Προς το περιεχόμενο

Safari 5

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μπορώ όταν ξανανοίγω τον Safari να τον βρίσκω ακριβώς έτσι όπως τον έκλεισα;;; Δηλαδή με τα tabs και τις σελίδες που είχα την στιγμή του κλεισίματος...

Δεν βρήκα σχετική ρύθμιση και πάντα όταν τον ανοίγω με βγάζει με ένα μόνο tab στην home page!

Βάλε το SafariRestore Extension.

Γενικά, στο safariextensions.tumblr.com γίνεται χαμός! Κάθε μέρα βγαίνουν τουλάχιστον 10 νέα extensions!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Έχει ξεσκιστεί σε κανέναν άλλον στα κρασαρίσματα;; Εμένα μου κρασάρει πολύ συχνά ρε γμτ...

Ούτε μία φορά και τον χρησιμοποιώ μονίμως, είναι ο default browser μου.

Εμένα ενώ στην αρχή δούλευε μια χαρά,τώρα με έχει διαλύσει στα crash. Αναγκάστηκα να βάλω chrome γιατί δεν πήγαινε άλλο, ενώ απ'το Νοέμβρη που έχω mac ως σήμερα, χρησιμοποιούσα αποκλειστικά Safari.

Δεν μου κρασάρει, αλλά σε σας που κρασάρει μπορείτε να περιγράψετε τι εννοείται; Μόνο spinning balls έχετε, ή κλείνει το safari εντελώς λέγοντας μετά reopen κτλ? Επίσης δουλεύετε σε mac ή windows?

Μερικές φορές κολλάει σε spinning beachball και χρειάζεται force quit, άλλες φορές κλείνει μόνο του.

Είναι πολύ πιθανό να φταίει κάποιο extension. Η αλήθεια είναι πως είχα ενεργοποιήσει πολλά και μάλλον περιττά extensions. Τα περιόρισα στα απολύτως απαραίτητα (adblocker, gmail notifier) και βλέπουμε.

Όμως είναι πολύ πιθανό να φταίει και το Speed Download αφού παρατηρώ πως πολλές φορές ο Safari κρασάρει μόλις ενεργοποιείται το Speed Download για να κατεβάσει κάποιο αρχείο...

Επισκέπτης

Μήπως κρασάρει περισσότερο σε MacBook και όχι σε iMac; Το αναφέρω γιατί χθες μου κράσαρε στο MacBook της φίλης μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...