thakisn Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Έχω μόνο 2 extensions. To adblock και άλλο ένα (δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του) που κόβει τις διαφημίσεις από το facebook.Όταν τα είχα βάλει και για μια-δυο μέρες, δούλευαν μια χαρά αλλά τις 2 τελευταίες μέρες κολλούσε το σύμπαν. Macbook pro έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μήπως κρασάρει περισσότερο σε MacBook και όχι σε iMac; Το αναφέρω γιατί χθες μου κράσαρε στο MacBook της φίλης μου. Ούτε στο δικό μου Unibody 2.4Ghz τα πάει καλά :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πολλά crasharίσματα ακούω ρε παιδιά. Στον 2.66 iMac μου που λιώνει στο internet, δεν έχει κρασάρει ποτέ. Στο 2.4 macbook, επίσης(δν το χρησιμοποιώ εγώ τώρα, αλλά η φίλη μου θα μου είχε πει κάτι αν συνέβαινε). Σε 1.83 white iMac, μια χαρά έκατσε επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Και στο δικό μου MBP κανένα crashάρισμα και το έχω λιώσει.... Μάλλον είναι θέμα extensions.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πηγή του κακού για τα δικά μου κρασαρίσματα ήταν το ad-block το οποίο το απεγκατέστησα και όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Να αναφέρω ότι έκανα disable τα extensions και επιτέλους λειτουργεί μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 έχω να αναφέρω εγάλο πρόβλημα στον safari 5 σε συνεργασια με το flash player 10.1 της adobe επιβεβαιωμένο και από ξένα φορουμς καλύτερα να μην αναβαθμίσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Τι είδους πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 έχω να αναφέρω εγάλο πρόβλημα στον safari 5 σε συνεργασια με το flash player 10.1 της adobe επιβεβαιωμένο και από ξένα φορουμς καλύτερα να μην αναβαθμίσετε Έχεις κάποιο link; Με μια πρόχειρη αναζήτηση και από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με τον Safari 5 δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Έχεις κάποιο link; Με μια πρόχειρη αναζήτηση και από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με τον Safari 5 δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=934673 http://discussions.apple.com/message.jspa?messageID=11663728 μολις έκανα και εγώ αναβάθμιση αντιμετώπιζα αρκετά προβλήματα γενικλα αργουσε στο scrolling και τρομερό πρόβλημα όταν χρησιμοποιουσες την κάμερα μέσω flash-οπότε γύρισα στην προηγούμενη έκδοση και όλα οκ πριν την εγκατάσταση του νέου flash δεν έιχε κρασάρει ποτέ, ο chrome για παράδειγμα έπαιζε μια χαρά ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δεν παιζει youtube!! :cry: edit: με html5 παιζει εχει καταρευσει το flash και στον imac και στο macbook στον safari, στον firefox παιζει.... edit: και ξαφνικα δουλευουν ολα παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εγκατέστησα το smart scroll αλλά δεν μου ανεβοκατεβάζει την σελίδα με ρευστότητα... Τρώει μικροκολλήματα και είναι εκνευριστικό... Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω ή θα το ''στείλω''!!!!!Πως μπορώ όταν ξανανοίγω τον Safari να τον βρίσκω ακριβώς έτσι όπως τον έκλεισα;;; Δηλαδή με τα tabs και τις σελίδες που είχα την στιγμή του κλεισίματος... Δεν βρήκα σχετική ρύθμιση και πάντα όταν τον ανοίγω με βγάζει με ένα μόνο tab στην home page! http://aninnovativeweb.tumblr.com/post/685175177/savetabs-safari-extension Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 http://extensions.apple.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Turn Off The Lights Ενα extension το οποιο σκουραινει την περιοχη γυρω απο το βιντεο για να τα βλεπετε πιο ανετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Στα Windows 7 αναλογα με το θεμα σου αλλαζει το χρωμα στην μπαρα του Safari!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.