Προς το περιεχόμενο

iphone vs other smart phones

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι πάντα τόσο απλό casabel... εγώ θα σου βάλω και το itunes με το sync του μέσα... θα σου βάλω και τα μικρά εκνευριστικά "δεν στέλνει με bluetooth... δεν υπάρχει αναφορά..." κλπ...

Μόλις πήρα το desire ξαναθυμήθηκα τα παλιά ωραία απλά πράγματα... έχασα όμως αλλού (σε αυτά που ανέφερα πιο πάνω)...

Δεν είναι όλα ρόδινα πλην του flash και της τιμής με το iphone όπως πολλοί παρουσιάζουν, άσχετα αν τελικά συνηθίζεται και απλά τα ξεχνάς

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα έχει τα μειονεκτήματα του όπως ΟΛΑ έχουν τα δικά τους...αν υπήρχε τέλεια συσκευή θα την είχαν ΟΛΟΙ..έχω περάσει απο όλα τα κινητά ομως και πια νομίζω πως με τα μικρο-προβληματάκια των iphone ζω πιο εύκολα...

Δημοσ.
Καταρχάς το τι είναι χαζό και τι οχι φίλε μου είναι καθαρά πράγμα υποκειμενικό εκτός αν νομίζεις πως εσυ είσαι ο παντογνώστης και τα γνωρίζεις όλα και για αυτό το λόγο μπορείς να κρίνεις γνώμες 3ων. Το αν το android θα τα προτιμήσει ο κόσμος ή οχι θα το δείξει ο χρόνος γιατί στο φινάλε αυτός είναι και ο τελικός κριτής. Το iphone (αντιπρόσωπος του ios) κάθε φορά που βγάζει νέο μοντέλο πουλάει 1M κομμάτια σε 3 μέρες..τυχαίο? δε νομίζω..και κάθε χρόνο οι πελάτες αυξάνονται απίστευτα..είναι όλοι χαζοί?Να σημειώσω μόνο πως η υποστήριξη του flash είναι το μεγαλύτερο μειονέκτιμα που μπορεί να έχει μια mobile συσκευή διότι το software της adobe είναι πολύ βαρύ ακόμα και για desktops...για αθτό το λόγο και η apple δε το έχει συμπεριλάβει. Τι κερδίζεις? πολύ καλύτερο-γρήγορο browsing...τι χανεις? διαφημιστικα banners και παιχνιδάκια..διαλέγεις κ παίρνεις..

Πρώτα από όλα, διάβασε τι είπα πιο καθαρά.

Δεν είπα ούτε ότι είσαι χαζός, ούτε ότι είναι γενικότερα κάποιος. Ανέφερα απλά ότι θεωρώ "χαζό" ότι λες ότι δεν είναι σταθερό το Android για καθημερινή χρήση.

Και για να μη τα πολυλέω, μία ερώτηση θα θέσω μόνο προς εσένα:

Το έχεις δοκιμάσει; Μη ξεχνάς ότι δεν έχει ούτε ένα χρόνο ζωής και το iOS ή όπως λέγεται έχει 4-5 αν δε κάνω λάθος. Και πάλι όμως, δίνει απίστευτο Stability όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα, και έχει απίστευτο Support σε μη custom και custom roms.

Προσωπικά, αυτή η πολιτική της Apple να δίνει κάθε χρόνο νέο μοντέλο με χαρακτηριστικά τα οποίο είναι αμελητέα και θα μπορούσε να τα είχε και σε προηγούμενες συσκευές, όπως π.χ. το φλας στη κάμερα, το θεωρώ ενοχλητικό, και προσωπικά με αποτρέπει από το να το αγοράσω.

Ειλικρινά, δεν έχω κάτι με το κινητό. Μια χαρά smartphone είναι, αλλά με ενοχλεί ο τρόπος λειτουργίας της εταιρίας του.

Δημοσ.
Προσωπικά, αυτή η πολιτική της Apple να δίνει κάθε χρόνο νέο μοντέλο με χαρακτηριστικά τα οποίο είναι αμελητέα και θα μπορούσε να τα είχε και σε προηγούμενες συσκευές, όπως π.χ. το φλας στη κάμερα, το θεωρώ ενοχλητικό, και προσωπικά με αποτρέπει από το να το αγοράσω.

Ειλικρινά, δεν έχω κάτι με το κινητό. Μια χαρά smartphone είναι, αλλά με ενοχλεί ο τρόπος λειτουργίας της εταιρίας του.

Η apple κάθε χρόνο βγάζει νέα συσκευή όπου αν έχεις την αμέσως προηγούμενη δεν σε συμφέρει να αλλάξεις... έτσι έγινε και με το 2g όταν βγήκε το 3g και αντίστοιχα με το 3gs... τώρα με το 4g ισχύει και πάλι το ίδιο. Εγώ που έχω 3g με συμφέρει, αν είχα 3gs δεν θα το σκεφτόμουν. Άρα καταλήγουμε ότι λίγο ή πολύ πάντα από χαρακτηριστικά είναι πίσω τα iphone αλλά έχουν κύκλο ζωής τουλάχιστον 2 χρόνια.

Δημοσ.
Πρώτα από όλα, διάβασε τι είπα πιο καθαρά.

Δεν είπα ούτε ότι είσαι χαζός, ούτε ότι είναι γενικότερα κάποιος. Ανέφερα απλά ότι θεωρώ "χαζό" ότι λες ότι δεν είναι σταθερό το Android για καθημερινή χρήση.

Και για να μη τα πολυλέω, μία ερώτηση θα θέσω μόνο προς εσένα:

Το έχεις δοκιμάσει; Μη ξεχνάς ότι δεν έχει ούτε ένα χρόνο ζωής και το iOS ή όπως λέγεται έχει 4-5 αν δε κάνω λάθος. Και πάλι όμως, δίνει απίστευτο Stability όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα, και έχει απίστευτο Support σε μη custom και custom roms.

Και σε ρωτάω και εγώ με τη σειρά μου...είχες ποτέ iphone για αρκετό καιρό στα χέρια σου? Εχεις δοκιμάσει με Android να κάνεις browsing σε σελίδες να δείς πως ανταποκρίνεται η συσκευή? Νομίζω πως αυτή η καραμέλα οτι 'δεν έχει τπτ νέο να δείξει' την αδικεί την apple μιας και δε γίνεται κάθε μέρα να βγαίνουν iphones..η οθόνη και το πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται στις κινήσεις των δαχτύλων..οπως και επίσης οτι απαλλάσσεσαι απο τα ενοχλητικά penakia και βολεύεσαι με τα δάχτυλα μόνο είναι αρκετά μεγάλο επίτευγμα απο μόνο του. Τώρα βέβαια ΟΚ χρόνο με χρόνο κάνουν και το marketing τους και βελτιώνουν το υπάρχον για να βγάζουν φράγκα αλλά νομίζω πως όλες οι εταιρίες επιδιώκουν το κέρδος και σίγουρα αμα κάποιος βγάλει τη τέλεια συσκευή δε θα πουλήσει η επόμενη....

Δημοσ.
Και σε ρωτάω και εγώ με τη σειρά μου...είχες ποτέ iphone για αρκετό καιρό στα χέρια σου? Εχεις δοκιμάσει με Android να κάνεις browsing σε σελίδες να δείς πως ανταποκρίνεται η συσκευή? Νομίζω πως αυτή η καραμέλα οτι 'δεν έχει τπτ νέο να δείξει' την αδικεί την apple μιας και δε γίνεται κάθε μέρα να βγαίνουν iphones..η οθόνη και το πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται στις κινήσεις των δαχτύλων..οπως και επίσης οτι απαλλάσσεσαι απο τα ενοχλητικά penakia και βολεύεσαι με τα δάχτυλα μόνο είναι αρκετά μεγάλο επίτευγμα απο μόνο του. Τώρα βέβαια ΟΚ χρόνο με χρόνο κάνουν και το marketing τους και βελτιώνουν το υπάρχον για να βγάζουν φράγκα αλλά νομίζω πως όλες οι εταιρίες επιδιώκουν το κέρδος και σίγουρα αμα κάποιος βγάλει τη τέλεια συσκευή δε θα πουλήσει η επόμενη....

Προφανώς και έχω κάνει χρήση internet.

Όσο αναφορά τώρα το iPhone, να πω την αλήθεια, όχι, μόνο μια φορά το έχω αγγίξει.

Τέλος, όσο αναφορά τα πενάκια, και μένα το Magic δουλεύει εξολοκλήρου με το δάκτυλο. Πενάκι πρέπει να αγοράσεις διότι δεν υπάρχει ειδικά για αυτό το μοντέλο. :-)

Δημοσ.

παιδια τελικα ποιο λετε?

εγω κατεληξα σε iphone4 vs nokia n8

ποιο απο τα 2 δικαιολογηστε την απαντσηση σας

αν και πιστευω το ν8 θα ειναι κινηταρα

Δημοσ.

file systemΧρήση του αποθηκευτικού χώρου σαν flashaki, μεταφορά αρχείων με έναν file browser παράκαμψη του εκνευριστικού sync του iphone (νομίζω και μεγαλύτερο εύρος format ήχου και video). βέβαια εάν σου αρέσει το sync μπορείς με ένα app. (there is an app for that!)

browsing Δυνατότητα ενεργοποίησης απενεργοποίησης του flash. Για τα sites που το υποστηρίζουν. Το foyo 2.2 θα έχει τον πιο γρήγορο explorer σε κινητό.

Notification systemΜπορείς να δεις εάν είχες sms-αναπάντητη ακόμα ή κάτι άλλο από κάποιο app. ακόμα και εάν το είχες διώξει στην αρχή ακόμα και μέσα από άλλο app.

Home screenWidgets που σου δίνουν πληροφορίες χωρίς να μπεις σε ένα app. Shortcuts για να βάλεις κάποια τηλέφωνα στο home screen, ή locations στο gps.

CustomizableΠολλά skins για να σπας την μονοτονία χωρίς να κάνεις jb

turn by turn navigation H google προσφέρει τα καλύτερα πρώτα στο android και αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα. Ακολουθούν gmail-calendar αλλά προϋποθέτει να τα χρησιμοποιείς.

Cloudingθα δούμε πιο πολλά στο 2.2 αλλά η google δίνει μεγάλη βάση σε αυτό και για εμένα είναι σημαντικό.

Hot spotκάνε την συσκευή σου wifi hot spot για το λαπτοπ σου ας πούμε (ή το tablet σου :P)

Δεν έχω android οπότε διορθώστε με εάν είπα κάποια ανακρίβεια. Έχω ipod touch και αυτά είναι κάποια από τα παράπονα μου και πράγματα που μου αρέσουν στο android OS.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις να δείς τι σημαίνει κινητό να έχει ανάλυση 960x640 στα 326 dpi πριν κάνεις το οτιδήποτε πάντως γιατί ενδέχεται να τρίβεις τα μάτια σου...

(αλήθεια μιας και λέγαμε πως δεν έχει να δείξει και τπτ νέο το 4..αυτό δε μετράει???)

Δημοσ.
Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις να δείς τι σημαίνει κινητό να έχει ανάλυση 960x640 στα 326 dpi πριν κάνεις το οτιδήποτε πάντως γιατί ενδέχεται να τρίβεις τα μάτια σου...

(αλήθεια μιας και λέγαμε πως δεν έχει να δείξει και τπτ νέο το 4..αυτό δε μετράει???)

όχι ιδιαίτερα για μένα... όταν από την άλλη έχεις amoled οθόνη αρχίζεις να σκέφτεσαι χρώματα vs ανάλυση vs οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί

Δημοσ.

Πιστεύω οι περισσότεροι προηγούμενοι σου προτείνουν αυτό που θα έπαιρναν αυτοί που μάλλον έχουν παραπάνω ανάγκες από σενα.

Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για να έχεις 12 μεγκαπίξελ και μεγάλες touchscreen οθόνες τελευταίας τεχνολογίας.. φρου φρου και αρώματα.. Αφού είπες δεν τα χρειάζεσαι γιατί να τα πληρωσεις !?

Το 5800 έχει δυνατό ηχείο και χωριτικότητα που από ότι βλέπω σε νοιάζουν πιο πολύ.. Και από όλα τα άλλα που θες μια χαρα. Μη παρασύρεσαι και δίνεις τσάμπα λεφτά.

Δημοσ.

iPhone και πάλι iPhone..

Δε το ξεχνας φιλε με 500ε. το 16αρι θα κανει 599 λογικα.. μεχρι να ερθει και απο τη στιγμη που δε βιαζεσε σιγουρα θα εχεις ακομα 100..

δωστα. αξιζει.. θα το καταλαβεις οταν το πιασεις στα χέρια σου! ;)

Δημοσ.

OK τότε το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τα υπόλοιπα κινητά με android (θα είναι και πολλά)...θα καταφέρουν να χτυπήσουν σε πωλήσεις το Iphone, για μένα όποιος έχει iphone για καιρό..καταλαβαίνει γιατί είναι εκτός ανταγωνισμού.

Φίλε εσύ που ψάχνεσαι περίμενε να τα πιάσεις και τα 2 στα χέρια σου για να βγάλεις άκρη...εγώ με το iphone ενα χρόνο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος...βασικά μειονεκτίματα? Θα σου πω αυτά που έχουμε εμείς οι Ελληνες γιατί υπάρχουν πολλά site για να δείς γενικά + και -...

α)τα sms στη native εφαρμογή δεν έχουν αναφορα παράδοσης

β)τα Ελληνικά sms έχουν περιορισμένο αριθμό χαρακτήρων (τα greeklish οχι)

Δημοσ.

παιδια θα περιμενω μεχρι το σεπτεμβριο που θα εχουν βγει και τα 2 και θα μου πειτε ποιο να παρω μεχρι τοτε θα περιμενω και μαλλον θα κανω νεο topic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...