sato_gtd_pro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σήμερα μου έτυχε το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να συνδεθώ στο λογαριασμό μου στο gmail, μου λέει ότι έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά και για να τον ενεργοποιήσω μου ζητά να το νούμερο του κινητού. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό;;; Είναι επικίνδυνο; (Γενικά δε δίνω προσωπικά στοιχεία σε διάφορα site, ακόμη και εάν τα εμπιστεύομαι)
Yuhuan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα χθες και δίστασα να δώσω αριθμό κινητού. Έχω στείλει ως τώρα 2 emails στο support τους καθώς χρειάζεται να συνδεθώ άμεσα με τον λογαριασμό μου αλλά δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Κι αν ναι πως το αντιμετωπίσατε?
FISHERAKOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 παιδιά εμενα μου το ζήτησε για δημιουργία είναι ένα σαν τα κοινά συστήματα ιστοσελίδων για να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για bot απλά σου στέλνουν ένα μήνυμα με το προσωπικό σου κωδικό που χρησιμοποιείς για άλλη φορα.. η άποψη μου είναι άφοβα εγώ το έδωσα.!
Yuhuan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Το θέμα είναι ότι δεν είχαν λόγο να μου απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό μου. Τα emails που στέλνω είναι ελάχιστα. Πρέπει δηλαδή ντε και καλά να τους δώσω τον αριθμό του κινητού μου? Ας μου στείλουν τον κωδικό σε άλλο email. Νιώθω λες και μου έχουν δέσει τα χέρια καθώς όχι μόνο δεν έχω πρόσβαση στα emails μου αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε google docs ούτε το reader!
alexb_10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Όντως πλέον το κινητό το ζητάνε για επιβεβαίωση. Κάπου διάβαζα ότι οι περισσότεροι spammers χρησιμοποιούν ένα gmail για να κάνουν την δουλειά τους. Οπότε, πιστεύω, καλά κάνουν και το ζητάνε το κινητό. Εγώ πάντως θα το έδινα, αφού φαντάζομαι είναι και χωρίς χρέωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.