georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πως μπορώ όταν ξανανοίγω τον Safari να τον βρίσκω ακριβώς έτσι όπως τον έκλεισα;;; Δηλαδή με τα tabs και τις σελίδες που είχα την στιγμή του κλεισίματος...Δεν βρήκα σχετική ρύθμιση και πάντα όταν τον ανοίγω με βγάζει με ένα μόνο tab στην home page! Βάλε το SafariRestore Extension. Γενικά, στο safariextensions.tumblr.com γίνεται χαμός! Κάθε μέρα βγαίνουν τουλάχιστον 10 νέα extensions! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Έχει ξεσκιστεί σε κανέναν άλλον στα κρασαρίσματα;; Εμένα μου κρασάρει πολύ συχνά ρε γμτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Επίσης κάτι ψιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εμένα καθόλου. Ούτε μία φορά και το χρησιμοποιώ δύο ημέρες συνέχεια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Και μένα δεν έχει κρασάρει καθόλου. Και τον έχω κάψει από την μέρα που βγήκε ο 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 τρεις φορές και μάλιστα τις δύο όταν έκανα quit το transmission,τώρα μπορει να είναι σύμπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Έχει ξεσκιστεί σε κανέναν άλλον στα κρασαρίσματα;; Εμένα μου κρασάρει πολύ συχνά ρε γμτ... Ούτε μία φορά και τον χρησιμοποιώ μονίμως, είναι ο default browser μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Έσκασε χθες, για πρώτη φορά, στα Windows 7 της δουλειάς :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ether Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Εμένα πάει σφαίρα, πολύ πιο γρήγορος από τον 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ίδια ταχύτητα, καθόλου κρασαρίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εμένα ενώ στην αρχή δούλευε μια χαρά,τώρα με έχει διαλύσει στα crash. Αναγκάστηκα να βάλω chrome γιατί δεν πήγαινε άλλο, ενώ απ'το Νοέμβρη που έχω mac ως σήμερα, χρησιμοποιούσα αποκλειστικά Safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 προς αυτους που τους κρασαρει: μηπως το εχετε παρακανει με τα extensions?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν μου κρασάρει, αλλά σε σας που κρασάρει μπορείτε να περιγράψετε τι εννοείται; Μόνο spinning balls έχετε, ή κλείνει το safari εντελώς λέγοντας μετά reopen κτλ? Επίσης δουλεύετε σε mac ή windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μερικές φορές κολλάει σε spinning beachball και χρειάζεται force quit, άλλες φορές κλείνει μόνο του. Είναι πολύ πιθανό να φταίει κάποιο extension. Η αλήθεια είναι πως είχα ενεργοποιήσει πολλά και μάλλον περιττά extensions. Τα περιόρισα στα απολύτως απαραίτητα (adblocker, gmail notifier) και βλέπουμε. Όμως είναι πολύ πιθανό να φταίει και το Speed Download αφού παρατηρώ πως πολλές φορές ο Safari κρασάρει μόλις ενεργοποιείται το Speed Download για να κατεβάσει κάποιο αρχείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μήπως κρασάρει περισσότερο σε MacBook και όχι σε iMac; Το αναφέρω γιατί χθες μου κράσαρε στο MacBook της φίλης μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.