giorgos_k Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Έψαξα καιγώ οταν το διαπίστωσα και δν βρήκα κάποια επιλογή απενεργοποίησης...αλλά δν με ενοχλεί, αντιθέτως θα έλεγα ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 πείτε μου οτι υπάρχει τρόπος να έχω τον 5 αλλά χωρίς αυτή στη σπαστική loadind bar!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 πείτε μου οτι υπάρχει τρόπος να έχω τον 5 αλλά χωρίς αυτή στη σπαστική loadind bar!! +10 γκραφο λιγκο ελινικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τι το σπαστικό έχει? ctrl + z : undo close tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 δεν μου αρέσει αισθητικά,μου θυμίζει firefox κτλ,όχι οτι έχω κάποιο πρόβλημα απο άποψη λειτουργικότητας.καθαρά θέμα αισθητικής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seric Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δοκίμασα το νέο safari και ενθουσιάστικα με τον reader που μου επιτρέπει να διαβάζω τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις. Η ερώτηση μου είναι αν προβλέπεται κάποιο αντίστοιχο χαρακτηριστικό και για το iphone και ipad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δοκίμασα το νέο safari και ενθουσιάστικα με τον reader που μου επιτρέπει να διαβάζω τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις. Η ερώτηση μου είναι αν προβλέπεται κάποιο αντίστοιχο χαρακτηριστικό και για το iphone και ipad. ισως το βαλουν στο iOS 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δοκίμασα το νέο safari και ενθουσιάστικα με τον reader που μου επιτρέπει να διαβάζω τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις. Η ερώτηση μου είναι αν προβλέπεται κάποιο αντίστοιχο χαρακτηριστικό και για το iphone και ipad. +1. Πάντως για snappier που νομίζω αναφέρθηκε πιο πίσω,εμένα το ίδιο μου φαίνεται. Ίσως και όντως να μου αργεί και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σφαίρα πάει μέχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 και μένα σφαίρα. Πλασίμπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 +1. Πάντως για snappier που νομίζω αναφέρθηκε πιο πίσω,εμένα το ίδιο μου φαίνεται. Ίσως και όντως να μου αργεί και λίγο. Δεν ξέρω .. Το Mac μου έχει αρχίσει να δείχνει λίγο την ηλικία του ( Macbook Pro Core Duo 2.16 του 2006 ), αλλά ο Safari 5 του "έκατσε" καλύτερα Πραγματικά βλέπω διαφορά .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 πείτε μου οτι υπάρχει τρόπος να έχω τον 5 αλλά χωρίς αυτή στη σπαστική loadind bar!! για μένα ευτυχώς που την επαναφέρανε! καταλάβανε το λάθος τους, καταρχήν και αισθητικά στον 4 ήταν άσχημο αυτό το μικρό κουτάκι που έλεγε loading... και δεν σου έδειχνε καθόλου σε ποιο στάδιο βρίσκεται η φόρτωση! Ενώ τώρα καταλαβαίνεις σε ποιο στάδιο βρίσκεται! Επίσης είναι σήμα κατατεθέν safari! Υπάρχει και στο iphone και στο ipad. Μπράβο λοιπόν για την μπλε μπάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 για μένα ευτυχώς που την επαναφέρανε! καταλάβανε το λάθος τους, καταρχήν και αισθητικά στον 4 ήταν άσχημο αυτό το μικρό κουτάκι που έλεγε loading... και δεν σου έδειχνε καθόλου σε ποιο στάδιο βρίσκεται η φόρτωση! Ενώ τώρα καταλαβαίνεις σε ποιο στάδιο βρίσκεται! Επίσης είναι σήμα κατατεθέν safari! Υπάρχει και στο iphone και στο ipad.Μπράβο λοιπόν για την μπλε μπάρα ακριβως το αντιθετο! εγω εχω την αισθηση οτι ενω εχει φορτωσει η σελιδα (τουλαχιστον το κομματι που με ενδιαφερει) η μπλε μπαρα ακομα φορτωνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ακριβως το αντιθετο! εγω εχω την αισθηση οτι ενω εχει φορτωσει η σελιδα (τουλαχιστον το κομματι που με ενδιαφερει) η μπλε μπαρα ακομα φορτωνει! Και που να ξέρει αυτό, ποιό κομμάτι σε ενδιαφέρει; Η μπάρα τρέχει μέχρι να κατέβει και το τελευταίο byte. Λογικό δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Και που να ξέρει αυτό, ποιό κομμάτι σε ενδιαφέρει; Η μπάρα τρέχει μέχρι να κατέβει και το τελευταίο byte. Λογικό δεν είναι; το κομματι που με ενδιαφερει συνηθως το εντοπιζει ο reader!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.