memax Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 γεια σας καταρχας να σας πω οτι δεν εχω μεγαλη εμπειρια με linux οποτε αν κατι το λεω λαθος συγχωρεστε με... λοιπον... προσφατα εγκατεστησα στο pc ubuntu 9.10 και αφου δοκιμασα λιγο το γραφ περιβαλλον gnome ειπα να δω και το kde4 αλλα καθε φορα που εισερχομαι στα linux (dual boot με vista ) δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ. Ο browser μου βγαζει μηνυμα σφαλμα στην συνδεση σαν να μην ειμαι συνδεδεμενος στο δικτυο αλλα κατω δεξια στο εικονιδιο της συνδεσης φαινεται κανονικα πως ειμαι συνδεδεμενος με το ασυρματο μου και με καλο σημα μαλιστα... Να αναφερω πως το πρόβλημα υπάρχει μονο αν διαλέξω στην εκίνηση kde4 και όχι αν συνδεθω σε gnome! Αυτο είναι και το μυστήριο του θέματος... Επαναλαμβάνω πως τώρα εξερευνώ τον κόσμο των linux απλά αυτο το πρόβλημα μου φαίνεται καπως ακυρο αφου το αν θα μπορώ να συνδεθώ στο δικτυο εξαρτάται απο το γραφικο περιβάλλον του ίδιου λειτουργικού. Αν κα΄νω κάπου λάθος διορθώστε με... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Λογικά δεν έχεις πάρει τοπική διεύθυνση. Δώσε από το shell την εντολή sudo dhcpclient Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 χμμ το kdevallet βαζεις σωστα τον κωδικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 χμμ το kdevallet βαζεις σωστα τον κωδικο ? kwallet μήπως εννοείς? ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.