Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω χθες απο thehut

€44.08 ολα μαζι.Χρεωσε το delivery €1.15.

το συγκεκριμενο καταστημα εφαγε ακυρο δαγκωτο απο εμενα. εχω παραγγειλει το batman πανω απο ενα μηνα, ενω στην σελιδα ελεγε πως εχει στοκ, μου ειπαν πως τελικα δεν ειχαν και περιμενα,και τελικα το εστειλαν την προηγουμενη βδομαδα και ακομα το περιμενω.

γενικα ειναι κεφτεδες, 1000 φορες το blahdvd κι ας ειναι λιγο πιο ακριβο

Δημοσ.

Ε καλά, 60 είναι στην Ελλάδα* και εννοείται δεν πρόκειται να το πάρουμε από εδώ. Τόσες εβδομάδες καθόμαστε και φιλοσοφούμε για τα 45 και τα 50 ευρώ (και εγώ γκρινιάζω γιατί πέρσι το είχα πάρει κοντά 35). Αν είναι να δώσουμε 60 στους ντόπιους αγιογδύτες σωθήκαμε...

* ναι ξέρω, μπορεί να έχει 60 και στη Γερμανία, την Ιταλία κλπ. αλλά δεν παίρνει τα ίδια λεφτά ο Γερμανός και ο Έλληνας...

Δημοσ.
το συγκεκριμενο καταστημα εφαγε ακυρο δαγκωτο απο εμενα. εχω παραγγειλει το batman πανω απο ενα μηνα, ενω στην σελιδα ελεγε πως εχει στοκ, μου ειπαν πως τελικα δεν ειχαν και περιμενα,και τελικα το εστειλαν την προηγουμενη βδομαδα και ακομα το περιμενω.

γενικα ειναι κεφτεδες, 1000 φορες το blahdvd κι ας ειναι λιγο πιο ακριβο

Μην μου αναβεις φωτιες τωρα.Να το ακυρωσω λετε και να παω σε κανα blahdvd ή dvd.co.uk?Eχετε κανει καμια προπαραγελλια απ'αυτα στο παρελθον?Αν ναι,σας τα εφεραν την ημερα που εβγαινε στα μαγαζια?

Δημοσ.

Λάθος φίλε. Είχα αγοράσει από το zavvi το bioshock 2 μια εβδομάδα πριν βγει στα Ελληνικά καταστήματα και μου ήρθε μια μέρα πριν βγει. Οπότε είναι να έχεις και λίγο τύχη

Δημοσ.

Κατέβασα το demo στο ps3...μια λέξη μόνο θα πω...το παιχνίδι είναι απίστευτο! τέλος

το ποιο ρεαλιστικό ποδοσφαιρακι που έχω παίξει με διαφορά

Δημοσ.
Για pc......ποτε εχουν σκοπο να το ανεβασουν;;;;;;;

Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα... το περιμένουμε σήμερα (υπάρχει μια περίπτωση και για αύριο.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...