Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για pc......ποτε εχουν σκοπο να το ανεβασουν;;;;;;;

Αύριο, 16 Σεπτεμβρίου στο PC.

Κατέβασα το demo στο ps3...μια λέξη μόνο θα πω...το παιχνίδι είναι απίστευτο! τέλος

το ποιο ρεαλιστικό ποδοσφαιρακι που έχω παίξει με διαφορά

Εγώ δεν το βρήκα :cry:

Στο PS Store δεν το βρίσκει καθόλου.. και έκανα αναζήτηση για fifa και πάλι τίποτα.. με πετάει στο world cup, 10, και 09..

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φτιάξε στα γρήγορα ένα λογαριασμό αμερικάνικο κ θα το βρεις, στην Αμερική βγήκε από τα μεσάνυχτα

Yeap! Δουλεύει, το κατεβάζω ;)

Δημοσ.

Γύρω στις 12μμ Ελλάδος ανανεώνεται το XBL, οπότε φαντάζομαι σε λίγη ώρα θα εμφανιστεί. Τουλάχιστον με το 2k11 αυτό έγινε χθες.

Δημοσ.

Πολυ καλο και το demo του fifa.Σε manual ειναι πολυ καλος ο ρυθμος του αγωνα, βελτιωμενη η ΑΙ (αν και παλι οταν βρεθει εξω απο την περιοχη βραχυκυκλωνει αρκετες φορες), σε manual ειναι αρκετα πιο ευκολο απο περυσι, γραφικα τα ιδια (μετρια δηλαδη αν συγκρινεις με pes2011 σε pc).Επιτελους φετος και τα δυο ειναι πολυ καλα.Βεβαια για τους κατοχους κονσολας το fifa 11 φαινεται μονοδρομος γιατι δυστυχως για αυτους το pro εχει διαφορες σε pc και κονσολα με την εκδοση του pc να ειναι φετος απλα καταπληκτικη, οσοι παιξετε την full εκδοση θα μεινετε με ανοιχτο το στομα.

Δημοσ.

Βελτιωμένο μεν, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Κάποιος που έχει παίξει FIFA 10 κ FIFA WC, δύσκολα θα αγοράσει και το FIFA 11 νομίζω.

Περιμένω να δω και το demo του PES για να αποφασίσω.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν θέλει να παίζει online αναγκαστικά θα πάρει το Fifa11, αφού σχεδόν όλοι θα μεταπηδήσουν σε αυτό. Επίσης το "βελτιωμένο" λέει πάρα πολλά. Γιατί αν τα Fifa10 και WC2010 ήταν ΜΑΚΡΑΝ τα καλύτερα ποδοσφαιράκια ever, αυτό σημαίνει ότι το 11 θα είναι ακόμα καλύτερο.

Επίσης κάτι μου λέει ότι το demo του Pro θα είναι μια από τα ίδια (αν και δεν το έχω δει ακόμα), γιατί μέχρι στιγμής όσοι γράφουν διθυράμβους είναι οι ίδιοι που τους άρεσε η δυστυχία που λέγεται PES2010...

Δημοσ.

Εκανα Αμερικανικο account και το κατεβαζω!Θα κατεβασω και προ να κανω συγκρισεις αν και εχω προ παραγγειλει ηδη φιφα!

Δημοσ.
Βελτιωμένο μεν, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Κάποιος που έχει παίξει FIFA 10 κ FIFA WC, δύσκολα θα αγοράσει και το FIFA 11 νομίζω.

Περιμένω να δω και το demo του PES για να αποφασίσω.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! δυσκολα????? , και τι θα κανουν? θα παιζουν μονοι τους το 10?...βρε καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..φενεται το ιδιο, μεχρι να παιξεις, αρκετους αγωνες να δεις τις διαφορες. Δηλαδη, θες να μου πεις, απο φιφα 10 και World Cup 10 δεν ειχε διαφορες? ...θα σου απαντησω εγω που τα εχω λιωσει και τα 2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορες, και αυτο καταλαβενετε απο το gameplay. Ηδη που βλεπω βιντεακια, και ναιμεν, φενεται σχεδον το ιδιο, αλλα καμια σχεση με το παιχνιδι. Ολοι θα το παρουν το φιφα 11, δεν θα ειναι δυσκολο να μην το παρουν. Δεν ισχη αυτο που λες βασικα, ειναι απλα βλακεια να μεινει καποις με το World cup< και φιφα...η παιχτες? μεταγραφες? καινουργια Modes.>..δεν λεει φιλε μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...