giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 (αλήθεια μιας και λέγαμε πως δεν έχει να δείξει και τπτ νέο το 4..αυτό δε μετράει???) OK τότε το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τα υπόλοιπα κινητά με android (θα είναι και πολλά)...θα καταφέρουν να χτυπήσουν σε πωλήσεις το Iphone, για μένα όποιος έχει iphone για καιρό..καταλαβαίνει γιατί είναι εκτός ανταγωνισμού. Εντάξει, πλέον κατάλαβα ότι είσαι αυτό που λέμε Apple's Fanboy. Δε θέλω να σε ενοχλήσω με τον όρο που σε αποκάλεσα, αλλά αυτό μου "παράγεις" καθώς διαβάζω τα μηνύματά σου. Με όλη την ευγένεια, μη παθιάζεσαι τόσο. Μπορείς απλά να επικροτείς τις κινήσεις της Apple, αλλά μη κάνεις και έτσι. Το να το κάνεις αυτό, μόνο να ενοχλείς καταφέρνεις. Ο καθένας έχει τα δικά του standards. Εσύ π.χ. λατρεύεις το iPhone. Δε θα σε κατακρίνω. Μπράβο σου. Εγώ από την άλλη το απεχθάνομαι γιατί πλέον το βλέπω παντού. Σε διαφημίσεις, όταν πάω για καφέ, όταν διαβάζω ένα περιοδικό. Ειλικρινά το σιχάθηκα, αλλά ποτέ δεν είπα "πάρε κινητό με Android και δε θα χάσεις". Μπορείς πολύ απλά να προτείνεις τη δική σου επιλογή και να αναφέρεις κάποια πλεονεκτήματα δίχως να γίνεσαι ενοχλητικός. Τέλος πάντων. Δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγουμε πάλι από το θέμα. Απλά προσπάθησε να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός και αμερόληπτος, ώστε να καταφέρει και το παιδί να βρει μια άκρη όσο αναφορά πιο κινητό θα επιλέξει.
casabel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εντάξει, πλέον κατάλαβα ότι είσαι αυτό που λέμε Apple's Fanboy. Δε θέλω να σε ενοχλήσω με τον όρο που σε αποκάλεσα, αλλά αυτό μου "παράγεις" καθώς διαβάζω τα μηνύματά σου.Με όλη την ευγένεια, μη παθιάζεσαι τόσο. Μπορείς απλά να επικροτείς τις κινήσεις της Apple, αλλά μη κάνεις και έτσι. Το να το κάνεις αυτό, μόνο να ενοχλείς καταφέρνεις. Ο καθένας έχει τα δικά του standards. Εσύ π.χ. λατρεύεις το iPhone. Δε θα σε κατακρίνω. Μπράβο σου. Εγώ από την άλλη το απεχθάνομαι γιατί πλέον το βλέπω παντού. Σε διαφημίσεις, όταν πάω για καφέ, όταν διαβάζω ένα περιοδικό. Ειλικρινά το σιχάθηκα, αλλά ποτέ δεν είπα "πάρε κινητό με Android και δε θα χάσεις". Μπορείς πολύ απλά να προτείνεις τη δική σου επιλογή και να αναφέρεις κάποια πλεονεκτήματα δίχως να γίνεσαι ενοχλητικός. Τέλος πάντων. Δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγουμε πάλι από το θέμα. Απλά προσπάθησε να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός και αμερόληπτος, ώστε να καταφέρει και το παιδί να βρει μια άκρη όσο αναφορά πιο κινητό θα επιλέξει. Και πάλι θα σου πω πως αυτό είναι καθαρά δικιά σου άποψη...και για μένα είσαι ενοχλητικός εσύ που αντιδράς σε κάτι που αρέσει σχεδόν σε όλο το κόσμο, αλλα αν δε χρησιμοποιούσες χαρακτηρισμούς αυτού του στιλ δε θα σου απαντούσα...πρώτα λες κάτι που δε γνωρίζεις "χαζό" και μετά μιλάς και για "ενόχληση"...με επιχείρημα οτι έχεις σιχαθεί να βλέπεις κάτι να το εχει όλος ο κόσμος ...άραγε φίλε Γιώργο ή στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζεις εσύ...τέλος πάντων νομίζω πως έγινα σαφής με τις τοποθετήσεις μου. Καλή τύχη στο φίλο σε οτι και αν διαλέξει...
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Και πάλι θα σου πω πως αυτό είναι καθαρά δικιά σου άποψη...και για μένα είσαι ενοχλητικός εσύ που αντιδράς σε κάτι που αρέσει σχεδόν σε όλο το κόσμο, αλλα αν δε χρησιμοποιούσες χαρακτηρισμούς αυτού του στιλ δε θα σου απαντούσα...πρώτα λες κάτι που δε γνωρίζεις "χαζό" και μετά μιλάς και για "ενόχληση"...με επιχείρημα οτι έχεις σιχαθεί να βλέπεις κάτι να το εχει όλος ο κόσμος ...άραγε φίλε Γιώργο ή στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζεις εσύ...τέλος πάντων νομίζω πως έγινα σαφής με τις τοποθετήσεις μου. Καλή τύχη στο φίλο σε οτι και αν διαλέξει... Το πας πολύ προσωπικά, και θα το συνεχίσω. Ανέφερα ακριβώς το παρακάτω. Άντε, μην ακούω τέτοια χαζά. Με το παραπάνω ξαναλέω για τελευταία φορά, δεν ήθελα να θίξω κανέναν, μιας που αναφερόμουν στο ότι έλεγες ότι το Android δεν είναι σταθερό λειτουργικό. Τι δε καταλαβαίνεις; Τώρα το ότι το έχω σιχαθεί να βλέπω παντού το iPhone. Ναι, το έχω σιχαθεί.(μιλάω πάντοτε για το iPhone, και όχι για άλλα προϊόντα της Apple.) Είναι προσωπική άποψη. Και ένας λόγος που δε το αγόρασα, είναι διότι θα ένιωθα ότι κάθε φορά που το θα το έβγαζα έξω στη καφετέρια, θα ήταν σα να το έπαιζα κάποιος. Επόμενο, μάλλον εσύ στραβά βλέπεις τα θέματα, γιατί, όταν σου λέω ότι το χαζό πήγαινε στο Android και εσύ το παίρνεις για δεύτερη ή τρίτη φορά ότι το λέω για το iPhone, τι να πω. Δε μπορώ να συνεχίσω τη κουβέντα. Τέλος, το μόνο που σου ζήτησα ήταν να μην είσαι τόσο απόλυτος με το iPhone. Εντάξει ρε συ, είναι ένα πολύ καλό εργαλείο. Δεν είναι δα και η ανακάλυψη του τελευταίου αιώνα όμως. Anyway. Όλοι μας έχουμε δικές μας απόψεις, οπότε, δέχομαι τη δική σου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παρακαλώ να μην γίνει και αυτή η συζήτηση άλλο ένα iPhone vs οτιδήποτε topic. Ούτε ένα Apple vs οτιδήποτε topic. Ας περιοριστούμε να προτείνουμε, ει δυνατόν με επιχειρήματα και χωρίς κραυγές, αυτό που επιθυμεί ο topic starter.
Vasilisxd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Με 290€ μπορεις να παρεις το Htc Wildfire http://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php Ειναι Android με 5άρα καμερα. Επισης τελευταια επικρατει χαος στις πωλησεις μεταχειρισμενων iphone 3gs με τιμες περιπου 350€. Ειναι πολυ καλη ευκαιρια. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Προσωπικα ειμαι εντελως κατα της αγορας ενος μεταχειρισμενου smartphone ειδικοτερα δε αν δεν εισαι και πολυ σχετικος με αυτα. Καποια ελλατωματακια που μπορει να εχει το hardware της συσκευης κρυβονται ευκολα αν ο αλλος ξερει πως. Just my 2 cents.
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ειπα να μη ξανασχοληθω με αυτο το νημα αλλα ελεος παλι στο μεταχειρισμενο το ριξαμε; Εχει αγορασει κανενας απο εσας που προτεινετε αυτη την λυση μεταχειρισμενο κινητο ή απλα πουλατε το δικο σας; @Vasilis Βλεπω οτι πουλας και Ipad θα αγοραζες εσυ προσωπικα μεταχειρισμενο χωρις να εχεις εγγυηση και χωρις να ξερεις τι χρηση του ειχε κανει ο αλλος;;
Hackbob Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Με το που κυκλοφορήσει το ιphone4 θα βγει και μια άλλη έκδοση του 3gs στα 8g στα 380 € περίπου.περίμενε λίγο και πάρε αυτό είναι καλή και οικονομική λύση
Vasilisxd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ολα τα iphone που εχω αγορασει για εμενα και τους φιλους μου , τα πηρα 2ο χερι. Ειχαν υπολοιπο εγγυησης. Ενα απο αυτα το πηρα 350€ χωρις εγγυηση. Το προτυμω απο το να δωσω 550€. Αλλωστε τα iphone δεν εχουν κουμπια και κινητα μερη(οσο τα υπολοιπα κινητα) οποτε ελαχιστοποιειτε η πιθανοτιτα χαλασμενου υλικου. Τελος εννοειτε οτι δοκιμαζα την sim μου να παιρνει και να δεχεται κλησεις. Και ελεος , οταν δινει καποιος μεταχειρισμενο δεν σημαινει οτι ειναι κομπιναδορος και προσπαθει να βγαλει λευτα , πουλωντας σου κινεζικη απομημηση Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Και ελεος , οταν δινει καποιος μεταχειρισμενο δεν σημαινει οτι ειναι κομπιναδορος και προσπαθει να βγαλει λευτα , πουλωντας σου κινεζικη απομημηση Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Τυπικη απαντηση Fanboy... Ποιος σου ειπε για κομπιναδορους,κινεζικα κλπ;!Ρε συ μην βλεπεις Haters παντου. Αληθεια τα μεταχειρισμενα Iphone απο που προτιμουσες να τα αγοραζεις και μετα απο ποσο καιρο για να πεσει η τιμη;Γιατι βλεπω ακομα και τωρα μετα απο 1 χρονο το 3GS εκει παιζει..(Ενημερωτικα παντα). Επιμενεις δλδ ακομα στο 3GS για λυση στον Douki;
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Και ελεος , οταν δινει καποιος μεταχειρισμενο δεν σημαινει οτι ειναι κομπιναδορος και προσπαθει να βγαλει λευτα , πουλωντας σου κινεζικη απομημηση Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Μα δεν ειπα αυτο. Σε ελλατωματα αναφερομουν και δεν ανεφερα πως ειναι ο κανονας οπως και να εχει. Επισης το οτι δεν εχει κουμπια κλπ δεν κανει προστατευμενο το συνολο του hardware. Προσωπικα μεταχειρισμενη συσκευη τετοιας κατηγοριας θα επαιρνα μοναχα απο ατομο που γνωριζω. Διοτι για να σου το θεσω και διαφορετικα, δυο φορες να του εχει πεσει κατω για μενα ειναι deal breaker (ειδικα σε αυτες τις τιμες, αν μια συσκευη κανει 50 ευρω, ναι, θα την παρω μεταχειρισμενη) λογω των ενδεχομενων μελλοντικων προβληματων που μπορει (μπορει και οχι βεβαια) να παρουσιασει...
Vasilisxd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ε ρε φιλος , εαν του εχει πεσει κατω και εχει γινει ζημια , θα ειναι εμφανες απο καποιο σημαδι. Για το μονο που πρεπει να ανησυχει κανεις ειναι μην εχει παρει υγρασια. Αλλα και παλι , για 200€ διαφορα (550€ με 350€) καποιος μπορει να ειναι διατεθημενος να το ρισκαρει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ε ρε φιλος , εαν του εχει πεσει κατω και εχει γινει ζημια , θα ειναι εμφανες απο καποιο σημαδι. Για το μονο που πρεπει να ανησυχει κανεις ειναι μην εχει παρει υγρασια. Αλλα και παλι , για 200€ διαφορα (550€ με 350€) καποιος μπορει να ειναι διατεθημενος να το ρισκαρει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Sorry αν φανηκε επιθετικο το υφος μου πριν αλλα οταν ακουω μεταχειρισμενη συσκευη ασχετα αμα ειναι Iphone ή οτιδηποτε αλλο βγαζω σπυρακια. Το 5800 μου,μου εχει πεσει κατω πραγματικα 100αδες φορες και δεν εχει εμφανη σημαδια της πτωσης το Galaxy το ιδιο απλα να δωσεις εστω και 100€ για ενα κινητο απο καποιον που δεν ξερεις και σε χαμηλη τιμη μπαινεις σε υποψιες(Γιαυτο σε ρωτησα απο που τα πηρες) αν προτιμησω μια αγγελια εδω μεσα απο εναν χρηστη και με 400 posts και 2 χρονια συμμετοχης και μου στειλει ChinaPhone ή Brickαρισμενο ή με βλαβη και μετα εξαφανιστει απο το Forum τι να το κανω(δεν ειναι ολοι απο Αθηνα ή κοντα μου...); Και γιατι να αλλαξει κινητο αν ειναι μια χαρα και αφου το κινητο ειναι τοσο φοβερο; Οκ ερχεται το 4 θα μου πεις με 720p Multitouch μπλα μπλα μπλα την ιδια δουλεια την κανουν φθηνοτερα κινητα καινουργια και με εγγυηση Κερδισαν τα παλτα μας και ειμαι καλος με ολους(δεν θα επαναληφθει )
Vasilisxd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Εγώ απο την άλλη , γουστάρω μεταχειρισμένα κάργα. Εάν η συσκευή δεν έχει πρόβλημα , γιατί να δώσω παραπάνω λευτά... Και άλλωστε μιλάμε για συσκευές με μή κινητά μέρη (αν και είναι κινητα ) δεν είναι και ότι θα σου σταματήσει να γυρνάει το γρανάζι απο φυσική φθορά και ...τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.