prothipourgos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Επειδή με βλέπω να μην το περνάω με την καμία το μάθημα, λέω να πάρω κάποιο επιπλέον βιβλίο να τσεκάρω... Έχω του Serway ως βασικό, αλλα σε μερικά σημεία με δυσκολεύει και κυρίως ενδιαφέρομαι για πολλές λυμένες ασκήσεις... Έχω ακούσει το ρητό για τα βιβλιαράκια του Γκαρούτσου (ή Γκαρούτσο ή τον ....) Υπάρχει κανείς που να το χρησιμοποίησε και να είχε θετικά αποτελέσματα? Κάθε πρόταση δεκτή... (και στα μαθήματα πάω, και σημειώσεις έχω, αλλα βάζει πολύ δύσκολα θέματα, δεν είμαι βλάκας)
rikos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Καλος ο Γκαρουτσος για τις περισσοτερες σχολες (για τον ηλεκτρομαγνητισμο του πολυτεχνειου ειναι οτι πρεπει για ενα 5 για παραδειγμα)...Εκτος απο σκετο Η/Μ εχει βγαλει και αλλα δυο βιβλια, Η/Μ Πεδια 1 και 2 ...αν εισαι στο τμημα Φυσικης δεν θα σε καλυψει ομως!
prothipourgos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Για τμήμα Μηχανικών αναφέρομαι... Δεν θέλω και κανα τρανό βαθμό, ούτως ή άλλως πάνω απο 6,5 δεν βάζει αυτός!!! Το θέμα είναι οτι πρέπει να περάσω τώρα ή Σεπτέμβρη γιατί έρχεται άλλος καθηγητής ακόμα πιο τσεκούρι.
Anubis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Υπάρχει και αρνός φυσικη 2 με θεωρια + πολλα λυμενα παραδειγματα. βεβαια παει γυρω στα 22
prothipourgos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τιμή δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να είναι καλό και να μπορέσω να περάσω....
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σε ποια σχολή είσαι; Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ;
prothipourgos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μηχανικών Οικονομίας κ Διοίκησης (Χίο)
clevercitizen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για Μηχανικούς δεν υπάρχει καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, από του Young. Κυκλοφορεί και σε pdf από το Θείο αλλά τα λεφτά του τα αξίζει. 2 τόμοι, Ηλεκτρομαγνητισμός στον 2ο τόμο. Έχω και του Serway και του Young. Από μια γρήγορη ματιά που τους έχω ρίξει κερδίζει ο Young. Φυσική ΙΙ την πέρασα με την πρώτη με το βιβλίο του young αλλά χρωστάω Φυσική Ι (μας έδωσαν μια π@π@ρ@ βιβλίο με οξείες και περισπωμένες...)
prothipourgos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για Μηχανικούς δεν υπάρχει καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, από του Young. Κυκλοφορεί και σε pdf από το Θείο αλλά τα λεφτά του τα αξίζει.2 τόμοι, Ηλεκτρομαγνητισμός στον 2ο τόμο. Έχω και του Serway και του Young. Από μια γρήγορη ματιά που τους έχω ρίξει κερδίζει ο Young. Φυσική ΙΙ την πέρασα με την πρώτη με το βιβλίο του young αλλά χρωστάω Φυσική Ι (μας έδωσαν μια π@π@ρ@ βιβλίο με οξείες και περισπωμένες...) Το έχω και αυτό, δεν το έχω κοιτάξει καθόλου, το πήρα τώρα που ξαναδήλωσα Φυσική...
VonLoutsos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για απλό Ηλεκτρομαγνητισμό πιστευω σου κάνουν του serway και του Young. Κατά την γνώμη μου πολυ καλο βιβλίο που τα λέει και πολύ αναλυτικά είναι του David griffiths ( αυτό κάνουμε εμείς στο μάθημα ηλεκτρομαγνητισμός 1) Έχει και πολλές ασκήσεις και το καλό είναι οτι κυκλοφορούν και οι λύσεις αυτών ( κάτι που θεωρώ οτι είναι σημαντικό για ένα βιβλίο )
ClouD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ο επιστήμονας δε μελετά τη φύση επειδή αυτό είναι χρήσιμο, τη μελετά γιατί αυτό τον ευχαριστεί. Και τον ευχαριστεί διότι η φύση είναι όμορφη. Εάν η φύση δεν ήταν όμορφη, τότε δεν θα άξιζε τον κόπο να τη γνωρίσουμε. Και εάν δεν άξιζε τον κόπο να τη γνωρίσουμε, τότε δεν θα άξιζε να ζούμε. Αυτή είναι μια κουβέντα του ενός υπέροχου τυπά που συμπεριλαμβάνεται στην εισαγωγή του Serway. Από περιέργεια, τι σε δυσκολεύει στα βιβλία του Serway ;
prothipourgos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ο επιστήμονας δε μελετά τη φύση επειδή αυτό είναι χρήσιμο, τη μελετά γιατί αυτό τον ευχαριστεί. Και τον ευχαριστεί διότι η φύση είναι όμορφη. Εάν η φύση δεν ήταν όμορφη, τότε δεν θα άξιζε τον κόπο να τη γνωρίσουμε. Και εάν δεν άξιζε τον κόπο να τη γνωρίσουμε, τότε δεν θα άξιζε να ζούμε. Αυτή είναι μια κουβέντα του ενός υπέροχου τυπά που συμπεριλαμβάνεται στην εισαγωγή του Serway. Από περιέργεια, τι σε δυσκολεύει στα βιβλία του Serway ; Δεν είναι τόσο οτι με δυσκολεύει, αλλα οτι δεν έχει μεγάλο αριθμό λυμένων ασκήσεων ουτως ώστε να είμαι οκ
insomniaK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τότε, γιατί δε βρίσκεις απλά τις λύσεις; Το google βγάζει αρκετά αποτελέσματα.
VonLoutsos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τότε, γιατί δε βρίσκεις απλά τις λύσεις; Το google βγάζει αρκετά αποτελέσματα. Υπάρχει το εξής θέμα με τις λύσεις ( το λέω γιατί τις έψαχνα και εγώ, για άλλο λόγο βέβαια): ο serway που δίνουν στα πανεπιστήμια είναι από οτι ξέρω η τρίτη έκδοση και στο United states of A έχει φτάσει μέχρι την δώδεκα...κάνοντας γερή αναζήτηση ( πιστεύω ) βρήκα λύσεις για 5 έκδοση και μετέπειτα...τώρα αν καταφέρει και βρει τις λύσεις μπορώ να πω οτι ενδιαφέρομαι και εγώ...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.