ezy7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Παιδια καλημερα... Μετα την προσφατη ολική αναβαθμιση του υπολογιστη θα ηθελα να προβω και σε overclock του επεξεργαστη...Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανει ποτε και δεν γνωριζω και πολλα και θα ηθελα τη βοηθεια σας.όλα τα στοιχεια του υπολογιστή είναι στην υπογραφή μου..απλά θα ήθελα όση ποιο πολύ αναλυτικά......και κατι αλλο η asus iv formula exi kaI TO TURBOV για Overclock χωρις να μπαινω στο bios, το μεσημερι θα ανέβασω screenshot από cpu-z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 καλημερα ρε συ ! οχι καλησπερα . επειδη ο cpu σου ειναι ξεκλειδωτος προσπαθησε να ανεβασεις για αρχη multi κ vcore οταν ξεμεινεις. απο θερμοκρασιες πρεπει να εισαι πολυ καλα με την corsair αρα κοιτα που παει με 1,45 vcore πχ κ τα υπολοιπα θα στα πουν οι υπολοιποι που ξερουν απο amd . θα ασχοληθεις κ με την καρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 xaaxax σωστά καλημέρα....επειδή τώρα είμαι στη δουλειά θα δοκιμάσω αυτό που λες,αυτά θα τα κάνω από βίος η απο turboV και με τη κάρτα θα ήθελα να "σχοληθω" αλλα ένα ένα για να τα καταλαβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 απο bios . απλα δεν μπορω να σε βοηθησω πολυ εγω με τον amd σου . αλλα κ με τον απλο τροπο να πας για αρχη μια χαρα θα εισαι σιγα σιγα θα εξοικιωθεις . με την καρτα ειναι σχετικα απλα τα πραγματα κατεβαζεις msi afterburner κλοκαρεις απο εκει κ κανεις τεστ σε furmark κ games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 προς στο πάρω το ανέβασα λίγο στα 3720... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Γιατί έχεις τις μνήμες τόσο χαμηλά; (930MHz effective) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 και αλλο ενα στα 4ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Φτιάξε τις μνήμες και χώσου, έχει πολύ ζουμί ακόμα.. Κανά stress test τρέχεις ή έτσι το 'χεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Γιατί έχεις τις μνήμες τόσο χαμηλά; (930MHz effective) αυτο λεω απο την αρχη δεν ξερω και πολλα...απο το bios και ποσο να τις παω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πιο πάνω πάντως, 1333άρες είναι. Μην τις ζορίσεις και πολύ μέχρι να καταλήξεις με τον επεξεργαστή, αλλά ανέβασέ τες λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πιο πάνω πάντως, 1333άρες είναι. Μην τις ζορίσεις και πολύ μέχρι να καταλήξεις με τον επεξεργαστή, αλλά ανέβασέ τες λίγο. δηλαδή πάω βίος και τις πάω ποσο?sorry παιδιά που ρωτάω .. ---------- Προσθήκη στις 13:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:07 ---------- Φτιάξε τις μνήμες και χώσου, έχει πολύ ζουμί ακόμα.. Κανά stress test τρέχεις ή έτσι το 'χεις;[/QUO οχι δεν εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δε μπορώ να βρω το manual της μητρικής σου τώρα.. Ανέβασε φωτό από το BIOS (αυτά που μας ενδιαφέρουν) να δούμε τι παίζει. Τρέξε και κανα OCCT/Linpack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alakhai Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353056 Αδελφέ τσέκαρε και δω. Τα παλουκάρια είμαι σίγουρος οτι θα χαρούν πολύ να ασχοληθούν μαζί σου και με το επεξεργαστή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ( >4GHz με <1.4Vcore - έχεις "χέρι" ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jckozy86 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Eγω εχω το H70 στην CPU μου. λογικα και εγω θα μπορω να ανεβω στα 4.0mhz αλλα πολοι αλλαζουν το CPU multiplier στα 20 η στα 21 και τους ανεβαινει στα 4.0 η 4.1mhz. Επισης η ram μου ειναι 1600mhz και στα forums πολοι τα κανουν underclock στα 1333mhz. το PC μου το εφτιαξα χτες και τα windows τα περιμενω αυριο οποτε μονο σε Bios εχω προσβαση... αν και ακουω πως καλυτερα στο Βιος ειναι το OC και οχι με software. Μηπως ξερετε κανενα καλο site που εχει step-by-step βηματα για OC; που να λεει ποσα Volts και τα CPU multipliers και ποσο Ram mhz να βαλω; απλα δεν θα μπορεσω να κανω κανενα testing μεχρι να εγκαταστισω τα windows, αλλα τουλαχιστον θα μπορω να δω τις θερμοκρασιες στο Bios μονο αυτο εχω βρει εγω μεχρι στιγμης, ειναι αρκετα καλο για να το ακολουθησω; http://www.youtube.com/watch?v=JIkkjpWPJ_g το μονο που δεν εχει εκει στο site για μενα ειναι τα volts και mhz για την Ram επισης να σας πω πως δεν εχω κανει ποτε OC... και δεν θελω να κανω καμια βλακεια και καψω/χαλασω κατι... ezy7 πως τα παει το συστημα σου μεχρι στιγμης; μηπως να ποσταρω την ερωτιση στο http://www.insomnia.gr/topic/327102-overclock-amd-955-965-thread/ ? αν και ειναι 85 σελιδες thread... δεν νομιζω να αντεξω να τις διαβασω ολες :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.