Προς το περιεχόμενο

iphone vs other smart phones

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να μου προτεινετε ενα καλο smartphone.σκευτομαι σε iphone 3GS η το 4(δεν βιαζομαι).το πολυ μαξ που διαθετω ειναι 500 ευρω

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια θελω να μου προτεινετε ενα καλο smartphone.σκευτομαι σε iphone 3GS η το 4(δεν βιαζομαι).το πολυ μαξ που διαθετω ειναι 500 ευρω

με 500 ευρώ προφανώς ξεχνάς το iPhone 4, και συζητάμε για 3GS μεταχειρισμένο ή από ξεστοκάρισμα (αλλά για το τελευταίο μην βασίζεσαι και πολύ).

Δημοσ.
ποιο iphone ρε?.... htc πάρε...

συμφωνω! απο την στιγμη που δεν εχεις κερδισει το Lotto για να παρεις το νεο iphone 4 πηγαινε σε καποιο HTC. πολυ ποιοτηκες συσκευες με λογικες τιμες. θα σου προτινα καποια συσκευη σε Anroid απλο και ευχρηστο λειτουργικο και αρκετα γρηγορο.

το θεμα ειναι οτι ακουγονται τελευταια φημες για δυπυρηνα HTC οποτε ισως αν θες να περιμενεις μεχρι Αυγουστο - Σεπτεμβριο

Δημοσ.
σκέτη συσκευή ή με κάποιο πρόγραμμα που δίνουν Voda & Cosmote?

σκετη συσκευη

---------- Προσθήκη στις 13:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ----------

για αυτο τι λετε???

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/SONY-ERICSSON-MOBILE-PHONE-VIVAZ-U5I-SILVER-1233-6206.htm

Δημοσ.
σκετη συσκευη

---------- Προσθήκη στις 13:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ----------

για αυτο τι λετε???

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/SONY-ERICSSON-MOBILE-PHONE-VIVAZ-U5I-SILVER-1233-6206.htm

Κοίταξε την μακράν ανώτετη συσκευή, θα είναι σε λίγες μέρες διαθέσιμη Galaxy S

http://www.handtec.co.uk/product.php/2976/samsung-galaxy-s-i9000--8gb--sim-free-unlocked- (483euro)

Δημοσ.
σκετη συσκευη

για αυτο τι λετε???

Ειναι ενα αρκετα τιμιο multimedia κινητο για τα λεφτα του αλλα πες μας τι ψαχνεις εσυ πιο πολυ απο ενα κινητο και ποιο κινητο εχεις τωρα.

Επειδη το πηρε φιλος μου και κοπαναει το κεφαλι του σε προειδοποιω...

Οκ βγαζει φωτογραφιες αλλα λειπουν βασικα χαρακτηριστικα οπως Web Browsing της προκοπης και παρολο που ειναι S60 πλεον δεν μπορει να αξιοποιησει την πληθωρα προγραμματων που εχουν βγει πληρως.Resistive οθονη:fear:

Αν θες ενα Multimedia κινητο με καλη καμερα βιντεο περιμενε και παρε το Νοκια Ν8 αν θες ωραιο UI και πολλες εφαρμογες πηγαινε σε Android μερια.

Δημοσ.

παιδια τωρα εχω ενα sony ericsson w715.αλλα το κινητο το θελω να εχει μνημη για να βαζω τραγουδια και βιντεο(ταινιες).Να εχει δυνατο και καθαρο ηχειο..να μην κολλει πολυ και να εχει ενα wifi που να μην σε πεταει. αυτα

A και αν ειναι αφης να εχει καλο χρονο ανταποκρισης η οθονη ,ε και μια καμερα που δεν με νοιαζει να ειναι πχ 8mega pixels απλα με νοιαζει να εχει μια νορμαλ αναλυση το βιντεο περισσοτερο

Δημοσ.

Πανε για το Ν8 με χιλια τοτε.Xenon Flash και περισσοτερα FPS στο βιντεο.

Ριξε μια ματια σε Reviews απο τον γοογλη.

Αν τωρα καιγεσαι και το θες αμεσα πες μας να ριξουμε μια ματια.

Δημοσ.
παιδια τωρα εχω ενα sony ericsson w715.αλλα το κινητο το θελω να εχει μνημη για να βαζω τραγουδια και βιντεο(ταινιες).Να εχει δυνατο και καθαρο ηχειο..να μην κολλει πολυ και να εχει ενα wifi που να μην σε πεταει. αυτα

A και αν ειναι αφης να εχει καλο χρονο ανταποκρισης η οθονη ,ε και μια καμερα που δεν με νοιαζει να ειναι πχ 8mega pixels απλα με νοιαζει να εχει μια νορμαλ αναλυση το βιντεο περισσοτερο

εχω το samsung omnia 2 και κανει ολα τα παραπανω ανετα και πολλα περισσοτερα στα 450 ευρω απο πλαισιο

---------- Προσθήκη στις 15:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:19 ----------

ναι καλυτερο ειναι. οπως και να εχει μακρυα απο Symbian (εχω τραυματικες εμπειριες + οτι εχει πεθανει πλεον)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...