rafail1994 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Όχι δεν υπάρχει. Βασικά υπάρχει άλλα είναι τεραστία ιστορία Λοιπόν στην μπαταρία έχει ένα σιδεράκι που προεξέχει αυτό θα τον πιέσεις προς την μεριά εκείνης της τετράγωνης ψήκτρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 οκ τωρα το αφηνω.δεν την εχω βγαλει εντελως γιατι μετα δεν ξερω πως την βαζω,αλλα εχει σηκωθει η μερια απο εκεινο το σιδερακι,αρα βγηκε,αποσυνδεθηκε περασαν 5 λεπτα,να την ξαναβαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ναι ξανά βαλτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 απο τον κωδικο ηταν.εχω βαλει στο bios κωδικο.χαχαχαχαχαχ τζαμπα 1 ωρα. το cpu click ratio ποσο το παω?ειναι 3200.να το παω 4000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αριστερα απο την μπαταρια εχει δυο σιδερακια που προεξεχουν αν τα ενώσεις (με ενα κατσαβιδι) κανεις clear cmos ! εκτος αν θες να κανεις κατι αλλο μιας και δεν διαβασα ολες τις σελιδες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παδια μου εβγαλε οτι υπηρξε προβλημα στο boot,και μου ελεγε να πατισω ειτε del για το bios ειτε να πατισω κουμπι για να συνεχισω,και εγω συνεχια.αλλα εβαλα το ratio sto 15 και το freq στο 270-275 (ισα ισα να παει 4005 MHz) αλλα απο οτι βλεπω απο το cpu-z δεν εχει γινει καμια αλλαγη.τι πρεπει να κανω? και το cpu v το πηγα 1,35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παδια μου εβγαλε οτι υπηρξε προβλημα στο boot,και μου ελεγε να πατισω ειτε del για το bios ειτε να πατισω κουμπι για να συνεχισω,και εγω συνεχια.αλλα εβαλα το ratio sto 15 και το freq στο 270-275 (ισα ισα να παει 4005 MHz) αλλα απο οτι βλεπω απο το cpu-z δεν εχει γινει καμια αλλαγη.τι πρεπει να κανω? και το cpu v το πηγα 1,35 μπες στο bios θα δεις την παρακατω οθονη πηγαινε με τα βελακια εκει που λεει load optimized default πατα enter και στην συνεχεια f10 και στην ερωτηση που σου κανει πατα y = yes και μετα ξανα enter το pc θα κανει restart ... στην συνεχεια αφου κανει restart ξαναμπες στο bios(πατας del στην αρχικη οθονη) στην συνέχεια μπες στο mb intelligent tweaker και θα δεις την παρακατω οθονη πρεπει να αλλαξεις cpu clock ratio απο auto βαλε manual και βαλε για αρχικη τιμη καπου στα 3500 mhz πηγαινε στο set memory clock απο auto σε manual και βαλε τις μνημες να τρεχουν στα 1600(νομιζω γραφει Χ8.00 η κατι τετοιο) μην πειράξεις τιποτα αλλο αστο ολα σε auto (για αρχη ) πατα f10 πατα y στην ερωτηση και μετα enter και αστο να κανει restart αν ολα πανε καλα τσεκαρε αν ειναι σταθερος και τα ξαναλεμε .. εδω αλλαζεις τα timmings απο τις μνημες αστο για λιγο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Γιατί παίζεις με το bus και όχι με τον πολλαπλασιαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 KINGSTON MEMORY KHX1600C9D3B1/2G HyperX Blu DDR3 dram frequency 669.7 MHz (αυτη δεν ειναι η συχνοτητα?) και μετα τι αναιβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 KINGSTON MEMORY KHX1600C9D3B1/2G HyperX Blu DDR3 dram frequency 669.7 MHz (αυτη δεν ειναι η συχνοτητα?) και μετα τι αναιβαζω? Όχι τα 1600mhz είναι. Τίποτα μόνο τον πολλαπλασιαστή θα ανεβάσεις κάνε ένα stress τον επεξεργαστή και ανέβασε αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ρε παταω το load optimized def και μου εχει σαν απαντιση το N (NO) και δεν αλλαζει! πατισα ολα τα κουμπια αλλα δεν παει στο Y(YES) οκ το βρηκα το πατας απο το πληκτρολογιο απο το cpu-z το βλεπω παλυ στα 3200.....ακολουθησα τα βηματα ακριβως και εν πειραξα τιποτα αλλο πηγαινε με τα βελακια εκει που λεει load optimized default πατα enter και στην συνεχεια f10 και στην ερωτηση που σου κανει πατα y = yes και μετα ξανα enter μηπως θες να πεις: πηγαινε με τα βελακια εκει που λεει load optimized default πατα enter και στην ερωτηση που σου κανει πατα y = yes και μετα ξανα enter και στην συνεχεια f10? εγω ετσι το ακολουθησα.f10 ενω επρεπε να δωσω απαντηση δεν πατιοταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ρε παταω το load optimized def και μου εχει σαν απαντιση το N (NO) και δεν αλλαζει! πατισα ολα τα κουμπια αλλα δεν παει στο Y(YES) οκ το βρηκα το πατας απο το πληκτρολογιο απο το cpu-z το βλεπω παλυ στα 3200.....ακολουθησα τα βηματα ακριβως και εν πειραξα τιποτα αλλο πηγαινε με τα βελακια εκει που λεει load optimized default πατα enter και στην συνεχεια f10 και στην ερωτηση που σου κανει πατα y = yes και μετα ξανα enter μηπως θες να πεις: πηγαινε με τα βελακια εκει που λεει load optimized default πατα enter και στην ερωτηση που σου κανει πατα y = yes και μετα ξανα enter και στην συνεχεια f10? εγω ετσι το ακολουθησα.f10 ενω επρεπε να δωσω απαντηση δεν πατιοταν. ok μαλλον ετσι θα ειναι μιας και στα λεω απεξω ! αφου μπεις στο bios αλλαξε αυτα που σου ειπα και κανε ενα stress test με το intel burn test-----> http://www.softpedia.com/progDownload/IntelBurnTest-Download-115298.html ή αυτο ---->http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?2009/05/21/39-occt-perestroika-310 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 απο την στιγμη που αλλαξα τις ρυθμισεις που εβγαλε μια εικονα που ελεγε οτι τα windows απενεργοποιηθηκαν για να μην βλαψουν τον υπολογιστη,και με εχει πεταξει 2 φορες απο τον οπερα για τσεκαρε λιγο. και τωρα και οι μικροεφαρμογες μου εκαναν επανακοινισει για πρωτη φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν περναει τα test ο επεξεργαστής έδωσες καθόλου ρεύμα; με την μια το πήγες 4ghz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 3.5 το πηγα αλλα ρευμα δεν μου ειπε να αλλαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.