nzvion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Λογω προβληματος με το start button,ενεργοποιησα την λειτουργια ps2 keyboard power on [any key],αλλαξα και το jumper,και εκανε πλεον εκκιηνηση με το πληκτρολογιο κανονικα!Το βραδυ το εβγαλα απο το ρευμα, οπως κανω παντα για λογους ασφαλειας σπιτιου,και σημερα που το ανοιξα δεν μπορεσα να το εκκινησω με το πληκτρολογιο !! Με το ζορι το επανεκκινησα με το μισοκατεστραμμενο start button,και μετα αφου εκανα shut down,τοτε ξεκινησε με το πληκτρολογιο κανονικα!! Τι χρειαζεται ακομα??? Ευχαριστω για καθε απαντηση!!
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Θα έχασε τις ρυθμίσεις το BIOS. Αποσυνδέεις όλες τις συσκευές του σπιτιού το βράδυ;
nzvion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 To τσεκαρα απο την πρωτη επανεκκινηση,τις ειχε κανονικα!! Τωρα ενεργοποιησα την λειτουργια power on,δηλαδη να ανοιγει αυτοματα,μολις το ξαναβαζω στο ρευμα,αυτο ειναι επικινδυνο να καψει κανενα τροφοδοτικο,η κατι αλλο??
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ....καθάρισε τη μπίχλα κάτω απ' το hotkey πλήκτρο (το δε "κατεστραμμένο power button", βγάλτο τελείως, κι από κάτω έχει ένα push διακοπτάκι, και ξεκίνα το κάθε φορά μ' ένα μολύβι. Αν είναι το διακοπτάκι που είναι κατεστραμμένο, πάρε έναν απλό διακόπτη από κατάστημα ηλεκτρονικών, σύνδεσε αυτόν στη θέση των καλωδίων που πάνε στη μητρική, κι εφάρμοσέ το πάνω στην πρόσοψη του κουτιού. Λύσεις υπάρχουν, για να μην παιδεύεσαι, όπως έγραψες)
nzvion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω washcloud,εχω ακουσει αυτες τις πρακτικες λυσεις,αλλα το προβλημα,ειναι καθαρα ασχετοσυνης η αν θες απειριας απο τετοιες δουλειες με"κατσαβιδι"!Δηλαδη δεν βλεπω πως θα βκαλω αυτο το μπουτον απο εκει που ειναι,μιας και ανοιγοντας το κουτι,δεν βλεπω προσβαση σε αυτο,βρισκεται απο ενα αλουμικενιο πλατο οπου δεν βλεπω βιδες!!
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Κατά πάσα πιθανότητα η πρόσψη του υπολογιστή βγαίνει - όπως ένας προφυλακτήρας (είτε είναι κουμπωτή, είτε βιδωμένη από μέσα. Δε θέλει να 'σαι τεχνικός για να καταλάβεις πώς ακριβώς εφαρμόζει). Κάτω από αυτήν, είναι ο διακόπτης. Εν τω μεταξύ το κουμπί, παίζει απλά να έχει φύγει απ' τη θέση του.
nzvion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Θα το παλεψω ετσι!!Παντως απλα να μου φυγει ενα αγχος,[επειδη εχω προβλημα λογω παλαιοτητας των ηλεκτρικων εγκαταστασεων και θελω να το κλεινω απο το ρευμα],εαν εχω ενεργοποιημενη την λειτουργια που κανει εκκινηση απο power on,κινδυνευει κανενα τροφοδοτικο η κατι αλλο??
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 H μητρική κτλ "κινδυνεύουν" από το τροφοδοτικό (άλλαξε με πλήρη επεξεργασία και τον τίτλο, γιατί θα πλακώσουν τπτ Ελληναράδες)
nzvion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δηλαδη απο αυτην την ενεργοποιηση παιζει να παθει ζημια η μητρικη,η κατι αλλο??
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τσου, δεν εννοούσα αυτό, αλλά ότι η σειρά πάει ως εξής : Μπρίζα-> καλώδιο (-> πιθανό UPS) -> τροφοδοτικό -> μητρική κτλ
nzvion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ναι αυτην την σειρα την εχω εμπεδωσει μεχρι και εγω!Ο πιο σχετικος ασχετος του κοσμου! Αρα να μην τρεμω να το ανοιγω ετσι μεχρι να βρω καλο μαστορα να το "φιξαρει" γιατι τα χερια μου ειναι "ξυλινα" η το μυαλο με "στοκο"!!
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ...όχι, να μην τρέμεις (...αλλά μετά από τις αποκαλύψεις σου, να προσέχεις όταν περνάς δρόμους )
nzvion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 (...αλλά μετά από τις αποκαλύψεις σου, να προσέχεις όταν περνάς δρόμους ) :lol: Εκει δεν τρεμω......οι οδηγοι τρεμουν και οι διπλα,εγω εχω αγνοια κινδυνου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.