katsouras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε γεια ειναι...Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημε εχουν ολοι με το προ ακομα...Ενταξει και εγω με το προ μεγαλωσα και τοτε το φιφα ηταν για τα πανηγυρια.Αλλα ακομα υπαρχουν μαζοχιστες,που τους αρεσει να παιδευονται..Δυο χειριστηρια εχω σπασει στην ζωη μου και τα δυο με προ..Τυχαιο?Δεν νομιζω..
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κι όμως υπάρχουν πολλοί που αναπαράγουν αυτή τη λογική (?) Σου λέει αφού μεγάλωσα με το Προ, θα συνεχίσω να το παίζω μέχρι να γεράσω. Το Fifa θα είναι για πάντα Φίφα. Τραγική κατάσταση... Αχ, πότε θα έρθει η άγια μέρα του demo...
katsouras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτη ειναι παρα-λογικη.Ευτυχως που στην παρεα εχουμε μονο ενα τετοιο κολλημενο..Οι υπολοιποι περιμενουμε πως και πως!
basilis5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κι όμως υπάρχουν πολλοί που αναπαράγουν αυτή τη λογική (?) Σου λέει αφού μεγάλωσα με το Προ, θα συνεχίσω να το παίζω μέχρι να γεράσω. Το Fifa θα είναι για πάντα Φίφα. Τραγική κατάσταση... Αχ, πότε θα έρθει η άγια μέρα του demo... Πωωω πόσο μικροί είστε; Εγω μεγάλωσα με FIFA soccer , μάλιστα το 96 ήταν το πρώτο μου, μετά το γυρίσαμε σε προ για λίγο ρεαλισμό επιτέλους (ποιος δεν θυμάται τις σέντρα και ψαλιδακι του 2001 η τα γκολ του Ριβάλντο στο 2002 από το κέντρο με την μπάλα να βγάζει φλεγόμενο ουρά σαν κομήτης) αλλά πλέον το προ είναι πιο arcade από ότι έχουμε δει ποτέ, κ τα φιφα σφιΖουν από ρεαλισμό!
katsouras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο ωραιο ηταν το kick off με περιγραφη Μητσικωστα!
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Υπήρχε ποδοσφαιράκι με περιγραφή Μητσικώστα; Link or it didn't happen.
katsouras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NavvkEl5gPA]http://www.youtube.com/watch?v=NavvkEl5gPA[/ame] Δεν βρηκα με περιγραφη Μητσι αλλα αν ψαξεις ισως και να βρεις! ---------- Προσθήκη στις 03:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:36 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=NavvkEl5gPAΔεν βρηκα με περιγραφη Μητσι αλλα αν ψαξεις ισως και να βρεις! Kick Off World (PSX) - περιγραφη Μητσικωστα!! Κick off 98 (PC) - περιγραφη Διακογιαννης Fifa 2000 (Μulti) - περιγραφη Σωτηρακοπουλος
JimChris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Συμπαθατε με αλλα αυτο το συνεχες σκουντουφλημα/τρακαρισμα των παικτων τι ρεαλισμο σας αποπνεει ?
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πωωω πόσο μικροί είστε; Εγω μεγάλωσα με FIFA soccer , μάλιστα το 96 ήταν το πρώτο μου, μετά το γυρίσαμε σε προ για λίγο ρεαλισμό επιτέλους (ποιος δεν θυμάται τις σέντρα και ψαλιδακι του 2001 η τα γκολ του Ριβάλντο στο 2002 από το κέντρο με την μπάλα να βγάζει φλεγόμενο ουρά σαν κομήτης) αλλά πλέον το προ είναι πιο arcade από ότι έχουμε δει ποτέ, κ τα φιφα σφιΖουν από ρεαλισμό! Εντάξει κι εγώ μεγάλωσα με το World Cup Carnival* και αργότερα Match Day, Peter Beardsley, Microprose Soccer, Kick Off κλπ. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάθομαι να τα παίζω μια ζωή. Η επιλογή μου ήταν πάντα το ρεαλιστικότερο ποδοσφαιράκι (τουλάχιστον στο format που είχα τη δυνατότητα να αγοράσω). * ξεκινάει στο 0:34 ---------- Προσθήκη στις 08:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:03 ---------- Συμπαθατε με αλλα αυτο το συνεχες σκουντουφλημα/τρακαρισμα των παικτων τι ρεαλισμο σας αποπνεει ? Χμ?
JimChris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τι δουλεια εχει το PES με αυτο που ρωτησα?
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τι δουλεια εχει το PES με αυτο που ρωτησα? Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος,η ερώτηση για το "σκουντουφλημα/τρακαρισμα" αφορά στο Fifa. Και υπέδειξα το PES για να θυμηθούμε ποιο εκ των δύο είναι το ρεαλιστικότερο. Τώρα αν μιλάμε γενικά για ρεαλισμό, σε σχέση δηλαδή με το πραγματικό ποδόσφαιρο, τότε προφανώς και πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια ακόμα για να δούμε ένα τέτοιο ποδοσφαιράκι*. Απλώς λέμε ότι την παρούσα στιγμή το πλησιέστερο πράγμα στην πραγματική μπάλα (θα) είναι το Fifa11. * ίσως να μην το δούμε και ποτέ αν κρίνουμε από τις προτιμήσεις μεγάλης μερίδας του κόσμου, που θέλει απλώς ένα football game για το σαλόνι του, να παίζει χωρίς πολλά-πολλά, με εξωπραγματικές ταχύτητες, πάνω-κάτω τη μπάλα κλπ. Σκεφτείτε ένα παιχνίδι που η κούραση θα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ότι σήμερα και το turbo θα θέλει πολύ ρέγουλο, οι αλλαγές θα είναι must, ο ρυθμός ανάπτυξης πολύ πιο αργός, ο νεκρός χρόνος αρκετά μεγαλύτερος κλπ. Για τους περισσότερους αυτό θα ήταν μία φρίκη! Τα simulator εξ' ορισμού τραβάνε μικρότερη μερίδα του κόσμου από τα casual/arcade παιχνίδια (βλ. racing, flight ή submarine simulators). Επειδή όμως το ποδόσφαιρο προφανώς και απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό έχει μια ελπίδα να δει κάποτε ένα πραγματικά ρεαλιστικό videogame.
DeareN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως δεν θελω ρεαλισμο, ρεαλισμος σημαινει να βαζεις το ματς 90 λεπτα και να μπαινουν 1 με 2 goal το πολυ οπως στην πραγματικοτητα. Reality sucks
JimChris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος,η ερώτηση για το "σκουντουφλημα/τρακαρισμα" αφορά στο Fifa. Και υπέδειξα το PES για να θυμηθούμε ποιο εκ των δύο είναι το ρεαλιστικότερο. Τώρα αν μιλάμε γενικά για ρεαλισμό, σε σχέση δηλαδή με το πραγματικό ποδόσφαιρο, τότε προφανώς και πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια ακόμα για να δούμε ένα τέτοιο ποδοσφαιράκι*. Απλώς λέμε ότι την παρούσα στιγμή το πλησιέστερο πράγμα στην πραγματική μπάλα (θα) είναι το Fifa11. * ίσως να μην το δούμε και ποτέ αν κρίνουμε από τις προτιμήσεις μεγάλης μερίδας του κόσμου, που θέλει απλώς ένα football game για το σαλόνι του, να παίζει χωρίς πολλά-πολλά, με εξωπραγματικές ταχύτητες, πάνω-κάτω τη μπάλα κλπ. Σκεφτείτε ένα παιχνίδι που η κούραση θα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ότι σήμερα και το turbo θα θέλει πολύ ρέγουλο, οι αλλαγές θα είναι must, ο ρυθμός ανάπτυξης πολύ πιο αργός, ο νεκρός χρόνος αρκετά μεγαλύτερος κλπ. Για τους περισσότερους αυτό θα ήταν μία φρίκη! Τα simulator εξ' ορισμού τραβάνε μικρότερη μερίδα του κόσμου από τα casual/arcade παιχνίδια (βλ. racing, flight ή submarine simulators). Επειδή όμως το ποδόσφαιρο προφανώς και απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό έχει μια ελπίδα να δει κάποτε ένα πραγματικά ρεαλιστικό videogame. Αυτα ως ενα βαθμο τα εχει επιτυχει το ΝΒΑ2κ9 Μαλλον θα περιμενουμε πολυ ακομα για ρεαλιστικο ποδοσφαιρο
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, αυτό είναι σωστό. Στο μπάσκετ είναι αρκετά ευκολότερη η επίτευξη της μεγαλύτερης προσομοίωσης (μάλλον λόγω του είδους του αθλήματος, που φυσικά το προτιμώ χίλιες φορές από το ποδόσφαιρο). Ειδικά στο 2k11 νομίζω ότι θα δούμε φοβερά πράγματα. Τώρα για την μπάλα, μάλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε τα ίδια και τα ίδια για κάμποσα χρόνια ακόμα. Τουλάχιστον όμως φαίνεται πού πάει το πράγμα (καλύτερα ball και player physics, ρεαλιστικότερα animations, λιγότερο scripted δράση, 11vs11 online, λιγότερο πινγκ-πονγκ, πιο αργός ρυθμός κλπ)
JimChris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω την εντυπωση οτι μας δουλευουν οι εταιρειες Καθε χρονο μικροβελτιωσεις, κατι χαλανε κατι φτιαχνουν Ισως στην τελικη να μην τις συμφερει και ολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.