bikey77 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Προσπαθώ να στήσω το Google Analytics ώστε να δουλέψει με το Virtuemart αλλά όλα τα modules/plugins που έχω βρει μέχρι στιγμής κάνουν χρήση του παλιού κώδικα και όχι του νέου, ασύγχρονου, που χρησιμοποιώ και στο υπόλοιπο site. Έχετε κάποιο module/plugin να προτείνετε?
pOLoS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Προσπαθώ να στήσω το Google Analytics ώστε να δουλέψει με το Virtuemart αλλά όλα τα modules/plugins που έχω βρει μέχρι στιγμής κάνουν χρήση του παλιού κώδικα και όχι του νέου, ασύγχρονου, που χρησιμοποιώ και στο υπόλοιπο site.Έχετε κάποιο module/plugin να προτείνετε? βαλε το κωδικο στο index.php του template
bikey77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 βαλε το κωδικο στο index.php του template Προφανώς δεν κατάλαβες τι ρωτάω... Με ενδιαφέρει κάποιο module/plugin για το Virtuemart ώστε να κάνω track τις παραγγελίες με τη χρήση των συναρτήσεων pageTracker._addTrans & pageTracker._addItem, το analytics το έχω εγκαταστήσει ήδη και κάνω tracking ολόκληρου του site αλλά και συγκεκριμένων goals.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.