F1spa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τό'χω αναφέρει ξανά, αλλά τώρα έχω μία διαφορετική απορία. Ξαναλέω λοιπόν: "Καταλάθος εγκατέστεισα 2 φορές τα Windows ΧP στο ίδιο Partition. Με αποτέλεσμα στον τοπικό δίσκο C έχει 2 φακέλους για λογισμικά. Ένα WINDOWS κι ένα WINDOWS.0". Τώρα κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστώ πηγαίνει στον ίδιο φάκελο "program files" με το πρωταρχικό λογισμικό, σωστά? Ή τέλος πάντων, έχει ως default αυτόν τον φάκελο. 1)Πόσο κακό είναι να γίνεται κάτι τέτοιο? Και τί συμβαίνει αν γίνει εγκατάσταση το ίδιο πρόγραμμα στον ίδιο φάκελο? 2)Το να αποθηκεύω κάθε πρόγραμμα ναι μεν στον φάκελο "program files" αλλά με άλλο τίτλο πχ "mozilla" και "mozilla.0" αποτελεί λύση??
cnagr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Γιατί δεν κάνεις αυτό που σου είχα πει και στο άλλο θέμα, δηλαδή να σβήσεις τον φάκελο με τα windows που δεν θέλεις να κρατήσεις; Λογικά αν διέγραψες μια από τις 2 γραμμές του bootloader θα είδες και σε ποιον φάκελο windows παραπέμπει. Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να σβήσεις τον windows.0 μιας και οι 2 εγκαταστάσεις είναι μάλλον ίδιες. Στο 2 θα σου έλεγα ότι μπορεί και να μην αποτελεί λύση γιατί υπάρχει περίπτωση να μπερδευτεί το πρόγραμμα που εγκαθιστάς. Ναι ξέρω ότι έχει την επιλογή ορισμού φακέλου εγκατάστασης αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Γενικά δεν είναι καλό να έχεις 2 διαφορετικές εγκαταστάσεις του λειτουργικού στο ίδιο partition.
F1spa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Γιατί δεν κάνεις αυτό που σου είχα πει και στο άλλο θέμα, δηλαδή να σβήσεις τον φάκελο με τα windows που δεν θέλεις να κρατήσεις; Λογικά αν διέγραψες μια από τις 2 γραμμές του bootloader θα είδες και σε ποιον φάκελο windows παραπέμπει. Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να σβήσεις τον windows.0 μιας και οι 2 εγκαταστάσεις είναι μάλλον ίδιες. Στο 2 θα σου έλεγα ότι μπορεί και να μην αποτελεί λύση γιατί υπάρχει περίπτωση να μπερδευτεί το πρόγραμμα που εγκαθιστάς. Ναι ξέρω ότι έχει την επιλογή ορισμού φακέλου εγκατάστασης αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Γενικά δεν είναι καλό να έχεις 2 διαφορετικές εγκαταστάσεις του λειτουργικού στο ίδιο partition. Αυτό που μου είπες το έκανα, για κάποιο 3ο λογισμικό που είχα βάλει. Και όλα ΟΚ. Απλά σκέφτηκα να τα κρατήσω και τα 2 αυτά. Δεν είναι καλή ιδέα δηλαδή ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.