Προς το περιεχόμενο

ανεξηγητο προβλημα με το pc

xristosssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,

ολα λειτουργουσαν κανονικα με το desktop μεχρι και χθες.

σημερα που τ ανοιξα μου εβγαλε καποια σφαλματα.2d57d.exe.exe ελεγε το παραθυρο.ανοιγει λοιπον,μπαινει στα windows και δε μπορω να κανω τπτ.δε δουλευει τοδιπλο κλικ πουθενα και δν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω.

επισης οταν παταω στην εναρξη δε μου βγαζει καμια απο τις επιλογες που θα επρεπε να υπαρχουν!

οποιαδηποτε συμβουλη θα μου ειναι χρησιμη!

**εχω εγκατεστημενα windows xp

αν χρειαζεστε αλλες λεπτομερειες πρωτηστε με.

επισης να πω πως απο αυτο το pc δε μπαινω στο νετ και το χρησιμοποιω αποκλειστικα για μουσικη.

μια απο τις προηγουμενες μερες εκανα install ενα freeware προγραμμα και ολα λειτουργησαν απροβληματιστα.

Δημοσ.

αποτι ειδα ο μονος τροπος να μπω σε αυτο ειναι πατωντας DEL στην αρχη.

καθως φορτωνει λοιπον το ΒΙΟS μου βγαζει την επιλογη ALT + F2 για να μπει στο system restore.

αφου μπηκα μου εβγαλε ενα μηνυμα του τυπου δε μπορω να φορτωσω απο την επιλεγμενη διαδρομη,directory καπως ετσι.δε θυμαμαι δυστυχως κατα λεξη.

επιπλεον δε γνωριζω τι επιλογες θα επρεπε να εχω στο system recovery αλλα αυτο που ειδα μου φανηκε εντελως ακαταλαβιστικο.:-(

Δημοσ.

Πατα F8 για να σου βγάλει τις επιλογές στα windows για safe mode κλπ.Αν μπαίνει σε safe mode καλώς. Αλλιώς θα χρειαστείς το cd

Δημοσ.

προς το παρον μπηκα σε safe mode και κανω ενα scan με το avg(αν κ δν εχει ενημερωθει τελευταια).

απλα επρεπε να πατησω το F8 λιγο αργοτερα.

ενημερωνωνω για νεοτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...