Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα για την μπάλα, μάλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε τα ίδια και τα ίδια για κάμποσα χρόνια ακόμα. Τουλάχιστον όμως φαίνεται πού πάει το πράγμα (καλύτερα ball και player physics, ρεαλιστικότερα animations, λιγότερο scripted δράση, 11vs11 online, λιγότερο πινγκ-πονγκ, πιο αργός ρυθμός κλπ)

Βασικά πρέπει να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο από τα στημένα animation.

όταν θα γίνει χρήση πχ της euphoria (αντι του κλασικου προϋπολογισμένου motion capture)

εκεί πιστεύω ότι θα περάσουμε στο άλλο επίπεδο που λέγαμε...

Ενα παράδειγμα που υιοθετείτε η εν λόγο μηχανή και η διαφορά είναι εμφανή :

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=54ALIu7L584[/ame]

http://www.naturalmotion.com/euphoria.htm

Υ.Γ Η EA λέει ότι ακούει τις προτάσεις των fun της! λέτε να το σκεφτούμε σοβαρά ; :P

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω την εντυπωση οτι μας δουλευουν οι εταιρειες

Καθε χρονο μικροβελτιωσεις, κατι χαλανε κατι φτιαχνουν

Ισως στην τελικη να μην τις συμφερει και ολας

Μπράβο, κι εγώ ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω. Κάποια πράγματα φαίνεται ότι χρειάζονται χρόνο να αναπτυχθούν και δεν είναι εύκολο να μπουν από τη μία χρονιά στην άλλη. Κάποια άλλα όμως είναι πραγματικά αστεία (πχ. οι πάγκοι των Fifa που μέχρι πέρσι ήταν άδειοι) και πιστεύω ότι είτε οι devs δεν δίνουν σημασία γιατί έχουν άλλες προτεραιότητες, είτε πολύ απλά σου λένε "κάτσε να έχουμε και κάτι να βάλουμε στην επόμενη έκδοση". Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ήταν καλύτερα πριν πολύ-πολύ καιρό, που παίρναμε ένα ποδοσφαιράκι και το παίζαμε για χρόνια ενώ τώρα κάαααααθε Σεπτέμβρη έχουμε τα ίδια και τα ίδια (από το 1994 και μετά).

Δημοσ.

Φταιμε και εμεις ομως

το υπερτατο simulation ποδοσφαιρου ο ενας το ρεαλιστικοτερο ποδοσφαιρακι ο αλλος (και για τα δυο ισχυει)

Δημοσ.
Φταιμε και εμεις ομως

το υπερτατο simulation ποδοσφαιρου ο ενας το ρεαλιστικοτερο ποδοσφαιρακι ο αλλος (και για τα δυο ισχυει)

Το Fifa11 -σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό- φαίνεται να πληροί και τα δύο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σούπερ-τέλειο. Ή για να το θέσω αλλιώς, μόλις πρωτοπαίξω το demo θα νομίζω κι εγώ ότι είναι απίστευτα αξεπέραστο σούπερ-γουάου και ίσως αργότερα ανακαλύψω κι άλλες χάρες του. Αλλά είναι βέβαιο ότι σε βάθος χρόνου θα παρατηρήσω διάφορα προβλήματα ή παραλείψεις και θα ελπίζω στην επόμενη έκδοση για να διορθωθούν. Φαύλος κύκλος...

Μέχρι τότε όμως -και αφού δεν υπάρχει καλύτερη λύση- θα ασχολούμαστε με ό,τι έχουμε στα χέρια μας. Άιντε, μια βδομάδα ακόμα έμεινε!

Δημοσ.
Το Fifa11 -σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό- φαίνεται να πληροί και τα δύο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σούπερ-τέλειο. Ή για να το θέσω αλλιώς, μόλις πρωτοπαίξω το demo θα νομίζω κι εγώ ότι είναι απίστευτα αξεπέραστο σούπερ-γουάου και ίσως αργότερα ανακαλύψω κι άλλες χάρες του. Αλλά είναι βέβαιο ότι σε βάθος χρόνου θα παρατηρήσω διάφορα προβλήματα ή παραλείψεις και θα ελπίζω στην επόμενη έκδοση για να διορθωθούν. Φαύλος κύκλος...

Μέχρι τότε όμως -και αφού δεν υπάρχει καλύτερη λύση- θα ασχολούμαστε με ό,τι έχουμε στα χέρια μας. Άιντε, μια βδομάδα ακόμα έμεινε!

Μου αρέσει που το ύφος γραφής σου είναι λες και μιλάμε για το space invaders σε atari, "θα το ανεχτούμε μωρέ κι αυτό..." :lol:

Δημοσ.

δεν εχεις τιποτα αλλο, και μακαρι οτι βγαινει η οτι βγει να ειναι και να αγγιζει την τελιωτητα. Μπορει για σενα να μην σε ευχαριστει ποτε..μπορει να σε κανει να γουσταρεις, αλλα ετσι οπως το βλεπω, φενεται οτι εισαι πολυ Picky. Εγω προτεινω να δεις τι υπαρχει σημερα και οχι ποτε θα βγει το καλυτερο το πιο τελειο εβερ. Επειδη, καθαρα για λογικους λογους, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ!. Μα ποτε!..εξαλλου, αν το καναν αυτο, που ανετα θα μπορουσαν να το κανουν, τοτε θα σταματουσες να αγοραζες το φιφα, η το προ, και θα εμενες με ενα για παντα. Επειδη ειναι τελειο. παραδειγμα.

Δεν μπορω να καταλαβω, τι αλλο θελετε ακριβως? Δηλαδη, καθε χρονο βλεπουμε αλλαγες στο φιφα, πολυ καλες μαλιστα, και δεν παμε πισω οπως παει το προ. Αντι μπροστα να βαδιζουν, πανε πισω πισω. Λοιπον...δεν μπορω να καταλαβω, τι αλλο θα ηθελες να δεις, μετα απο ολα οσα εχουμε δει και εχουμε παιξει εμεις μεχρι τωρα. Καθε χρονο λεω τα ιδια, καλα πως μπορουν να το κανουν καλυτερο? Και τσουφ, γινεται κατι καλυτερο. Του χρονου, σκεφτομουν, τωρα? Τι θα κανουν? αφου το 11 αγγιζει την τελειοτητα? και παλι, θα μας δειξουν, κατι προτωπορο. Δεν θα παιζουμε το ιδιο παιχνιδι για παντα...και ας υποθεσουμε το προ θα κανει μακραν μεγαλα βηματα στο προ οχι οπως το φετινο που θα καταλαβουν επιτελους να μην μας κοροιδευουν.

Δημοσ.
Βασικά πρέπει να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο από τα στημένα animation.

όταν θα γίνει χρήση πχ της euphoria (αντι του κλασικου προϋπολογισμένου motion capture)

εκεί πιστεύω ότι θα περάσουμε στο άλλο επίπεδο που λέγαμε...

Ενα παράδειγμα που υιοθετείτε η εν λόγο μηχανή και η διαφορά είναι εμφανή :

http://www.youtube.com/watch?v=54ALIu7L584

http://www.naturalmotion.com/euphoria.htm

Υ.Γ Η EA λέει ότι ακούει τις προτάσεις των fun της! λέτε να το σκεφτούμε σοβαρά ; :P

Πάρα πολύ εντυπωσιακό...

Δημοσ.
Πάρα πολύ εντυπωσιακό...

Όταν είχε πρώτο εμφανιστεί η εν λόγο τεχνική στα παιχνίδια (ένα από τα πρώτα είναι το Gta4) είχαν ακουστεί προτάσεις και γενικά εκδήλωση ενδιαφέροντος στα διάφορα forum, ώστε να ενσωματωθεί στο επερχόμενο τότε fifa, από τότε ακόμα περιμένουμε :o

Η αλήθεια είναι ότι θα βαρύνει αρκετά όμως (βάλε 4 πυρήνες για στανταρ, να είσαι μέσα!)

Αλλά εντάξει το αξίζει...τα παιχνίδια και ιδικά τα αθλητικά απογειώνονται σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τιμή, απο οσο γνωρίζω δηλαδή, ε πιστεύω θα είναι όπως κάθε χρόνο ;p

Τώρα δεν ξέρω αν αλλάξει τίποτα..

Δημοσ.

Ακριβώς για αυτό το λόγο κοιτάξτε να το αγοράσετε απ' έξω για να μην πληρώνετε κερατιάτικα 30+% παραπάνω στην αξία του.

Δημοσ.

Απο Amazon επειδη δεν εχω ξαναπαρει τιποτα απο εξωτερικο...1)ποσες μερες κανει?Δηλαδη αν παραγγειλω το φιφα που εδω ερχεται Νοεμβρη απο αμαζον ποτε θα το εχω? 2)Πως πληρωνω?Δεν εχω πιστωτικη κτλπ..

Δημοσ.

Συνήθως 3-4 ημέρες είναι απο τα πιο γρήγορα γιατί πχ το Play.com μπορεί να σου κάνει και 10 ημέρες. Τρόπο πληρωμής εγω πιστωτική χρησιμοποιώ . Πρέπει πάντως και μέσω paypal να γίνεται λογικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...