Προς το περιεχόμενο

iphone vs other smart phones

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πανε για το Ν8 με χιλια τοτε.Xenon Flash και περισσοτερα FPS στο βιντεο.

Ριξε μια ματια σε Reviews απο τον γοογλη.

Αν τωρα καιγεσαι και το θες αμεσα πες μας να ριξουμε μια ματια.

το ν 8 εχει 12 μεγκα πιξελς εμενα δεν με ενδιαφερει και τοσο η καμερα

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Aυτο ειναι τελειο κινητο, αλλα δεν εχει το δυνατο ηχειο που θελει ο φιλος. Δεν το λες και αθορυβο, αλλα σε καμια περιπτωση δυνατο. Στο θεμα ηχειο (και μονο) θα του εβαζα 6 :-)

Δημοσ.

κάποιοι λένε ότι δεν είναι λόγω λειτουργικού. Τέλος πάντων με εξαίρεση το μέγεθος και την ποιότητα της οθόνης (το HD έχει λίγο μεγαλύτερη ενώ το Desire καλύτερη) και τα λειτουργικά τα δύο τηλέφωνα είναι ίδια.

Δημοσ.
Κοίταξε την μακράν ανώτετη συσκευή, θα είναι σε λίγες μέρες διαθέσιμη Galaxy S

http://www.handtec.co.uk/product.php/2976/samsung-galaxy-s-i9000--8gb--sim-free-unlocked- (483euro)

συμφωνω, αυτό φαίνεται άκρως εντυπωσιακό, και υπόσχεται λειτουργίες που κανενα άλλο android δεν έχει. Απλά η τιμή μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικη, το κόβω σίγουρα για πάνω από 500, μην πω και πάνω από 550.

Δημοσ.
Samsung Galaxy S i9000 εννοεί, αλλά πέρα απο την HD camera δεν βλέπω κάτι άλλο που δεν έχει κάποιο άλλο κινητό με android.

δεν υπάρχει καθώς πρέπει review ακόμα αλλά φαίνεται λίγο καλύτερο απ'το desire και το ι.φ.4. αν όντως παίζει βίντεο τέτοιας ποιότητας. γόνιμος ο ανταγωνισμός στο χώρο..

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για smart phones κατ εμέ πρώτα πρέπει να διαλέξουμε πλατφόρμα/λειτουργικό...

Windows 6.5: το hd2 που αναφέρθηκε είναι τέτοιο αλλά με htc sence και πολλά ακόμα

symbian: το γνωστό και πανάρχαιο μας με όλα του τα εκνευριστικά πράγματα aka nokia n8 και άλλα ανάλογα

αυτά τα 2 εγώ δεν τα προτείνω

ios (πρώην iphone os): αναγκαστικά iphone... για το 4 θέλει γύρω στα 550ε για το 3gs λιγότερα. Για τα 3g και 2g δεν το συζητάμε καθώς σιγά-σιγά δεν υποστηρίζουν πλήρως το νέο λειτουργικό της apple

android χωρίς/με περιορισμένες προοπτικές: sony ericsson xperia x10, περσινά htc κλπ... ναι μεν έχουν android αλλά από 2.1 και κάτω και δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα να παίρνουν αναβάθμιση

android με προοπτικές: htc desire, htc wildfire, htc evo, nexus one κλπ... τηλέφωνα που σίγουρα θα πάρουν την 2.2 του android η οποία αλλάζει εντελώς ένα τηλέφωνο

Από Σεπτέμβριο και μετά στην λίστα θα μπουν και οι συσκευές με windows mobile seven

Υπάρχουν λοιπόν 2 λογικές... η μία που λέει ότι παίρνουμε κινητό καθαρά με βάση το hardware του (cpu, οθόνη μέγεθος και ποιότητα, κάμερα κλπ) χωρίς να μας (πολύ) νοιάζει αν όλα αυτά δουλεύουν αρμονικά ή αν θα ζοριστώ/χαλαστώ/χρειαστεί να ψάξω πολύ και η λογική που διαλέγουμε μια πλατφόρμα και κάνουμε μετέπειτα την επιλογή μας στην συσκευή...

Αν ρωτάς εμένα θα σου πρότεινα να πας βάση πλατφόρμας και μεταξύ ios και android, από προσωπικές εμπειρίες. Αν σε αυτό πάνω βάλουμε και κάποιον περιορισμό τιμής τότε σίγουρα android. To htc desire είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο ενώ το htc wildfire που έπεται είναι από τα πιο τίμια καθώς ναι μεν έχει λίγο κουτσή cpu αλλά θα κάνει κάτω από 300ε ( :shifty: )

Για άλλες εταιρίες δεν είμαι αρνητικός απλά δεν έχω δουλέψει καμία.

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα να αγοράσεις ενα iphone 3gs μεταχειρισμένο ή σφραγισμένο. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που πωλούν το iphone τους το οποίο είναι σχεδόν καινουργιο με υπόλοιπο εγγύησης γυρω στα 400 ευρώ. Μπορείς να βρείς και σφραγισμένο γυρω στα 450 ευρώ πάλι απο παιδιά που το αγόρασαν με επιδότηση.

Δημοσ.
Samsung Galaxy S i9000 εννοεί, αλλά πέρα απο την HD camera δεν βλέπω κάτι άλλο που δεν έχει κάποιο άλλο κινητό με android.

εννοώ όλες μαζί, όπως μπορστά κάμερα, πλήρη υποστήριξη office (αν πιστέψουμε τη Samsung στο "πλήρης"), 4" οθόνη και μάλιστα super amoled (ολα τα λ7), multi-touch, ραδιόφωνο, 1ghz επεξεργαστή, το ολοκαίνουριο eclair (με σίγουρη, πιθανολογώ, την επίσημη αναβάθμιση σε gingerbread, κλπ

Επαναλαμβάνω ότι και άλλα κινητά τα έχουν αυτά, αλλά ΟΧΙ ολα μαζί. Εννοείται βέβαια ότι συμφωνώ ότι πρέπει να περιμένουμε ένα review της προκοπής γιατί στα χαρτιά όλα ωραία είναι.

Από Σεπτέμβριο και μετά στην λίστα θα μπουν και οι συσκευές με windows mobile seven

σε βρίσκω υπερβολικά αισιόδοξο για Σεπτέμβρη. Αφενός πρέπει να μιλάμε για το πότε τελικά θα έρθουν Ελλάδα, και αφετέρου για να μπουν στο παιχνίδι τα 7 πρέπει να βγουν 3-4 συσκευές τουλάχιστον για να υπάρχει σύγκριση. Για τον ίδιο λόγο που κανείς ακόμη δεν σκέφτεται το λειτουργικό Bada της Samsung, αφού το έχει μόνο μία συσκευή. Με τι να τη συγκρίνεις;

Δημοσ.
...ενώ το htc wildfire που έπεται είναι από τα πιο τίμια καθώς ναι μεν έχει λίγο κουτσή cpu αλλά θα κάνει κάτω από 300ε ( :shifty: )

...και κουτσή ανάλυση.

android με προοπτικές: htc desire, htc wildfire, htc evo, nexus one κλπ... τηλέφωνα που σίγουρα θα πάρουν την 2.2 του android η οποία αλλάζει εντελώς ένα τηλέφωνο

...

Το HTC EVO 4G δε θα κυκλοφορήσει Ευρώπη..

Υπάρχει και το HTC Legend, αλλά έχουν αναφερθεί προβλήματα στο σήμα του wi-fi, λόγω του ενιαίου περιβλήματος του (και του υλικού προφανώς)..

Δημοσ.
σε βρίσκω υπερβολικά αισιόδοξο για Σεπτέμβρη. Αφενός πρέπει να μιλάμε για το πότε τελικά θα έρθουν Ελλάδα, και αφετέρου για να μπουν στο παιχνίδι τα 7 πρέπει να βγουν 3-4 συσκευές τουλάχιστον για να υπάρχει σύγκριση. Για τον ίδιο λόγο που κανείς ακόμη δεν σκέφτεται το λειτουργικό Bada της Samsung, αφού το έχει μόνο μία συσκευή. Με τι να τη συγκρίνεις;

Εγώ μίλησα για το πότε θα δούμε κινητά με mobile seven για να δούμε περίπου τι ώρες κάνουν. Και θα βγουν αρκετές συσκευές εκείνη την εποχή για να πάρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Επίσης δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα αργήσουν πολύ να έρθουν στην Ελλάδα. Όπως και να έχει μια πρώτη άποψη θα την έχεις αν σου πάει ή αν δεν θα το κοιτάξεις καν

---------- Προσθήκη στις 12:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ----------

...και κουτσή ανάλυση.

και κουτσή ανάλυση... για τα 300ε που θα κάνει όμως είναι με όλα τα υπόλοιπα + είναι μια χαρά κινητό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...