DoukiMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 παιδια εχω το εξης προβλημα. εχω windows7 και οταν κανω αναστολη λειτουργιας και το αφησω 10 λεπτα μετα παταω το space και ολα τα κουμπια του keyboard και του mouse και δεν γινεται τιποτα
kwstas_pap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 έχω την υποψία όπτι πρέπει να ρυθμίσεις κάτι στο BIOS αλλά δε ξέρω τι!
vagarap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μήπως δεν έχουν μπει σωστά οι drivers της μητρικής για Power Management? Για δοκίμασε αυτό..
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 παιδια εχω το εξης προβλημα.εχω windows7 και οταν κανω αναστολη λειτουργιας και το αφησω 10 λεπτα μετα παταω το space και ολα τα κουμπια του keyboard και του mouse και δεν γινεται τιποτα ξέχασες το power on. Με αυτό ξυπνάει
DoukiMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ξέχασες το power on. Με αυτό ξυπνάει το power on εννοεις το κουμπι που ξεκιναει το pc?το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα τιποτα
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε αυτό Power Options -> USB Settings -> USB selective suspend setting -> Disabled Βάλτο σε sleep mode μετά και δοκίμασε το power button
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.