PCM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ναι, οι Monty Python εννοούνται Έχω ρίξει πολύ γέλιο με τις ταινίες του Kevin Smith: Mallrats Clerks 1,2 Jay and Silent Bob strike Back Dogma Και του Judd Apatow Knocked Up 40 year old virgin Pineapple Express Funny People Επίσης αγγλικές όπως: Full Monty Shaun of the Dead Death at a funeral Hot Fuzz Αλλά η αγαπημένη μου παραμένει το : Groundhog Day (ευχαριστώ Phil- Bill Murray)
slipknot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πάντως το πόσο θα γελάσεις είναι σχετικό. Εγώ ας πούμε δε γελάω σχεδόν ποτέ, ακόμα κι αν η κωμωδία είναι top. Έχω ξεκαρδιστεί όμως με ταινίες του Kevin Smith, σε αντίθεση με ταινίες των Python που τα χείλη μου δεν έκαναν τη παραμικρή κίνηση καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας. Χωρίς να μειώνω του γίγαντες Python φυσικά. Όσον αφορά τις ταινίες, έχουν προταθεί αρκετές καλές. Εγώ θα προτείνω Superbad. Φαίνεται αμερικανιά αλλά τη θεωρώ από τις καλύτερες αμερικάνικες κωμωδίες τέτοιου στυλ που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια. Και δεν είναι τέρμα κενή.
Erunildo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Και το γαλλικο, Le Diner des Cons (Δειπνο Ηλιθιων) εχει πολυ πλακα..
jedirafael Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Aπο αυτά που έχουν ειπωθεί: Naked gun 1-3 Le dinner de cons Whatever works Murder by death και να προτείνω άλλη μια : Αirplane
prothipourgos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Απο καμένο δες το Step Brothers!!! Το χω δει κανα 3άρι φορές!!!!!!!
V for Vagelis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 a fish called wanda - αξεπέραστες ερμηνείες Απο καμένο δες το Step Brothers!!! Το χω δει κανα 3άρι φορές!!!!!!! πωωω, εκεί που βγάζει τα παπάρια του και παίζει ντραμς γέλαγα για κανα 5λεπτο
zenso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Υπερσύν για ταινίες/σειρές από Wright-Pegg-Frost. Και Will Ferrell,βλακώδης και χιλάριους,πάντα. Speaking of which,A Night at the Roxbury.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Και Will Ferrell,βλακώδης και χιλάριους,πάντα. Speaking of which,A Night at the Roxbury. Saturday Night Live pure awesomeness...
prothipourgos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 πωωω, εκεί που βγάζει τα παπάρια του και παίζει ντραμς γέλαγα για κανα 5λεπτο εγώ πεθαίνω κάθε φορά που υπνοβατούν και όταν αρχίζουν να γίνονται φίλοι που μετράνε τις κοκόνες τους :lol::lol:
RottenLungs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Κάποιες απο αυτέ που μου προτίνατε τις έχω ήδη δεί. Το Step Brothers είδα εχθές γιατι το "υπέρτατο" video club στην γειτονιά της κοπέλας μου δεν είχε καμία άλλη απο την λίστα που τους έδειξα. Μπορώ να πώ οτι ήταν αρκετά διασκεδαστική. Γέλασα σε αρκετά σημεία μπορώ να πώ αλλα έλιωσα στo video - clip στο ιστιοπλοϊκό, στο σκηνικό με τον ξυλοκόπο προς το τέλος που τραγούδαγε ο Μπρέναν Φραγκούλι και εκεί που πήδηξε ο Ντέιλ πάνω στο home-made διόροφο κρεβάτι και πλάκωσε τον Μρπέναν που ήταν ξαπλωμένος απο κάτω Καλά πιστεύω οτι δεν υπήρχαν άλλοι ηθοποιοί που να ταίριαζαν καλύτερα για αυτούς τους ρόλους... Επίσης όλες τις άλλες μου τις έχει στείλει ο "θείος" να τις δώ κάποια στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι και άμα σας έρθει καμια άλλη, εδώ είμαστε...
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 White Chicks Ali G in da house Black Cat, White Cat. Analyse this. Nacho Libre Meet the Fockers Dodgeball Zoolander Dumb & Dumber Wedding Crashers Starsky & Hutch Βorat RRRrrrr Σίγουρα ξεχνάω πολλές.
prothipourgos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 White ChicksAli G in da house Dumb & Dumber Σίγουρα ξεχνάω πολλές. Αυτές είναι γαμάτες, ειδικά η πρώτη!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μια και δεν είδα να αναφέρεται εδώ: Black Dynamite (2009). Αρκετά καμμένη ταινία (παρωδία ταινιών όπου ο ήρωας εκδικείται για το θάνατο των δικών του και το άδικο στον κόσμο κλπ κλπ), αλλά ωστόσο υπέρτατη.
Skylined Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 τα blues brothers είναι must Fletch The Party (1968) See No Evil, Hear No Evil must Le gendarme et les gendarmettes The Pink Panther (1963) και τα υπόλοιπα της σειράς με τον Peter Sellers Cannonball Run Dracula: Dead and Loving It Porky's 1 -2 Ghost Busters Meatballs Blazing Saddles 40 Days and 40 Nights Robin Hood Men In Tights 10 Things I Hate About You I Now Pronounce You Chuck & Larry Click Beverly Hills Cop Anger Management Bruce Almighty Yes Man Me, Myself & Irene Liar Liar The Mask Ace Ventura: Pet Detective Ace Ventura: When Nature Calls Rush Hour Shanghai Noon Shanghai Knights Waiting Just Friends Forgetting Sarah Marshall scary Movie The Hot Chick The 40 Year Old Virgin The Rundown The Ringer There's Something About Mary Meet the Parents How to Lose a Guy in 10 Days Overboard EuroTrip Police Academy Deuce Bigalow: European Gigolo και άλλες πολλές... καλή διασκέδαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.