Byakuya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Χαίρετε, θέλω να συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό ταμιευτηρίου που έχω στην Εθνική Τράπεζα με το Paypal. Είμαι verified και premier member στο Paypal. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Στο Paypal άμα πας στο withdraw funds για να συνδέσεις τον λογαριασμό με το Paypal σου ζητάει τα εξής στοιχεία. Country First Name Last Name Bank Name Bank Location Account Type με δύο επιλογές Checking & Savings IBAN Number Εντάξει τα τρία πρώτα καθώς και το IBAN είναι self explanatory αλλά όταν λέει Bank Name τι βάζω; "Ethniki Trapeza?" "NBG?" Επίσως Bank Location βάζω ένα απλό Athens ή πρέπει να δώσω την οδό και περιοχή που βρίσκεται; Επίσης ποια είναι η διαφορά στο Account type μεταξύ Checking & Savings; Τι πρέπει να επιλέξω στην περίπτωση μου; Θέλω απλά όποια λεφτά βρίσκονται στο Paypal Balance να τα τραβάω και να τα βάζω στον τραπεζικό μου λογαριασμό.
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 1.Ναι Ethniki Trapeza. 2.Ακριβώς τα πάντα όλα 3.Νομίζω στις ελληνικές τράπεζες πρέπει να είναι το τρεχούμενου και ταμιευτηρίου αλλα δεν είμαι σίγουρος. Savings έχει εδώ uk και είναι σαν κουμπαράς φάση. Λογικά είσαι στο checkings
Byakuya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όταν λες "τα πάντα όλα" εννοείς ας πούμε κάπως έτσι "Athens Ampelokipoi Panormou 62" (το φέρνω ως τυχαίο παράδειγμα) Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν γίνεται αν είμαι checking ή savings. Τέλος κάτι που ξέχασα, σε χρεώνει τίποτα το Paypal ή η τράπεζα για να γίνει η σύνδεση; Και αν ναι που θα γίνει η χρέωση; Στο υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού ή μήπως στην prepaid card της Attica Bank που έχω συνδεδεμένη για αγορές με το Paypal;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.