Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις πιστωτικη γινεται παραγγελια?Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να παραγγειλεις απο εξωτερικο?Δεν εχω ξανακανει..

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χωρις πιστωτικη γινεται παραγγελια?Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να παραγγειλεις απο εξωτερικο?Δεν εχω ξανακανει..

Με χρεωστικη ή paypal

Δημοσ.
Ειμαι σιγουρος οτι τις 2-3 πρωτες μερες η τιμη θα ειναι πολυ χαμηλη στο amazon κυριως

Χμ, φαντάζομαι θα θυμάστε τι έγινε πέρσι. Όσοι είχαν κάνει preorder το Fifa από το Amazon, βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού (και ενώ το δέμα είχε ήδη κοστολογηθεί και ταχυδρομηθεί) η τιμή του παιχνιδιού ξαφνικά έπεσε κατά αρκετές λίρες. Λόγω μιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η οποια έκανε μια τρελή προσφορά στο παιχνίδι και αναγκαστικά την ακολούθησαν και άλλα καταστήματα (μεταξύ αυτών και το Amazon).

Προφανώς όσοι το είχαμε κάνει preorder αισθανθήκαμε ολίγον τι μαλ... και μετά από μαζικό κράξιμο το Amazon μας επέστρεψε τη διαφορά. Γι' αυτό φέτος λέω να μην κάνω preorder, ούτως ή άλλως η τιμή είναι αρκετά υψηλή και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πέσει. Θα τη βγάλω με την έκδοση του θείου τις πρώτες μέρες.

Δημοσ.

Δεν νομίζω το Amazon να έκανε την επιστροφή χρημάτων λόγω κραξίματος, αφού αν θυμάμαι καλά από την πρώτη μέρα είχαν πιστωθεί οι λογαριασμοί των χρηστών την διαφορά χρημάτων.

Δημοσ.

Ναι. Έγινε σχετικά άμεσα η επιστροφή, εμένα νομίζω μου τα έστειλαν τη δεύτερη μέρα. Τους είχα στείλει όμως email και τους έκραζα. Η επιστροφή των χρημάτων ήταν ενέργεια που δεν προβλέπεται στην πολιτική του Amazon (το παραδέχτηκαν κι οι ίδιοι και έλεγαν ότι αυτή η επιστροφή χρημάτων ήταν εξαίρεση). Άλλωστε το lowest price protection του Amazon ισχύει μέχρι την ημερομηνία αποστολής (άρα και χρέωσης). Οι τιμές τους άλλαξαν κάμποσες ώρες αργότερα άρα νομικά δεν ήταν υποχρεωμένοι να επιστρέψουν τη διαφορά.

Δημοσ.

Ενταξει παντως το αμαζον σαν καταστημα εμενα δεν μου εχει κανει ποτε κατι και στην τελικη ενταξει ακολουθησαν τον ανταγωνισμο(μπορουσαν και να μην το κανουν)

Γενικα τις τιμες τους τις βρισκω fair τωρα δεν ξερω κιολας συνηθως στα pc η τιμη του παιχνιδιου πεφτει κατακορυφα απο τον μηνα κυκλοφοριας και μετα.

Δημοσ.

Μωρέ καλές είναι οι γενικά τιμές τους. Αλλά επειδή τα μεταφορικά τους είναι γενικά ακριβά (οπωσδήποτε δεν είναι 1,5 ευρώ όπως αυτά του blahdvd, του zavvi κλπ) και επειδή η τιμή του προϊόντος είναι πάντα υψηλότερη από αυτή που φαίνεται (μόλις πάρει χαμπάρι ότι θέλεις να το στείλεις Ελλάδα αλλάζει το ΦΠΑ από 15% σε 23%), γενικά προτιμώ τα μικρότερα μαγαζιά. Πέρσι είχαν πολύ καλή preorder τιμή και με την επιστροφή χρημάτων που ανέφερα ήρθε ακόμα φθηνότερα.

Σημειωτέον ότι η περσινή μειωμένη τιμή του Amazon κράτησε για λίγες μέρες μόνο, μέχρι να σταματήσει την σχετική προσφορά το σούπερ μάρκετ που λέγαμε. Μετά ανέβηκε σε αυτή που είχαν σαν preorder και παρέμεινε ίδια για πάνω από μήνα.

Δυστυχώς η αγορά του Fifa 11 σε PC δεν είναι επιλογή, γιατί αν και σαφώς φθηνότερο δεν θα είναι ίδιο με αυτό των κονσολών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...