση με το fifa 10 που δεν ειχε καν τετοιο πραγμα ειναι εμφανεστατη.Επαιξα γυρω στα 20 παιχνιδια και αν καταφερα να παιξω ping pong 3 φορες,ειναι ζητημα.Πολυ ευχαριστημενος μ'αυτο.Τελος η αμυνα φαινεται αρκετα στιβαρη και ειναι μεγαλο plus.Το γρασιδι ειναι απιστευτο αλλα στα γραφικα για μια ακομη φορα χανει σε σχεση με το pes.Τωρα τα σουτ δεν με πολυ επεισαν.Δεν καταφερα να κανω και πολλα βεβαια διοτι με εκλειναν αλλα σαν να μου φανηκαν οτι δεν πανε με πολυ δυναμη οπως τα θελα εγω. All in all,πολυ καλο.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως οσο και να τσακωνεστε μερικοι εγω ενα ξερω: Φετος εχω 3 ποδοσφαιρακια πολυ καλου επιπεδου να παιξω -> Fifa 11 ps3, Fifa 11 pc (αν και ειναι κατι αναμεσα σε fifa 10 και fifa world cup παιζει εντελως διαφορετικα απο τα παραπανω, ειναι super smooth και φυσικα εχει καλυτερα γραφικα απο το fifa 11 των κονσολων) και pes2011 pc (διοτι στο ps3 ειναι..χμμ μετριο)
katsouras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έπαιξα και το PES 2011 και το FIFA 2011 έχω να πω πως δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο χρόνια μπροστά το FIFA και από κίνηση και από γραφικά.... γιατί τόσο χάλια φέτος το PES? To fifa εχει συνεχη βελτιωση εστω και σιγα σιγα..Ειναι αψογο για μια ακομα φορα και αν ειχε και ενα κλικ παραπανω ταχυτητα θα ηταν απλα τελειο..Οτι πιο κοντινο στο συγχρονο ποδοσφαιρο αλλα και γενικοτερα προς το αθλημα..Το PES ακομα μια φορα αποδυκνυει πως η πρεπει να αλλαξουν επαγγελμα η να αλλαξουν ριζικα το παιχνιδι και να μην ειναι απλα ενα παιχνιδι..Γιατι αν κανεις συγκριση με αυτα τα δυο το ενα ειναι για δεκαχρονα και το αλλο για αυτους που ασχολουνται και γουσταρουν το αθλημα..
Tigran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το δοκίμασα κι εγώ το FIFA11 στο PC, Full γραφικά στα 1920χ1080 και έπαθα την πλάκα της ζωής μου!!! Οι PCάδες θα λιώσουν για τα καλά Δοκίμασα και το PES11 τελικά και δεν τρελάθηκα. Είναι πολυυυ καλύτερο από το περσινό, αλλά το FIFA δεν το φτάνει. Τελικά παίζει όντως να το αγοράσω και το fifa11
kistos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα βγει το demo για το xbox 360 σε κανένα torrentαδικο για να το κατεβάσουμε;;;
stratigos24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το δοκίμασα κι εγώ το FIFA11 στο PC, Full γραφικά στα 1920χ1080 και έπαθα την πλάκα της ζωής μου!!! Οι PCάδες θα λιώσουν για τα καλά Δοκίμασα και το PES11 τελικά και δεν τρελάθηκα. Είναι πολυυυ καλύτερο από το περσινό, αλλά το FIFA δεν το φτάνει. Τελικά παίζει όντως να το αγοράσω και το fifa11 niceeeeeeeeeeee!!!!! +100000 apo mena !!
konandrio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ολα γουστα ειναι, αλλα να λες οτι το fifa εχει καλυτερα γραφικα απο το pes πρεπει να εχεις τουλαχιστον καταρράκτη, συγκεντρωθείτε.
fabiawrc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον επαιξα και τα 2 σε xbox. επιτελους βλεπουμε αρκετα διαφορετικα πραγματα στο pro.φαινεται αλλο παιχνιδι.οι πασες ειναι τελειως διαφορετικες η καμερα πολυ καλυτερη και πολυ καλα animation. μετα εβαλα το fifa 11 και μου φανηκε πολυ πιο κοντα στο αληθινο ποδοσφαιρο.το pro μου φανηκε πολυ arcade. ειμαι τυπος που δεν παιζω ποδοφαιρακια μια στο τοσο..
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ έπαιξα χθες καμια δεκαριά αγώνες και δεν μου φάνηκε να έχει τεράαααααστιες διαφορές από το WC2010. Όχι ότι με χαλάει. Επίσης πιστεύω ότι φέτος ίσως παραείναι αργό το slow και χρειάζεται να παίζουμε σε Normal. Το δε PES με εντυπωσίασε αρχικά με τα γραφικά του (σε PC) αλλά μετά από 5' παιχνιδιού κατάλαβα ότι είναι μια απ' τα ίδια. Μάπα και arcade, ειδικά αυτά τα animations δεν αντέχονται με τίποτα, η δε μπάλα κολλάει στα πόδια του παίχτη λες και παίζω Tehkan World Cup το 1989... Το PES/console δεν το συζητάω καν, έπαιξα ακριβώς ένα λεπτό και το έκλεισα.
teofross Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Επαιξα εθχες το ντεμο και αλλα δεν προλαβα να δω και πολλα.Γενικοτερα ειναι ενα βελτιωμενο world cup 2010.Καλυτερα πατιματα παικτων και πιο ωραια - καθαροτερα γραφικα αλλα μοιαζει υπερβολικα θα ελεγα με το worldcup 2010.Βεβεα αναμενομενο αυτο οταν μεσα σε 1 χρονο βγαζεις 2 ποδοσφαιρακια βασισμενα στο ιδιο built. ειναι σιγουρα μια αναβθμιση αλλα για καποιον που εχει παιξει πολυ το προηγουμενο δεν φενεται να ειναι τρομερες οι αλλαγες.Παντως στο συνολο ειναι πολυ καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.