vagarap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ποιό software έχει καλύτερη υποστήριξη σε ελληνικούς δρόμους για το Android? Για Αμερική?
flik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το navigon δέχεται χάρτες navteq, τους τελευταίους. Το ndrive δέχεται και teleatlas και navteq, αλλά όχι τον τελευταίο navteq. Το sygic δέχεται CIT και teleatlas. Νομίζω στην Ελλάδα καλύτερος είναι ο navteq. Για σύγκριση μεταξύ navteq και teleatlas, δες εδώ: http://www.jonasson.org/maps/ Αριστερά ο navteq, δεξιά ο teleatlas. Bing maps και google αντίστοιχα. Ίσως να πρέπει να πας σε ndrive που δέχεται και τους δύο. Ο CIT δεν νομίζω οτι είναι καλύτερος απο τους προαναφερθέντες. Αλλά το navigon και το sygic είναι πιο καλά προγράμματα απο το ndrive. Θα σου έλεγα navigon λόγω και καλύτερων χαρτών κατ εμέ, αλλά έχει πολύ λίγες επιλογές. Αν σου αρκούν τότε αξίζει. Είναι υπερβολικά απλό να στο πω και έτσι
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Κατέβασα το NDrive και μου κατέβασε της Navteq 2010.Q6
koumis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 oταν διαγραφεις την εφΡΜΟΓΗ...π.χ Νdrive, σβηνονται και οι χαρτες η πρεπει να γινει χειροκινητα...? Και γενικα καθε εφαρμογη που εγκαθιστουμε οταν αφαιρειται, μαζι διαγραφονται και τα αρχεια που δημιουργησε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.