Προς το περιεχόμενο

MediaWiki - Κατάλληλο για εργαστηριακό μάθημα;

marycat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω αναλλάβει να κάνω ένα site σε MediaWiki για ένα εργαστηριακό μάθημα.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με άλλα site και οι καθηγητές μου πιστεύουν πως το MediaWiki είναι το κατάλληλο. Ελπίζω να υπάρχουν άτομα που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο, και να μου πούνε τουλάχιστον αν αυτά που προσπαθώ να κάνω, όντως γίνονται.

Καταρχήν έχω εγκαταστήσει το xampp και απο πάνω το MediaWiki 1.15.3.(σε windows) και για την ώρα απλά δοκιμάζω πώς δουλεύει.

Κάποιες απαιτήσεις των καθηγητών λοιπόν είναι:

-να μπορούμε να οργανώσουμε μαθήματα, στα οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο φοιτητές οι οποίοι έχουν δηλώσει το μάθημα, ή ακόμα να του ζητείται και password για να δει το περιεχόμενο του μαθήματος.(Δηλαδή εγώ φαντάζομαι, κάθε μάθημα θα είναι μια σελίδα(ένα link), και θα μπορεί να το βλέπει μονο ένα συγκεκριμένο group; Μπορώ να δημιουργήσω group που να έχουν πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες; )

-Μια άλλη απαίτηση είναι, το κάθε group να έχει το δικό του discussion page. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα extension; Αν ναι, με ποιό;

Επίσης έχω δυσκολία με την εναλλαγή γλωσσών, π.χ το περιεχόμενο της σελίδας να αλλάζει απο αγγλικά σε ελληνικά.

Έχω διαβάσει κάποια Manuals αλλά δε με βοήθησαν ιδιαίτερα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...