ColdFusion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 αν μπορεις ξαναδες τις φωτο και πες μου ποιο να πειραξω για να το παω 1.7 3.6 πηγε τωρα χωρις να αλλαξω τιποτα μονο που ανεβασα τις μνημες χιχιχι απλως πες μου αυτο που ζητησα παραπανω πατας στο set memory clock[manual] memory clock x8.00 1600mhz και μετα πας system voltage control[manual] dram voltage control και απο 1,52βολτ που εχει στη φωτο το πας 1,7 και μετα κανε save ετσι?
overpower Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ναι οτνα το πηγα 1,7 το ddr vtt voltage control, πηγε απο μονο του στο normal. και απο το dram οτνα το πηγα 1,7 οι αριθμοι ηταν με κοκκινα γραμματα.τωρα παλυ τεστ να κανω? με το test που κανει τωρα οι θερμοκρασιες πηγαν 65,και πριν που ειχα μονο οπερα ανοιχτο ηταν 36-38....ανεβηκαν καπως to test τελειωσε και περασε με μεγαλη επυτιχια!! αλλα το κατεβασα στα 3,5 , γιατι οταν ηταν στα 3,7 εκλεισε μονο του...... μηπως να το αφηνα στις αρχικες ρυθμισεισ και να τις ξανα-αλλαξω οταν θα παρψ αλλο cpu fan?? πραγματικα χεστηκα για την παραπανω αποδοση.προτιμω να κρατισω τον υπολογιστη παρα να παρω αλλον
ColdFusion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ναι οτνα το πηγα 1,7 το ddr vtt voltage control, πηγε απο μονο του στο normal. και απο το dram οτνα το πηγα 1,7 οι αριθμοι ηταν με κοκκινα γραμματα.τωρα παλυ τεστ να κανω? με το test που κανει τωρα οι θερμοκρασιες πηγαν 65,και πριν που ειχα μονο οπερα ανοιχτο ηταν 36-38....ανεβηκαν καπως to test τελειωσε και περασε με μεγαλη επυτιχια!! αλλα το κατεβασα στα 3,5 , γιατι οταν ηταν στα 3,7 εκλεισε μονο του...... μηπως να το αφηνα στις αρχικες ρυθμισεισ και να τις ξανα-αλλαξω οταν θα παρψ αλλο cpu fan?? πραγματικα χεστηκα για την παραπανω αποδοση.προτιμω να κρατισω τον υπολογιστη παρα να παρω αλλον αν δεν εχεις after market cpu cooler(κοινος ψυκτρα) αστο ως εχεις μην καψουμε τιποτα........
rafail1994 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 99% το πρόβλημα πρέπει να ήταν επειδή ανέβαζε αρκετή θερμοκρασία λογού του 1,4 vcore που είχε
jckozy86 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 να κανω μια ηλιθια ερωτηση; διαβασα καπου πως η max θερμοκρασια για τιν CPU ειναι 55C(αν δεν θες τουλαχιστον να μειωσεις την ζωη του) πρωτον, ειναι αυτο σωστο; γιατι οταν κανω to prime95 τεστ με την 1090Τ με max stressing μου παει max η θερμοκρασια 57C, αυτο η CPU θερμοκρασια, οχι η CPU Core δευτερον, που ειναι σχετικη με τιν πρωηγουμενη, μηπως αυτη η θερμοκρασια (55) ειναι για την Core θερμοκρασια και οχι για την CPU; τι θερμοκρασιες να προσεχουμε με τιν Core; και επισης την ιδια ερωτηση για τιν NB, SB και motherboard εγω εχω την Η70 για cooling αυτην τιν στιγμη, και καπια στιγμη θα βαλω κατι πιο γερο και δυνατο εντωμεταξυ, οταν εκανα max stress την CPU με το intelburn μετα απο 2 λεπτα μου εφτασε η θερμοκρασια στoυς 60C οπου και το σταματησα (και παλυ, οχι η Core θερμοκρασια, η normal CPU) μαλλον κανει πιο πολυ stress testing αυτο το προγραμα, με το standard stress δεν μου πηγε παραπανω απο 55C
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τα άσχετα με το παρόν thread μηνύματα περί αγοράς ψύκτρας μεταφέρθηκαν σε νέο thread: http://www.insomnia.gr/topic/399965-ερώτηση-για-ψύκτρα/ Ειδοποιούνται τα μέλη ότι η παρεμβολή νέου, άσχετου, ερωτήματος σε ήδη υπάρχον thread ονομάζεται topic hijacking και θεωρείται αγένεια και έλλειψη καλών τρόπων. Εάν παρατηρηθούν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον, η διαχείριση θα διαγράφει τα άσχετα μηνύματα και δεν θα τα μεταφέρει σε νέο thread. Προς γνώση και συμμόρφωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.