Προς το περιεχόμενο

YU-GI-OH! GAMES στο διαδίκτυο (Ερωτήματα)...'Ελεος!!! Κανείς ?

NetworkMeltdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Just pathetic...

Είσαι κλασικός Έλληνας (αφού σου αρέσουν αυτού του τύπου οι χαρακτηρισμοί) που ενώ κατακρίνεις όλους και τα πάντα, συνεχίζεις στο ρεύμα...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Just pathetic...

Είσαι κλασικός Έλληνας (αφού σου αρέσουν αυτού του τύπου οι χαρακτηρισμοί) που ενώ κατακρίνεις όλους και τα πάντα, συνεχίζεις στο ρεύμα...

Καταλαβαίνω σε ποιους τύπους ανθρώπων αναφέρεσαι αλλά συγνώμη όλα υπάρχουν

και μερικες απαντήσεις κολλάνε καλύτερα από άλλες. Παραδέξου το εψαχνες να μου την

πείς δεν ενδιαφέρεσαι. Σε φαντάζομαι να προσπαθείς να κολλήσεις κάπου το "Just pathetic..."

και να μην σου βγαίνει η λογική σειρά.

Με αυτό περίμενες άκυρη απάντηση για να το κολλήσεις:

Συγγνώμη που δεν ακολουθούμε τον ιερό κανόνα των forum posters...

Φαίνεται, κάνει:

nuclear_testing.jpe

Δημοσ.
Καταλαβαίνω σε ποιους τύπους ανθρώπων αναφέρεσαι αλλά συγνώμη όλα υπάρχουν

και μερικες απαντήσεις κολλάνε καλύτερα από άλλες. Παραδέξου το εψαχνες να μου την

πείς δεν ενδιαφέρεσαι.

:o:o:o

You got me...

Να ενδιαφέρομαι για τι;;;

Υ.Γ. Αφού ξέρεις ΤΟΣΟ καλά να ψυχολογείς ανθρώπους, γιατί δεν το πας προς τα κει;;

Δημοσ.

You got me...

Να ενδιαφέρομαι για τι;;;

Υ.Γ. Αφού ξέρεις ΤΟΣΟ καλά να ψυχολογείς ανθρώπους, γιατί δεν το πας προς τα κει;;

Ενδιαφέρεσε μάλλον λάθος... ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ να δείς για ποιο λόγο έβαλα το "Ελεος!!! Κανείς ?" στον τίτλο σιγουρα δεν ξέρεις οτι πρίν δεν το είχε ή το παρέλειψες.

Άλλο ένα μπαμ, σύνολο:

from_Iran_Peace_Love.jpg

Δημοσ.
Ενδιαφέρεσε μάλλον λάθος... ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ να δείς για ποιο λόγο έβαλα το "Ελεος!!! Κανείς ?" στον τίτλο σιγουρα δεν ξέρεις οτι πρίν δεν το είχε ή το παρέλειψες.

Άλλο ένα μπαμ, σύνολο:

from_Iran_Peace_Love.jpg

Μα καλά ποιος είσαι;

Ο Τσακ Νόρις;;

I rest my case, βαρέθηκα τις μ@λ@κίες...

Δημοσ.

@NetworkMeltdown είσαι σαν κάτι γεροπαράξενους που σου ζητάνε βοήθεια να περάσουν τον δρόμο, και μόλις πλησιάσεις ξεκινούν να σε βρίζουν για ότι φανταστείς. Δεν ξέρω αν έχεις συναντήσει ποτέ σου τέτοια άτομα, αλλά έτσι είναι.

Κακώς σου απαντήσαμε, αυτό είναι σίγουρο.

Ουπς, ξεπέρασα κατά πολύ τους 140 χαρακτήρες.

Δημοσ.

#loser

Απο forum ποστς? όπως είπα και πριν γιατι δίνεται τοσο μεγαλη σημασια στα forums ? νομίζεις οτι πετυχένουν τύποι σαν και έσενα. Εσείς οι έλληνες παλέυεται

μια ζωή για το μέτριο. "Εεε πας καλά ρε" "Εεε την παλεύεις" ...

#the-classic-wanker-greek

Αφου είσαι και εσυ μια απο τα ίδια και εγώ μολυσμένος αφου καταλαβες ποιος είναι

wanker greek good for you είσαι ενα βήματα πιο κοντά στην θεραπεία.

#egomaniac

Ηρθα με όλη την καλη διάθεση.

#attentionwhore

Αυτα που θέλω να πω θα τα πω.

#troll

Και ποιος δεν είναι. Εεε προβατάκια? Μπεεεε....

Καλά το πάω για Twitter; να συνεχισω τι θα έλεγες...

χαχαχα τι μας λέει ο πιτσιρικας... χεχε

--> #egomaniac

Δημοσ.
@NetworkMeltdown είσαι σαν κάτι γεροπαράξενους που σου ζητάνε βοήθεια να περάσουν τον δρόμο, και μόλις πλησιάσεις ξεκινούν να σε βρίζουν για ότι φανταστείς.

έχω περάσει πολύ καιρό παράλληλα στα ελληνικά και αγγλικά forums. Βλέπω συνέχεια το ίδιο μοτιβο του τύπου απαντάω οτι γουστάρω και στα @@ μου δεν πα να τα γ*μ*σω όλα... τι με ενδιαφέρει. Phenomenon δυσκολω να σας χαρακτηρίσω...

I rest my case, βαρέθηκα τις μ@λ@κίες...

Που ακριβώς μιλάτε για την ενοποιημένη κβαντική θεωρία πεδίου?

"Θα πάθεις ζημιά" αν μετρήσουμε μαζί σε ποια απο τα 634 ποστς σου λές μλκς...

Δημοσ.
κάποιος μας κάνει πλακα...

Μπα, τρελοί πολλοί και με ασυλία.

Ο οραματιστής μας, περίμενε απλά κάποιον να του την πει (φτιάχντοντας ένα νήμα που θα μείνει αναπάντητο, να έρθει την επομένη τάχα νευριασμένος που δεν έχει απαντήσεις και κάποιος να του πει το αυτονόητο, ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να του απαντήσουν αφού το θέμα δεν τους αφορά). Μετά πιάνεται από αυτό και αποδίδει όλα τα χαρακτηριστικά που εντοπίζει στον εαυτό τους στους άλλους.

Τα έχει πει αυτά ο Freud. Τα έχει πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...