Προς το περιεχόμενο

Overclock σε AMD Phenom II X6 1090T

ezy7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

το ειχα δει αυτο το video αλλα επειδη ειχα το Black Edition δεν του εδωσα σημασια... ειναι προτιμοτερο να ανεγασω το CPU ratio(αφου ειναι ξεκλειδςτο) η να ανεβασω το CPU bus frequency οπως λεει το tutorial;

Επισης δεν ξερω ποσο μπορω να κλοκαρω την RAM μου. ειναι η CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600, το Timing ειναι 8-8-8-24 και το Voltage ειναι 1.5V

επειδη δεν ειμουν σιγουρος του τι να κανω, εβαλα το TurboV EVO να μου κανει αυτοματο OC και το σταματισα στο 3837 (16*239)

ανεβασα φωτογραφια για να δειτε τι μου εκανε... αποτι καταλαβαινω παντος ειναι πως τουλαχιστον τα mhz της Ram μπορω να τα ανεβασω τουλαχιστον στα 1333mhz

lastly, αυτο ειναι το πρωτο pc που εχω κανει build και ισως να μην εβαλα τους ανεμιστηρες στα σωστα pin...

παντως εχω το HAF 932 case, με 140mm fan μροστα, 230mm διπλα στην GPU και απο πανω, ειχε και ενα 140mm απο πισω αλλα το εβγαλα για να βαλω το H70 της Corsair που εχει δυο 120mm με airflow προς τα εξω... μηπως με την H70 δεν μπορω να φτασω τα 4.0ghz?

α ναι... το εβαλα το PC να τρεξει Prime95 για δυο ωρες με τις συχνοτητες της φωτογραφιας και το max CPU temp ηταν 54C (το 55 ηταν απο προηγουμενο test που σταματισα πριν παραζεσταθει)

αν χρειαζεστε τπτ αλλο let me know

post-58103-0-67253800-1296329415_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με τι προγραμμα τσεκαρετε την ασταθεια?

(sorry αν ειναι ηλιθια ερωτιση) μηπως με το prime95; η μηπως με το οτι δεν θα αρχισουν τα windows;

δηλαδη που ειναι αυτα? τα MHz απο που τα αναιβαζω? λιγη καθοδογησει για το τι να πειραξω απο bios

Link

ειναι ενα video. παταω το πρωτο στο bios αλλα μετα κολλαει δεν ξερω τι να κανω.δες το λιγο.

δεν ξερω γιατι αλλα κολλαει και δεν μπορω να παω πιο κατω

Η αρχική σελίδα του bios είναι έτσι

Θα πατήσεις στο πρώτο και μετά θα σου ανοίξει αυτό που δείχνει η φωτογραφία. Θα πας εκεί που λέει cpu clock ratio και θα αλλάξεις τον πολλαπλασιαστή θα τον μεγαλώσεις δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...