Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν βλέπω κάτι επαναστατικό στο gameplay, δεν παύει όμως να είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι στον κόσμο

Δημοσ.

Ίσως είναι pc έκδοση και χωρίς pro passing...

---------- Προσθήκη στις 09:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:15 ----------

Νέο βίντεο:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=5X16h5uFsUQ&feature=related[/ame]

Μετά το 7ο λεπτό έχει μέχρι το τέλος καθαρό gameplay fifa11.

Μαγικό!!!! Ήδη το φαντάζομαι σε manual/slow και τρελένομαι!!!

Δημοσ.

Παιδια απο που ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλεις?Βασικα λεει?Αν στο στειλουν την πρωτη μερα που θα βγει απο καμια Αγγλια σε ποσες θα το χεις?Και τι κερδος?

Δημοσ.

1) Παιδια απο που ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλεις?

2) Βασικα λεει?

3) Αν στο στειλουν την πρωτη μερα που θα βγει απο καμια Αγγλια σε ποσες θα το χεις?

4) Και τι κερδος?

1) Δες εδώ http://www.gamestracker.com/buy-fifa-11-compare-prices-xbox-360.htm Αυτή τη στιγμή το Cool Shop έχει την καλύτερη τιμή, αν και εγώ θα προτιμούσα ίσως τα κατά τι ακριβότερα dvd.co.uk ή το blahdvd, μόνο και μόνο επειδή έχω ξαναπαραγγείλει από εκεί. Μαζί με τα μεταφορικά φαίνεται ότι έρχεται γύρω στα 45 ευρώ, δυστυχώς αρκετά ακριβότερα από τις αντίστοιχες preorder τιμές του Fifa10.

2) Τι πάει να πει αυτό? Αν "λέει" να το παραγγείλεις απ' έξω? Ή να το παραγγείλεις γενικά? Το πρώτο προφανώς και "λέει" γιατί θα σου έρθει φθηνότερα, το δεύτερο φαντάζομαι έχει άμεση σχέση με το αν έχεις "πειραγμένο 360 (τώρα πια ο όρος φαίνεται να ισχύει και για το PS3!) Αυτό που κάνω εγώ εδώ και χρόνια, είναι να κατεβάσω για το πειραγμένο μου 360 την έκδοση του θείου και να ασχοληθώ μαζί της μέχρι να έρθει η παραγγελία (το original το χρειάζομαι για να παίζω online σε απείραχτο Xbox).

3) Συνήθως το στέλνουν είτε μία-δυο μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα, είτε το αργότερο την ημέρα κυκλοφορίας. Τώρα το πόσες μέρες θα κάνουν τα ταχυδρομεία είναι άλλη ιστορία. Το κανονικό ταχυδρομείο κάνει συνήθως 5-7 εργάσιμες για δέματα από Αγγλία ή Γερμανία, ενώ για το blahdvd, που αν θυμάμαι καλά στέλνει από Ελβετία, ο χρόνος είναι λίγο μικρότερος. Έχει τύχει όμως να παρέλθει ακόμα και 10ήμερο μέχρι να το πάρω στα χέρια μου (και εκείνη την περίοδο θα έχουν σημασία όχι απλώς οι μέρες αναμονής, αλλά ακόμα και οι ώρες!)

4) Το κέρδος θα είναι η αρκετά καλύτερη τιμή αγοράς. Φαντάζομαι στην Ελλάδα η τιμή του Fifa 11 θα είναι η ακατέβατη 60άρα-70άρα (εκτός αν παίξουν τίποτα προσφορές των πρώτων ημερών που προφανώς θα ισχύουν για ελάχιστα κομμάτια, άρα δύσκολα τα πράγματα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...