Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι, το nexus μπορεί να μην έχει το καλύτερο hardware (αν και είναι από τα καλά ) αλλά τέτοια of the record υποστήριξη δεν πρέπει να έχει δει άλλο κινητό μέχρι σήμερα. Αλλά και από επίσημη δεν τα πάει καθόλου άσχημα. +100! Για το GT-I7500 να δεις τι κανουν τα παληκαρια της Underground σκηνης απο μια συσκευη με native 1.5 βγαλανε την 1.6 και μολις βγηκε και Official ειχαν ηδη ετοιμη την 2.1 με Overclocking και αλλα Features. Οτι και να λεμε το Android ειναι το μελλον αλλα αντε εξηγησε το σε εναν που ειχε Walkman κινητο και για να κανει μια εξτρα ρυθμιση θελει manuals και Live Support...
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν είμαι αντίθετος σε αυτό που λέτε για το android (κάθε άλλο μάλιστα) αλλά δεν είναι απόλυτα καλό... μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφά. πχ εγώ με το desire ψιλό χάθηκα και ελαφρός χαλάστηκα με τις υπερβολικά πολλές επιλογές. Αν έχω μία συσκευή που με πολύ διάβασμα γίνεται τρένο και μία που είναι πιο ακριβή και είναι ήδη τρένο θα προτιμήσω το δεύτερο στην φάση που είμαι.
Vasilisxd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ξανα λέω, είναι όλα στο τι θέλει ο χρήστης. Δεν πιστεύω να διαφωνείτε ότι είναι το πιο ευκολο/απλό στην χρήση και έχει τα πιο πολλά Appz. Και δεν μιλάω για το iFart αλλά για apps τυπου EA Sports Fifa / UbiSoft Prince Of Persia και βάλε... Φυσικά εαν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά και θέλεις κάτι σε πιο custom με μεγάλη δυνατότητα "πειραγματος" και δυνατότητες μίνι PC , πάς σε Android. To iPhone δέν είναι smartphone με την κλασική έννοια του έχω file-browser ανοιγω / ξεσυμπιέζω αρχεία και κάνω παπάδες αμα ξέρω... Είναι συσκευή με την έννοια του κάνω κλήσεις / browsing/mail και ανοίγω εφαρμογές, όλα αυτά χωρίς κολλήματα γιατί είναι αρκετα απλό σαν συστημα. Φυσικά και το Android θα κρασσάρει πιο πολύ γιατί είναι μια πλατφόρμα με πολλές συσκευές / drivers/δυνατότητες/πειραγματα κτλπ ...άρα και πιο πολύπλοκο. Φυσικά και το iPhone δεν κρασάρει(σχεδόν ποτέ) εφόσον δεν έχει τέτοια πράγματα. Θέλουμε όμως αλήθεια ένα μινι-PC για κινητό , με ότι συνεπάγεται αυτό ή απλά μια συσκευή που κάνει τα βασικά και έχει και τα πιο πολλά Appz. Εγώ προσωπικά προτυμώ το δευτερο , έχω ήδη 1 PC και ένα Laptop.
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ξανα λέω, είναι όλα στο τι θέλει ο χρήστης. Δεν πιστεύω να διαφωνείτε ότι είναι το πιο ευκολο/απλό στην χρήση και έχει τα πιο πολλά Appz. Και δεν μιλάω για το iFart αλλά για apps τυπου EA Sports Fifa / UbiSoft Prince Of Persia και βάλε... Φυσικά εαν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά και θέλεις κάτι σε πιο custom με μεγάλη δυνατότητα "πειραγματος" και δυνατότητες μίνι PC , πάς σε Android. To iPhone δέν είναι smartphone με την κλασική έννοια του έχω file-browser ανοιγω / ξεσυμπιέζω αρχεία και κάνω παπάδες αμα ξέρω... Είναι συσκευή με την έννοια του κάνω κλήσεις / στέλνω sms / browsing και ανοίγω εφαρμογές, όλα αυτά χωρίς κολλήματα γιατί είναι αρκετα απλό σαν συστημα. Φυσικά και τα Android θα κρασσάρουν πιο πολύ γιατί είναι μια πλατφόρμα με πολλές συσκευές / drivers/δυνατότητες/πειραγματα κτλπ ...άρα και πιο πολύπλοκο. Φυσικά και το iPhone δεν κρασάρει(σχεδόν ποτέ) εφόσον δεν έχει τέτοια πράγματα. Χωρις να με παρεξηγησεις ή να με πεις Iphone Hater που και να με πεις σιγα τα ωα.. Σαν ολοκληρωμενο OS καθαρα για κινητο(τηλεφωνο,μηνυμα,βιντεοκληση ,ξυπνητιρη αντε βαρια βαρια και ραδιο) το Symbian και οι λυσεις της Erickson(Βtw πως λεγεται το δικο της OS;) ειναι μακραν τα πιο ευχρηστα απο ενα παιδακι μεχρι και εναν παππου.Εννοειται οτι υστερουν σε πολλα πραγματα που παιζουν τρελο ρολο για εμας που ειμαστε μελη σε μια τεχνολογικη κοινοτητα αλλα περι ορεξεως.... Στις εφαρμογες(apps) το Iphone ειναι πολυ μπροστα αλλα με το ανοιγμα του Android στους Developers και σε πιο ευκολες γλωσσες προγραμματισμου εχει κανει τεραστια προοδο και οπου ναναι ολα τα Apps θα βγαινουν και για τις 2 πλατφορμες ταυτοχρονα.(Και αυτη η Apple δεν μπορει να βαλει μια οθοναρα ΝΑΑ να κλεισει στοματα και το ριχνει στην ευκρινεια οταν ο ανταγωνισμος παιζει στις 4¨; αυτο το λεω γιατι ανεφερες και games) Στο θεμα OS ναι το iOS ειναι μπροστα αλλα τι να το κανω αν με περιοριζει μεχρι εκει που δεν παει το Hardware του και το Jailbreak ειναι μονοδρομος;Εχω κανει σε 4 φιλους μου εγω την διαδικασια και οπως και να το κανουμε δεν ειναι ευκολο για ολους. Για το Froyo δεν θα φερω γνωμη μιας και δεν το εχω πιασει στα χερια μου αλλα το Android πλεον κοντραρει το iOS και δεν το κυνηγαει οπως παλια. Αλλα ειλικρινα ειχες ποτε Android για να ξερεις για κρασαρισματα;Γιατι πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος αφου δεν μου εχει κρασαρει ποτε,,,, Απο εκει και περα θεμα marketing ειναι και με μια βαση που ακολουθει τυφλα το Trend μη δινοντας σημασια στις ελλειψεις το Iphone θα κυριαρχει. Αληθεια εχεις 3GS;Θα παρεις το 4; (Σημειωση:Τα χριστουγεννα ληγει το συμβολαιο μου και περιμενω μεγαλη επιδοτηση περιμενα πως και πως να δω τι καινουργιο εχει να προσφερει το Iphone και πραγματικα απογοητευτικα μιας και μεχρι τον χειμωνα θα εχουν βγει σιγουρα αλλα κινητα με ακομα περισσοτερα μπλιμπλικιααλλα οχι iOS:fear:)
Vasilisxd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι είχα Htc Desire και Legend. Μου άρεσε η ταχύτητα του Desire και ο σχεδιασμός του Legend. Εαν επέλεγα κάποιο απο τα 2 θα ήταν το Legend, είναι σαφώς πιο καλοκατασκευασμένο και πιο μικρό. Οστόσο δεν με βόλεψε κανένα απο τα 2. Το Legend το πούλησα και το Desire το αντάλλαξα πάλι με iPhone. Το δίμηνο που πέρασα με το Desire ήταν εφιάλτης, δέν έβρισκα πουθενά εφαρμογές που ήθελα και δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω κλήσεις όσο οδηγούσα (killer). Το browsing δέν με ικανοποίησε , και δεν μπορούσα με τίποτα να στήσω το Yahoo.GR account που είχα, όσο και να διάβασα για πιθανές λύσεις, οπότε είχα μεινει χωρίς e-mail. Απο επαναφορές... είχα κάνει άπειρες. Ο browser του Legend για 2 εβδομάδες δεν άνοιγε με τίποτα και είχα βάλει έναν άλλο. Τελικά λύθηκε το θέμα μετα απο 20 επαναφορές και τηλέφωνα στην Htc Hellas. Ούτε και αυτοί δεν ήξεραν τελικά τι έιχε και ένα πρωί ,μετα απο restore ξαφνικά άνοιξε. (και είχα κάνει 5,6 Google Accounts, μήπως...). Κακά τα ψέματα , με ότι συνηθήσει κανείς. Εάν είχα εξ-αρχής Android και το είχα βολευτεί, ισως δεν θα με πείραζε τόσο. Μου άρεσαν όμως οι πολλές επιλογές / παραμετροποίηση του Desire, αν και αργότερα καταντησε εκνευριστικό.
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 H λεξη κλειδι ειναι HTC τι να σου πω με Nexus και Galaxy δεν ειχα προβληματα καθολου(Το Nexus το ειχα καβαντζωσει ενα μηνα απο φιλο μου) Custom Roms εννοειται Τεσπα χαιρομαι που δεν εγινε παλι Apple vs All το θεμα... DoukiMan σε ζαλισαμε ή ακομα; Κανε μας και εσυ μια λιστουλα με τι θες με σειρα προτεραιοτητας ολο και κατι θα βρουμε...
iGoPod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 συμφωνω! απο την στιγμη που δεν εχεις κερδισει το Lotto για να παρεις το νεο iphone 4 πηγαινε σε καποιο HTC. πολυ ποιοτηκες συσκευες με λογικες τιμες. θα σου προτινα καποια συσκευη σε Anroid απλο και ευχρηστο λειτουργικο και αρκετα γρηγορο. το θεμα ειναι οτι ακουγονται τελευταια φημες για δυπυρηνα HTC οποτε ισως αν θες να περιμενεις μεχρι Αυγουστο - Σεπτεμβριο δεν εινα και τοσο ακριβω για τοις εφαρμογες που εχι στην αμερικι το ιphone 4 3εκιναει απο 299$ ενω το 3gs απο 100 κατι κ ελλαδα το 3gs το πουλανε 600 κατι σκεψου το 4
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 δεν εινα και τοσο ακριβω για τοις εφαρμογες που εχι στην αμερικι το ιphone 4 3εκιναει απο 299$ ενω το 3gs απο 100 κατι κ ελλαδα το 3gs το πουλανε 600 κατι σκεψου το 4 299$ με διετες συμβολαιο ισως;! Αν θες σκετη συσκευη 699€$ 16GB 32GB 799€$ ή κατι τετοιο
DoukiMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 λοιπον 1)οθονη αφης 2)απλη χρηση 3)δυνατο ηχειο 4)χορητικοτητα 5)να μην κολλαει 6)ανθεκτικοτητα 7)δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η καμερα με 5 μεγκαπιξελς ειμαι κομπλε 8)wi-fi απλα να μην με πεταει μετα το 10λεπτο 9)τιμη maxmax 500 το πολυ max αντε το πολυ κατι ακομα αλλα να τηρει αυτα τα κρητιρια και με το παραπανω
dark_banishing Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 πάρε μεταχειρισμένο το 5800 με 100 ευρώ και πάνε και μια βδομάδα διακοπές στα νησιά με τα υπόλοιπα 400...
iGoPod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 299$ με διετες συμβολαιο ισως;! Αν θες σκετη συσκευη 699€$ 16GB 32GB 799€$ ή κατι τετοιο a οκ δεν το ηξερα
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 299$ με διετες συμβολαιο ισως;! Αν θες σκετη συσκευη 699€$ 16GB 32GB 799€$ ή κατι τετοιο 699€/799€ θα είναι οι τιμές του; Πότε ανακοινώθηκαν; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Στο Threads σας για το Iphone 4 τις ειχε αναφερει καποιος..ναι ναι εκει που λεγονται μεγαλες αληθειες . +1 για το 5800 αν δεν ξερεις απο κινητα που ειναι το πιο ευκολο να διαβασεις Reviews και να δεις Unboxing ή Hands On Videos τοτε παρε οτι πιο απλο και ευχρηστο υπαρχει. Το μονο (-) που εχει ειναι η σπαστικη οθονη με το πενακι(Μπορεις και με το δαχτυλο αλλα το μεγεθος παιζει ρολο ) ---------- Προσθήκη στις 16:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:16 ---------- Ρε DoukiMan ειναι η δευτερη φορα που μου στελνεις pm και εχεις απενεργοποιησει την απαντηση απο απλους χρηστες! Θα στα πω απο εδω για να τελειωνει το παραμυθακι. Με βαση τον παραπανω πινακα που παραθετεις θα σου ελεγα ανετα Iphone μιας και ειναι το Trend (και ας κανουν ακριβως τα ιδια πραγματα και τα Android κινητα τωρα,)αλλα επειδη ειδα τι κινητο ειχες πριν και αν δεν εχεις προβλημα να μην μπορεις να στελνεις πραγματα με Bluetooth να βλεπεις ολες τις σελιδες του Internet (χωρις Flash) να χρειαστει να μπεις σε μια διαδικασια να κανεις Jailbreak με οτι συνεπειες εχει αυτο και για να χρησιμοποιεις στο επακρο το κινητο σου θα πρεπει να εισαι πανω απο ενα pc ή απο το Internet τοτε παω πασο. Αν δεν ειχε ολα αυτα δεν θα ειχα προβλημα να το ξαναπαρω και εγω (ειχα το 2G) αλλα απο την στιγμη που εχουν περασει και οι 3ς πλατφορμες Symbian iOS Android δεν θα ξαναπαρω Iphone ποτε(επειδη με περιοριζει) Android ανετα και Symbian οταν θα θελω ενα κινητο για να ειναι αυτο ακριβως... Κινητο μια συσκευη που να με γλυτωνει απο το να κουβαλαω μια φωτογραφικη μια βιντεοκαμερα ενα mp3 ή ενα mp4 player ενα GPS και οταν θελω να παρω τηλεφωνο να εχω οσο το δυνατον καλυτερο σημα και τεραστια μπαταρια χωρις να τρεμω αν εχω ξεχασει μια εφαρμογη να τρεχει στο παρασκηνιο και σε 3 λεπτα να μου την εχει αδειασει ολη ή να με εχει χρεωσει για 2 λεπτα που τρεχει 20€... Προσωπικα στο Ν8(που αν ειχε Android θα ηταν τελειο) με βλεπω και αφηνω ολους του Gadgetακιδες εδω μεσα να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους. Βαρεθηκα το Tethering βαρεθηκα το OC και το Benchmarking κουραστηκα να σηκωνω ftp servers απο το κινητο,θελω κινητο θελω ανεση και θελω φυσικα XENON FLASH Δεν ξερω ποσο εισαι,ουτε την οικονομικη σου κατασταση αλλα μην πεφτεις σε marketing προπαγανδες τυπου Apple κ Google αν δεν προκειται να χρησιμοποιησεις ΟΛΕΣ και εννοω ΟΛΕΣ τις δυνατοτητες που σου δινει ενα κινητο. Αλλιως σιγουρα θα βολευτεις και με ενα κινητο των 250€ και τα αλλα οπως ειπε καποιος παραπανω διακοπουλες ποτακια και οτι αλλο θες
DoukiMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 νομιζω πως κατεληξα αναμεσα σε νοκια ν8 και iphone 3gs γνωριζετε ταχυτητα επεξεργαστη στο νοκια? αν εχει δυνατο ηχειο? αν εχει καλη ανταποκριση και αν ειναι ανθεκτικο? α και το σημαντικοτερο,την τιμη?
casabel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Φίλε μου δεν υπάρχει σύγκριση πάρε το iphone και δε θα αλλάξεις κινητό ξανά...τα κινητά οπως τα ξέραμε πεθάνανε και είναι θέμα χρόνου να καταλάβει ο κόσμος πως nokia και SE οτι είναι να δώσουν..δώσανε..τα windows mobile δε πείσανε κανένα και τα android είναι πολύ φρέσκο OS για να το εμπιστευτεί κανείς πάρε το iphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.