Tuna Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μιας και το laptop του ξαδερφου μου μαλλον καηκε (και πολυ αργησε) μου ειπε οτι ψαχνει για κουτι ( ολα τα περιφερειακα τα εχει ) με οριο τα 250€. Το pc το θελει κυριως για internet,msn και games ( βασικα το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να σηκωνει το FM 2010, WC3 ) και για καμμια ταινιουλα! Τι προτεινετε;
katsikoula Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 οταν λες ταινια για τι αναλυση μιλας??? SD, HD ή FullHD??? Υ.Γ.: και το WC3 τι ειναι???
mrfan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Με pc των 250 ευρώ από παιχνίδια μονο κάνα tetris μπορείς να παίξεις Παιδιά τώρα σοβαρά διαβάστε και κανένα άλλο thread, έχει χιλιοειπωθεί: pc για παιχνίδια χρειάζεσαι minimum 500 ευρώπουλα.Αλλα και με 500 μην νομίζεις ότι θα παίζει τα πάντα αέρα πατέρα
Tuna Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δεν θελει gaming pc απλα 2 games θελει να σηκωνει με αρκετα χαμηλες απαιτησεις κιολας.
Aragorn Elessar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Η καλύτερη λύση είναι να διαβάσετε τις αγγελίες σε πολλά forums που δίνουν παλιά PC και προέρχονται από Internet cafe. Μπορείς να βρεις και με 100 Ευρώ αξιόλογο σύστημα που να παίζει τα παιχνίδια που λες. Το να αγοράσεις καινούριο hardware με 250Ευρώ δεν παίζει. Και το στο λέω με την έννοια, όχι οτι δεν θα βρεις. Αλλά θα 'πετάξεις' τα χρήματά σου σε μία ήδη παλιά τεχνολογία.
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Οντως με 250Ε δεν βγαίνει τπτ αξιόλογο σε καινούργιο!! Άμα βάλει μια κατοστάρα ακόμη κατι κάνουμε!! Ισως το καλύτερο που μπορεί να γίνει με τέτοιο budget!!! Παντως γενιότερα τον καλύπτει και για hd ταινιες και για τα δύο παιχνιδάκια που θέλει!!
moldovan20 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 CPU MOBO GPU PSU HDD RAM CASE Σύνολο 258€ .Πάρτου και δώρο ένα cd-rom ή cd-rw Και δε θα παίζει μόνο wc
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ειπαμε αλλα όχι και deer psu... ένα δύο review να δει θα καταλάβεις ότι προκειται για εκρηκτικούς μηχανισμους και όχι τροφοδοτικά. Συνέχιζω να επιμένω στην δική μου προταση.. καθαρά λόγο τροφοδοτικού και μητρικής... Ενναλακτικά με 300 ευρό βάζεις μητρική με 770 πάνω και την 4850 του moldovan. Και επίσης moldovan το κουτί που έβαλες παιρνει μονο m-atx μητρικές ενώ η μητρική που έβαλες είναι ATX
moldovan20 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ειπαμε αλλα όχι και deer psu... ένα δύο review να δει θα καταλάβεις ότι προκειται για εκρηκτικούς μηχανισμους και όχι τροφοδοτικά. Συνέχιζω να επιμένω στην δική μου προταση.. καθαρά λόγο τροφοδοτικού και μητρικής... Ενναλακτικά με 300 ευρό βάζεις μητρική με 770 πάνω και την 4850 του moldovan. Και επίσης moldovan το κουτί που έβαλες παιρνει μονο m-atx μητρικές ενώ η μητρική που έβαλες είναι ATX Που το λέει αυτό ? Το τροφοδοτικό μια χαρά θα είναι δεν θα τροφοδοτήσει τίποτα το xtreme . Τα ίδια έχουμε στο ΤΕΙ σε Ε8400 4gb ram και gts220 και είναι και όλη μέρα ανοιχτά .
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σορρυ ακυρο για το κουτι εγώ δεν είδα καλά... Εγώ πάντως deer αυτο το πράγμα δεν θα το έβαζα με την καμία!! μπορεί να λέει 400w αλλα αμφιβάλλω αν θα βγάζει εστω και τα 250...
caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ( βρες used setup με αποδείξεις και είσαι έτοιμος )
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Bάλε αυτό το κουτί-τροφοδοτικό, αυτή τη μητρική και ένα dvdrw στη σύνθεση του moldovan και είναι ΟΚ.300€ στρόγγυλα στρόγγυλα και θα είναι αρχηγός.Είπαμε και η τσιγκουνιά έχει τα όριά της..250€ για να παίξει και παιχνίδια;Καμμιά Ρωσίδα δώρο θέλει; Υπόψην για ταινίες μόνο χωρίς παιχνίδια το παίρνει χωρίς την έξτρα κάρτα γραφικών(-75€ δηλαδή) την οποία μπορεί να βάλει και αργότερα και είναι κυριλέ.Μια χαρά θα τον καλύψει και η onboard της μητρικής για όλα τα άλλα. Αν θέλει για πιο λίγα λεφτά και είναι πρόβλημα να βρεί τα χρήματα ας ψάξει στα μεταχειρισμένα.Μόνο έτσι μετά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.