Προς το περιεχόμενο

Safari 5

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Βλέπετε τρελή διαφορά στην ταχύτητα ή είναι η ιδέα μου;;;

εμενα μου φαινεται και λιγο πιο αργο!!!! :shock:

ισως με επηρρεαζει η μπλε μπαρα που γεμιζει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Εμένα προς το παρόν ίδιο μου φαίνεται. Αλλά ας το δουλέψουμε καμιά βδομάδα και βλέπουμε.

Βλέπετε τρελή διαφορά στην ταχύτητα ή είναι η ιδέα μου;;;

Ήρθα να κάνω post το ίδιο .. Στο macrumors λένε κάθε φορά ότι ο Safari είναι "snappier" για πλάκα, αλλά αυτή νομίζω είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που ισχύει !!! :-D

ισως με επηρρεαζει η μπλε μπαρα που γεμιζει...

ΟΟΟΟΟΟΟ, τώρα την είδα !! Την πεθύμησα αυτή την μπλέ μπάρα ! :-D

Αν θέλετε να δείτε τρομερή διαφορά στην ταχύτητα τότε τρέξτε ταυτόχρονα Safari 5 και Google Chrome.

Περίμενα με ανυπομονησία το Safari 5 για να επιστρέψω από το Chrome όμως δεν το κάνω... Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει το ότι το μηχάνημα μου "δεν το σηκώνει" αλλά wtf... Browser είναι δεν είναι Photoshop!

στον reader δεν μπορουσαν να βαλουν και save as pdf?? :mad:

savepdf.png

αυτο

Έχει save as pdf. Το πάτησες το print? Και save σε pdf σου κάνει απ'ευθείας και αν δε θες καν να το κάνεις save, το ανοίγει και άμεσα στο preview σε pdf format αν θες να το διαβάσεις από κει!!! Cool!!!!!!!

Έχει save as pdf. Το πάτησες το print? Και save σε pdf σου κάνει απ'ευθείας και αν δε θες καν να το κάνεις save, το ανοίγει και άμεσα στο preview σε pdf format αν θες να το διαβάσεις από κει!!! Cool!!!!!!!

Cooooooolllllllll!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D μαρεσει που εκανα και print το πρωι και δεν το προσεξα!!! :shock::lol::mad: ειναι φανταστικο !!! θα ηταν ακομα πιο ωραιο να το βαζανε σαν ξεχωριστη επιλογη σαν την εικονα πιο πανω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...