alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δεν είναι λίγες 102225δρχ για κινητό..Έτσι να συνηθίζουμε :lol:
Nomedor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Επίσης η samsung βγάζει το Galaxy S που λογικά είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει γενικά από harware. Έχει τον Α4 soc της apple από ότι ακούω (ελπίζω να μην υπερθερμαίνεται όπως στο ipad) Έχει την καλύτερη οθόνη που υπάρχει (4' Super Amoled) σύμφωνα με την Samsung και δεν θα διαφωνήσω. Θα πάρει επίσημα το froyo άρα θα έχει flash και τον καλύτερο και ταχύτερο browser σε κινητό (σύμφωνα με την google) μαζί με όλα τα άλλα καλούδια που έχει το android. Υποστιρίζει avi, mkv decoding από τη μάνα του. Δεν θα έχει όμως Φλας (το φωτάκι που αστράφτει ) αν δεν απατώμαι και δυστυχώς πάει πακέτο με την υποστήριξη της SAMSUNG (για upgrades) που απλά δεν υπάρχει (με την κακή την έννοια). Στα αρνητικά το UI της Samsung το TouchWiz και η τιμή που λογικά τα τζούζει.
sYn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ..και η ποιότητα των πλαστικών του που σου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Όμως η S-AMOLED οθόνη του είναι χάρμα οφθαλμών.
Nomedor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς έχεις δίκιο, η samsung ενώ βγάζει ποιοτικά κινητά όσον αφορά τα σωθικά τους (πλακέτα, κτλ) τα εξωτερικά πλαστικά θυμίζουν φτηνοκατασκευή. Από θέμα hardware όλες οι εταιρίες έχουν σημεία στα οποία υστερούν. Αλλά η super amoled είναι ότι πρέπει!
Vasilisxd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Για μενα , δωσε 560€ για το καινουργιο iPhone 4 ή 350€ για μεταχειρισμένο iPhone 3Gs. Αξιζει πιο πολυ απο ολα τα προαναφερθέντα , ακομα και το 3Gs , εφοσον δεν εισαι Power User και ψαχνεις το πιο ευκολο σε χρηση touch κινητο και τις πιο πολλες εφαρμογες. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Για μενα , δωσε 560€ για το καινουργιο iPhone 4 ή 350€ για μεταχειρισμένο iPhone 3Gs. Αξιζει πιο πολυ απο ολα τα προαναφερθέντα , ακομα και το 3Gs , εφοσον δεν εισαι Power User και ψαχνεις το πιο ευκολο σε χρηση touch κινητο και τις πιο πολλες εφαρμογες. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Λατρεύω οταν μιλάμε με επιχειρήματα
Nomedor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν είναι έτσι, την άποψή του είπε, δεν υπερέβαλε. Κι εγώ προτιμώ android γιατί θεωρώ ότι έχει περάσει χρόνια μπροστά σε δυνατότητες, αλλά αυτή είναι άποψή μου! Άσχετα αν εγώ έχω το δίκιο
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Νταξ` υποκειμενικες ειναι ολες οι γνωμες μας αλλα για να μη γινει Flame ολο το θεμα (πες την γνωμη σου αλλα τεκμηριωσε το καπως) πειτε υπερ και κατα και ας λετε βλακειουλες μεσα. Εχω Android,ειχα Iphone,εχω Νοκια και επειδη καλα ειναι τα φρου φρου οι εφαρμογες Iklania klaniadroid κλπ αλλα αν θες ενα καθαρα πρακτικο κινητο για πολυ φωτο πολυ ραδιο GPS μηνυματα τηλεφωνα με σημα μια χαρα ειναι και το Symbian. Αληθεια μερικοι που προτεινετε μεταχειρισμενα Iphone ειναι επειδη θελετε να σπρωξετε τα δικα σας για το 4 ή εχετε αγορασει ποτε μεταχειρισμενο κινητο; :devil::devil::devil:
kirileman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 γιατί θεωρώ ότι έχει περάσει χρόνια μπροστά σε δυνατότητες, αλλά αυτή είναι άποψή μου! Και δεν είσαι και υπερβολικός!
Nomedor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Και δεν είσαι και υπερβολικός! Πάτα για να δεις το hint Έβαλα Ντάξη δεν είναι χρόνια μπροστά είναι απλά μπροστά
Nomedor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Όχι τραβάω βίντεο με το κινητό να μένει για να με βλέπω να γουστάρω! Και για να μην ξεχνιόμαστε. Τώρα και σε 720p με το nexus one γιατί κάτι καμμένα παλικάρια είχαν όρεξη και εκεί που τράβαγε μέχρι 480p το hackeψαν να φτάνει τα 720p. Άντε κάντο με άλλο λειτουργικό αυτό!
Nomedor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι, το nexus μπορεί να μην έχει το καλύτερο hardware (αν και είναι από τα καλά ) αλλά τέτοια of the record υποστήριξη δεν πρέπει να έχει δει άλλο κινητό μέχρι σήμερα. Αλλά και από επίσημη δεν τα πάει καθόλου άσχημα.
Nightstrike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εγώ μόνο από την δήλωση (δεν θυμαμε ποιου ) όσο έχει εξελιχθεί το ANdroid τους τελευταίους 18 μήνες άλλο τόσο θα εξελιχθεί τους επόμενους 6, με ψήσανε! Οπότε κινητό με δυνατότητα αναβάθμισης 2.2 ώστε από εκεί και πέρα να είσαι στα χέρια της google!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.