Whiteyez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Έτοιμη και η 5η έκδοση του Safari. http://www.apple.com/safari/ Hell yeah επέστρεψε η παλιά loading bar! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μου βγήκε και στο software update!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 στον reader δεν μπορουσαν να βαλουν και save as pdf?? αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Βλέπετε τρελή διαφορά στην ταχύτητα ή είναι η ιδέα μου;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Βλέπετε τρελή διαφορά στην ταχύτητα ή είναι η ιδέα μου;;; εμενα μου φαινεται και λιγο πιο αργο!!!! ισως με επηρρεαζει η μπλε μπαρα που γεμιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εμένα προς το παρόν ίδιο μου φαίνεται. Αλλά ας το δουλέψουμε καμιά βδομάδα και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Βλέπετε τρελή διαφορά στην ταχύτητα ή είναι η ιδέα μου;;; Ήρθα να κάνω post το ίδιο .. Στο macrumors λένε κάθε φορά ότι ο Safari είναι "snappier" για πλάκα, αλλά αυτή νομίζω είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που ισχύει !!! ισως με επηρρεαζει η μπλε μπαρα που γεμιζει... ΟΟΟΟΟΟΟ, τώρα την είδα !! Την πεθύμησα αυτή την μπλέ μπάρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Να πούμε επίσης ότι πλέον υποστηρίζει και extensions, με πρώτη την Panic που μας δίνει και demo. http://www.panic.com/blog/2010/06/coda-notes-previe/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αν θέλετε να δείτε τρομερή διαφορά στην ταχύτητα τότε τρέξτε ταυτόχρονα Safari 5 και Google Chrome. Περίμενα με ανυπομονησία το Safari 5 για να επιστρέψω από το Chrome όμως δεν το κάνω... Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει το ότι το μηχάνημα μου "δεν το σηκώνει" αλλά wtf... Browser είναι δεν είναι Photoshop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Υπάρχει τρόπος να στο safari 5 να μπούνε τα tabs επάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Υπάρχει τρόπος να στο safari 5 να μπούνε τα tabs επάνω; Νομίζω όχι .. Μόνο στο Safari 4 beta ήταν διαθέσιμη αυτή η επιλογή αν θυμάμαι καλά .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 στον reader δεν μπορουσαν να βαλουν και save as pdf?? αυτο Έχει save as pdf. Το πάτησες το print? Και save σε pdf σου κάνει απ'ευθείας και αν δε θες καν να το κάνεις save, το ανοίγει και άμεσα στο preview σε pdf format αν θες να το διαβάσεις από κει!!! Cool!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Έχει save as pdf. Το πάτησες το print? Και save σε pdf σου κάνει απ'ευθείας και αν δε θες καν να το κάνεις save, το ανοίγει και άμεσα στο preview σε pdf format αν θες να το διαβάσεις από κει!!! Cool!!!!!!! Cooooooolllllllll!!!!!!!!!!! :-D:-D μαρεσει που εκανα και print το πρωι και δεν το προσεξα!!! ειναι φανταστικο !!! θα ηταν ακομα πιο ωραιο να το βαζανε σαν ξεχωριστη επιλογη σαν την εικονα πιο πανω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Έγραψα καταλάθος με ελληνικούς χαρακτήρες στην address bar και έκανε αναζήτηση στο ιστορικό! Υπηρχε απο πριν αυτό? Δν νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Όχι δεν υπήρχε, και με ενοχλεί βασικά απενεργοποιήται απο κάπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.