stasibab Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά βρήκα και αυτό στο eshop, υπό την σκέψη μικρότερης οθονης και ευκολότερης φορητότητας. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906442 αυτό είναι πάλι Fujitsu, i7, 4mb mnimi όμως και έχει μια κάρτα Ιntel Graphics HD... μήπως είναι χάλια; Απλά το λέω γιατί είναι και 150 ευρώ κάτω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ιntel Graphics HD... μήπως είναι χάλια; Προφανως θα πρεπει να προσδιορισεις και τις απαιτησεις σου για να σου πει κανεις αν "ειναι χαλια".Αν θες πχ να παιζεις medal of honor 2010,ναι,ειναι χαλια.
stasibab Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ναι όντως δεν με ενδιαφέρει τόσο το gaming (αν και ποτέ δεν είναι κακό...χαχα) , με ενδιαφέρει περισσότερο ήχος και ταχύτητα γιατί ασχολούμε με μίξη και recording μουσικής , και μετά Photoshop κ.λ.π Τώρα είδα βέβαια το φθινότερο δεν έχει και blue ray! νομίζω για 150 ευρώ μαλλον αξίζει το άλλο!!
Emilie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Για photoshop, cad κοκ είναι γ@μ@το!!!!Πετάει. Εγώ το πήρα λόγω επιδότησης από το ΕΣΠΑ, αλλιώς πολύ δύσκολα θα έδινα τόσα λεφτά για ένα λάπτοπ.Η τιμή ήταν 1600 όταν το πήρα.
Emilie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Για photoshop, cad κοκ είναι γ@μ@το!!!!Πετάει. Εγώ το πήρα λόγω επιδότησης από το ΕΣΠΑ, αλλιώς πολύ δύσκολα θα έδινα τόσα λεφτά για ένα λάπτοπ.Η τιμή ήταν 1600 όταν το πήρα.
athanaso77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Υποσημειωση:Πριν απο 3 βδομαδες εβγαλε προβλημα η οθονη στα ξαφνικα,με αποτελεσμα να παει στην αντιπροσωπεια και πριν απο 1 βδομαδα περιπου ειναι ξανα στα χερια της Emilie, με νεα οθονη.Περα απ αυτο,μεχρι στιγμης ειναι ολα οκ. Αν κρινω απο το συγκεκριμενο,μια επεκταση εγγυησης ισως να ηταν σοφη κινηση(πρωτη φορα παιρνει Fujitsu). Τι πρόβλημα ακριβώς; Έχω το ίδιο μοντέλο λίγων ημερών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται με error στην κάτω μπάρα ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στους Nvidia drivers. Έχει να κάνει άραγε με την κάρτα γραφικών; Με την οθόνη ή με τους drivers; Έχω αυτούς που παρέχονται από την fujitsu, δεν παίρνει άλλους. Edit:Μου φανηκε πολυ περιεργο που σχεδον καμια συσκευη του δεν αναγνωριστηκε απο φρεσκια εγκατασταση 7 και επρεπε να παρω τους drivers απο την fujitsu(ακομα και για lan και gpu).Απτην αλλη,στο ubuntu σχεδον ολα ειναι λειτουργικα ouf of the box. Αυτό το παρατήρησα και εγώ, όντως παράξενο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Τι πρόβλημα ακριβώς; Έχω το ίδιο μοντέλο λίγων ημερών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται με error στην κάτω μπάρα ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στους Nvidia drivers. Έχει να κάνει άραγε με την κάρτα γραφικών; Με την οθόνη ή με τους drivers; Έχω αυτούς που παρέχονται από την fujitsu, δεν παίρνει άλλους. Χωρις να θελω να σε τρομοκρατησω,ακριβως το ιδιο συμπτωμα ειχε.Ωσπου σε καποια φαση δεν επανηλθε. Οσον αφορα τους drivers, δεν το εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη αλλα εχω την εντυπωση πως εχω περασει τους τελευταιους απο το site της nvidia χωρις προβλημα, αλλα θα πρεπει να το δω για να σου το επιβεβαιωσω.
athanaso77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη απάντηση. Μετά από αρκετό ψάξιμο μπόρεσα και έβαλα (μετά από κάποιο modification) τους τελευταίους drivers της Nvidia και παρατηρώ ότι δεν το έχει ξανακάνει από εκείνη την ώρα. Θα χρειαστεί μερικές μέρες πρώτα για να το επιβεβαιώσω με σιγουριά αλλά με τους προηγούμενους drivers θα έπρεπε να μου το είχε κάνει μετά από τόση συνεχόμενη ώρα. Όσον αφορά τους drivers είναι γνωστό "πρόβλημα" όπως διαβάζω σε πολλά forum για laptop που δέχονται μόνο τους drivers που παρέχει η ομώνυμη εταιρία. Χρειάστηκε να γίνουν κάποιες "παρακάμψεις" για να τρέξουν οι native της Nvidia. Ίδωμεν λοιπόν...
athanaso77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τελικά να επιβεβαιώσω ότι όντως το πρόβλημα λύθηκε απλά με την εγκατάσταση των τελευταίων drivers της nVidia!
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τελικά να επιβεβαιώσω ότι όντως το πρόβλημα λύθηκε απλά με την εγκατάσταση των τελευταίων drivers της nVidia! Γλυτωσες αδικη ταλαιπωρια,nice
athanaso77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πάντως να τονίσω ότι το συγκεκριμένο laptop αντικατέστησε ένα σύγχρονο sony vaio με i5 και έχω δει τεράστια διαφορά στην απόδοση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.