skopelos bar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδιά , έχω μια εσωτερική pci wereless adaptor της tp-link 653ag στον υπολογιστή μου παίρνω ασύρματο ιντερνετ από ένα φίλο,και θέλω να μου πείτε πως μπορώ να δώσω από τον υπολογιστή μου σε άλλον υπολογιστή,με ενσύρματα και ασύρματα μέσα…ευχαριστώ εν των προτέρων
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 bridge connection to connection της συνδεσης που σου δινει ιντερνετ με αυτο που θα σε ενωνει με το δευτερο pc.και το δευτερο Pc gateway το gateway που εχεις και εσυ που παιρνεις απο τον αλλον.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 απλα θα ηταν πιο ευκολο να επαιρνε ιντερνετ και ο αλλος υπολογιστης ασυρματα απο τον ρουτερ παρα απο το pc σου η να εβαζες ενα Repeater να παιρνει το ιντερνετ και να το δινει wireless η με καλωδιο στο σπιτι σου
skopelos bar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Φιλαράκο επειδή είμαι νέος σε αυτά αν θέλεις πες το μου πιο αναλυτικά για να καταλάβω τι θα κάνω
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 μαρκαρεις και τις δυο συνδεσεις και τις κανεις με δεξι κλικ bridge>βαζεις ip μετα καρφωτα και μετα κανεις τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.