bigN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς. Σκοπεύω να προμηθευτώ ένα iPad κυρίως για να διαβάζω τα άπειρα τεχνικά βιβλία που έχω και να σερφάρω στο internet. Στην αντίληψή μου υπέπεσαν πολλά κινέζικα iPad Clones όπως iPed, aPad κλπ στo 1/3 της τιμής του iPad με επιπλέον δυνατότητες όπως USB θύρες, κάρτες επέκταση κλπ. . Η αλήθεια είναι ότι δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα το software της Apple γιαυτό τείνω περισσότερο προς το Android. Επίσης δεν θέλω να αγοράσω e-ink συσκευή διότι τη θεωρώ κάπως δύσχρηστη και για να γίνει ικανοποιητική ανάγνωση θα πρέπει να πάρω 7ή8" οθόνη με πολύ μεγάλο κόστος. Μπορεί να μου πει κανείς, από πρσωπική εμπειρία, αν τελικά θα πρέπει να πάρω το iPad ή αν έχει κανείς Κλώνο (ποιο μοντέλο) αν είναι ικανοποιημένος.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγω λεω να παρεις το iPad που φυσικα ειναι καλυτερο και εχει υποστηριξη hardware-software-OS αλλα αν υπαρχει προβλημα λογο overprice παρε εναν κλωνο. Ρωτησα εναν φιλο μου που εχει κλωνο του iPhone και δεν ειναι καθολου ευχαρηστημενος και λεει «Μακαρι να το ηξερα να παρω το αυθεντικο απο την αρχη». Τωρα αυτο ειναι δικο σου θεμα. ΥΓ. Προσεχε αν οι κλωνοι διαβαζουν pdf γιατι δεν ειμαι σιγουρος Sent from my iPod touch using Insomnia.app
bigN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγω λεω να παρεις το iPad που φυσικα ειναι καλυτερο και εχει υποστηριξη hardware-software-OS αλλα αν υπαρχει προβλημα λογο overprice παρε εναν κλωνο. Ρωτησα εναν φιλο μου που εχει κλωνο του iPhone και δεν ειναι καθολου ευχαρηστημενος και λεει «Μακαρι να το ηξερα να παρω το αυθεντικο απο την αρχη». Τωρα αυτο ειναι δικο σου θεμα. ΥΓ. Προσεχε αν οι κλωνοι διαβαζουν pdf γιατι δεν ειμαι σιγουρος Φυσικά η τιμή είναι ένας βασικός παράγοντας, για τη δουλειά που το θέλω δεν είμαι έτοιμος να σκάσω 600Euros, άλλωστε έχω ήδη laptop και desktop. Από τα χαρακτηρηστικά που διάβασα νομίζω ότι υπστηρίζει όλα τα φορματ αφού φοράει Android.. Μένει μόνο να εξετάσουμε τη ποιότητα της κατασκευής η οποία θα πρέπει να έιναι τουλάχιστον ανεκτή για το 1/3 της τιμής του iPad.
dp@pa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 το made in china σου λεει τιποτα? και ας ειναι φτιαγμενο στην κινα, αλλο το κλονο και αλλο το αυθεντικο. Προτεινω Ipad και οχι μουφες. Μην κανεις χαζομαρα λογου χρηματων.
bigN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 το made in china σου λεει τιποτα? και ας ειναι φτιαγμενο στην κινα, αλλο το κλονο και αλλο το αυθεντικο. Προτεινω Ipad και οχι μουφες. Μην κανεις χαζομαρα λογου χρηματων. Τα επιχειρήματά σου είναι ακράδαντα, και φυσικά συμφωνώ μαζί σου "ότι πληρώσεις αυτό παίρνεις". Ο λόγος όμως που άνοιξα αυτό το θέμα είναι ότι ..... δεν έχω σκοπό να πάρω iPad, πρώτον λόγο του υψηλού κόστους του και δεύτερον θα μου είναι άχρηστο. Η συσκευή που ήθελα να πάρω είναι για να διαβάζω τα e-book και να βλέπω τα mail μου. Γιαυτές τις ασχολίες δεν θέλω να δώσω >600Ευρω. Γιαυτό και στράφηκα προς αυτές τις συσκευές, με τη προυπόθεση φυσικά , ότι θα έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας, κάτι που δε βλέπω....
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 πήρα ενα iphone κλωνο. Τον εχω για πέταμα. Τίποτα, χαλι μαυρο... Πλέον δεν ανοιγει καν. Ο κινέζος μου είπε να τον στείλω πίσω και να πάρω τα χρήματα μου αλλα βαριέμαι να μπω σε αυτη τη διαδικασία. ΜΑΚΡΙΑ
mchrisober Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 κοιτα φιλε μου, οπως ειπαν παραπανω οι κλονοι δεν εχουν καμια σχεση με τα αυθεντικα... απο αποψη λειτουργικου και hardware ειναι σαφως κατωτερη... Το να δωσεις καποια λεφτα και μετα να τα κλαις , ειναι λιγο χαζο στις μερες που ειμαστε. Προταση μου, περιμενε γιατι θα βγουν αρκετα tablet απο Σεπτεμβρη με ποιο δελεαστικες τιμες... Κι εγω θεωρω το ipad υπερεκτιμημενο για αυτα που προσφερει...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Κι εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί να μην πάρει κανείς κλώνο, μέχρι που είδα έναν κλώνο του iPhone από κοντά και κατάλαβα. Μιλάμε για έκτρωμα. Τριάντα φορές πατούσες την οθόνη μέχρι να πετύχεις αυτό που ήθελες. Δεν παλευόταν, πραγματικά. Και ήταν και ολοκαίνουργιο. Που να φθαρεί κιόλας...
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τα επιχειρήματά σου είναι ακράδαντα, και φυσικά συμφωνώ μαζί σου "ότι πληρώσεις αυτό παίρνεις". Ο λόγος όμως που άνοιξα αυτό το θέμα είναι ότι ..... δεν έχω σκοπό να πάρω iPad, πρώτον λόγο του υψηλού κόστους του και δεύτερον θα μου είναι άχρηστο. Η συσκευή που ήθελα να πάρω είναι για να διαβάζω τα e-book και να βλέπω τα mail μου. Γιαυτές τις ασχολίες δεν θέλω να δώσω >600Ευρω. Γιαυτό και στράφηκα προς αυτές τις συσκευές, με τη προυπόθεση φυσικά , ότι θα έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας, κάτι που δε βλέπω.... amazon^s kindle??
kpartsi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Προταση μου, περιμενε γιατι θα βγουν αρκετα tablet απο Σεπτεμβρη με ποιο δελεαστικες τιμες... Κι εγω θεωρω το ipad υπερεκτιμημενο για αυτα που προσφερει... Συμφωνώ εν μέρη.... Οι τιμές ίσως να είναι πιο δελεαστικές αλλά οι συσκευές θα είναι το ίδιο άξιες, περισσότερο ή λιγότερο;;; Μόνο τότε μπορούμε να πούμε αν το iPad είναι υπερεκτιμημένο ή όχι.... Αυτή την στιγμή μιλάμε για μια συσκευή που ομολογουμένως παίζει μόνη της στην αγορά αλλά σου προσφέρει ένα αστραπιαίο λειτουργικό, ένα touchscreen υπερευαίσθητο (δεν χρειάζεται να ξαναπατήσεις ένα λινκ δεύτερη φορά), μια πληθώρα προγραμμάτων που πλαισιώνουν το λειτουργικό και σου επιτρέπουν να κάνεις οποιαδήποτε εργασία θέλεις. Χωρίς να μιλήσω για την ποιότητα κατασκευής, το design και την αισθητική..... Όταν θα βγει ένα ανταγωνιστικό προϊόν, όλα αυτά θα τα βάλουμε στη ζυγαριά και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
bigN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν τόσα άλλα tablet !!! Με πρόλαβες, μόλις είδα τα Archos , Είμαι 100% σίγουρος ότι η ποιότητα κατασκευής, design κλπ είναι ότι καλύτερο υπάρχει όσον αφορά τα iPad, και είναι άδικο να το συγκρίνεις με άλλα προιοντα / κλώνους τα οποία απέχουν έτη φωτός από το original.... Άλλοι τα ονομάζουν iPad κλώνους, μάλλος για εμπορικούς σκοπούς, στην ουσία όμως είναι τα φτηνά tablet PC. Όπως προανέφερα η δουλειά για την οποία το "χρειάζομαι" είναι συγκεκριμένη και δεν με ενδιαφέρει η "λούσα" γιαυτό ίσως πρέπει να διαμορφώσω το ερώτημά μου..... Έχει δοκιμάσει κανείς φτηνό tablet pc για να διαβάζεις βιβλία και να βλεπεις που και που κανένα e-mail, με αξιόλογη διάρκεια μπαταρίας?
Tigran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το Archos το είχανε στο πλαίσιο δίπλα στο iPad όταν το είχαν πρωτοφέρει. Εντάξει... για κλάμματα Μετά από άπειρες αγορές τεχνολογικών προϊόντων και δοκιμών, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αν είναι να πάρεις κάτι, αξίζει να πάρεις το καλύτερο! Ειδάλλως θα κλαις τα λεφτουδάκια σου ακόμα κι αν έδωσες το 1/5 της τιμής του ακριβού.
snik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι, αυτον τον καιρο ψαχνω εναν οικονομικο ebook reader που θα χρησιμοποιειται μονο στο σπιτι για να διαβαζω μερικα pdf που εχω κατεβασει και δεν βολευομαι στην οθονη του pc. Μεχρι τωρα οτι κοιταω ειναι στα 200+ ευρω οποτε επεσα πανω σε μερικα site που πουλανε κλωνους του ipad, δεν με ενδιαφερουν οι αλλες λειτουργιες αλλα μονο το διαβασμα. Τον apad που εχει το rockchip (δηλαδη τον καλο επεξεργαστη και οχι τον φθηνο) το βρισκω στα 120 ευρω μαζι με τα μεφαφορικα , αξιζει να παρω κατι τετοιο η να περιμενω απο Σεπτεμβρη μηπως αλλαξει κατι στις τιμες των ebook readers;
mchrisober Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 φιλε παιρνεις amazon kindle στα 159 dolllars και εισαι κομπλε... δες αμαζον μερια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.